KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja swój też kupiłam na tablicy wózek
i jestem w nim zakochana normlnie sama bym takim się przewiozła hehe. Ale on czeka cierpliwie na małą właścicielkę . Ile razy dziennie łykacie