KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja - bezwzględnie leż! A czy nie jesteś blisko terminu potencjalnej @? Ja tak miałam na początku, że albo skurcze, albo plamienia, a teraz przez te ostatnie 2 mies. strasznie w tych dniach boli mnie brzuch jak na @. Właśnie teraz tak mam, bo 6.08 miałam ostatni okres
-
Hej:)dziewczyny, późno ale dołączam do WAS. czytam wszystkie posty i stwierdzam, ze wy już ostro przygotowane:)Mi się wydawało, że mam jeszcze dużo czasu, a po wczorajszej wizycie u Gina okazało się, że szyjka mi się skraca i różnie może być. Bedę wdzięczna za wszelkie informacje i linki, gdzie zamawiacie wyprawkę
)pozdrawiam
natalinka, mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
Natalinka ja pościel sama szyłam, ale myślę że lepiej kupić droższą bo te tańsze też są bardzo cienkie i wiele prań nie przetrwają
Paczki rozpakowane wszystko fajne dostałam gratis chusteczki do dupci i czapeczkę, tylko podkłady na łóżko mi przysłali nie takie jak chciałam , ale może to jakoś przeżyję
Teraz zostało już tylko łóżeczko i wózekWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 13:35
natalinka, Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość
-
Alaalicja - witaj w naszym zacnym gronie
Moje przygotowania to chyba tylko pozory. Mąż jak ostatnio po kolejnych zakupach popatrzył na listę pozostałych rzeczy, to łzy w oczach i mówi: kupmy tylko to najpotrzebniejsze, więc odpowiedziałam: czyli to wszystko co spisane. I wówczas zapadła cisza...
Bea_tina, mychowe, magdalena, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
magdalena wrote:mychowe jak dajesz radę z takimi długimi zmianami? podziwiam! no ja się zastanawiam z tym praniem? chyba jeszcze czeka nas przeprowadzka więc nie wiem czy jest sens?
oj mi też brakuje zbliżeń a też boję się zaczynać pieszczoty bo jak to wywoła skurcze ;/ szok jak się później rzucę na mojego to się nie odkleję
Pytali się mnie czy chce robić krotkie, ale za to bym musiala prawie codziennie do pracy jeździć, a tak trzy zmiany w tygodniu i z głowy, jedynie poprosilam o dni wolne pomiędzy zmianami.. ale i tak przychodze do domu niezywa, siadam na sofie i wstać z bólu nie mogę.
Trochę się dziś zdenerwowałam, bo wybrałam chyba 30 par spioszkow i chciałam na dworzu powiesić i zaczęło kropic.. moj mąż za to miał frajdę rozwieszania tego po domu..
A co do celibatu, to mam ogromna nadzieje, że się uda chociaż zaraz przed rozwiązaniemPodobno może to przyspieszyć poród
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 14:20
magdalena lubi tę wiadomość
-
eh, ale sie uruchomiłam! W nocy śrwednio spałam, więc mowie małżowi, że idę się drzemnąć. Nie minęło 40 min jak dzwoni mi tel, małż schował, żeby mnie nie obudził, ale tak dzwonił 5 razy to mówię no nic coś ważnego! Odbieram a tu siostra o hasło do internetu! I głupie pytanie "obudziłam Cię?", nie wiem po czym wywnioskowała, chyba po tych 5 nieodebranych połączeniach! I oczywiście nici ze spania! ehhh....
Dziewczyny, macie może rozeznanie w telefonach?Bo kończy mi się umowa i mam dylemat jaki wybrać? I tak się zastanawiam, może któraś z Was się zna:P będę wdzięczna za pomoc hehe;P
Alaalicja witamy!
ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:eh, ale sie uruchomiłam! W nocy śrwednio spałam, więc mowie małżowi, że idę się drzemnąć. Nie minęło 40 min jak dzwoni mi tel, małż schował, żeby mnie nie obudził, ale tak dzwonił 5 razy to mówię no nic coś ważnego! Odbieram a tu siostra o hasło do internetu! I głupie pytanie "obudziłam Cię?", nie wiem po czym wywnioskowała, chyba po tych 5 nieodebranych połączeniach! I oczywiście nici ze spania! ehhh....
Dziewczyny, macie może rozeznanie w telefonach?Bo kończy mi się umowa i mam dylemat jaki wybrać? I tak się zastanawiam, może któraś z Was się zna:P będę wdzięczna za pomoc hehe;P
Alaalicja witamy!
-
Bea_tina wrote:uuu nokie mam teraz i nigdy więcej:P piersza i ostatnia!
Zastanawiam się między samsungiem a lg
ja mam samsunga już któryś raz z kolei jak mi sie umowa kończy ja osobiście jestem zadowolona z niego ma 2 lata i żyje jak nowo narodzony dotykowy -
natalinka wrote:No właśnie - czy kupowałyście pościel do łóżeczka na allegro? Ja myślę nad tą droższą, haftowaną, bo poczytałam opinie i wychodzi na to, że często ta tańsza, kolorowa podczas prania puszcza kolor i dodatkowo ma nieprzyjemny zapach. Zresztą raz z mężem kupiliśmy pościel dla siebie w Auchan i jak ją ubrałam, kolejnego poranka mąż wstaje i pytam dlaczego jego koszulka z białej zrobiła się żółta? Nie widziałam jeszcze siebie w lusterku
Pościel farbowała nawet skórę, więc wyglądaliśmy cudownie do momentu jej ponownego przebrania, a teraz leży w szafie...
mirka14 też dostałam 3 gratisy bo trzeba było osiągnąć jakąś sumę za zakupy miły prezencik zawsze cośktóre podkłady kupowałaś? dla siebie czy dla dziecka?
alaalicja witamy:)
mychowe a 3 w tygodniu to jeszcze luz myślała, że Ty tak non stop
no obowiazkowo przed porodem trzeba popróbować ponoć sex w ciąży jest fajny jak nie ma przeciwskazań
Bea_tinka ja mam sony xperia z a mąż j i jestem zadowolona
elle super wieści waga fajnamnie by zadowoliła mój Oluś w 29t2d miał 1420g wczoraj wyczytałam, że nasze dzieci teraz będą przybierać na wadze 500g tygodniowo szok nie
może dlatego ja wczoraj jak zaczęłam jeść to końca nie było widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 15:35
mychowe lubi tę wiadomość
-
Beatina, ja Nokii nigdy nie zamienilabym na Samsunga ani na lg z powodu doswiadczen z przeszłości
Ale każdy ma prawo wyboru
Magdalena, nie, pracuje na cały etat, wiec odkąd zaszła w ciążę to żadnych nadgodzin nie robięWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 15:33
magdalena lubi tę wiadomość
-
mychowe wrote:Beatina, ja Nokii nigdy nie zamienilabym na Samsunga ani na lg z powodu doswiadczen z przeszłości
Ale każdy ma prawo wyboru
Magdalena, nie, pracuje na cały etat, wiec odkąd zaszła w ciążę to żadnych nadgodzin nie robię
Babka w salonie mi powiedziała, że jak ktoś nie jest przyzwyczajony do nokii to jakoś coś nie gra i w moim przypadku tak jest. Nie mówię absolutnie, że są złe czy coś, bo triliony ludzie mają nokie i są mega zadowoleni:) Mi poprostu coś nie podszedł i tyle:) chyba muszę rzucić monetą, bo zwariuję
Kurde ciągle pracujesz po tyle godzin, masakra! Ja przed zajściem też tak pracowałam, wręcz lubiłam taki system, a jak przeszłam później na po 8 to zaraz wszystko mnie bolało(praca stojąca). Podziwiam zapał! Dobrze, że za niedługo już sobie dychniesz:P
Ja wizyta dopiero 13 marca na 8:30, ciekawe czy wstane tak wczas hihi:) -
Przyznam, że z tygodnia na tydzień coraz gorzej, bo coraz wiekszy brzuch, a pracuje z osobami niepełnosprawnymi, wiec nie czuje się w 100% sprawna do tej pracy w tym momencie. Na szczęście już nie długo
PS. Zanim kupiłam Nokie, to się zastanawiam nad Sony, jak Magdalena pisze, jedna z lepszych firm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 15:44
Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość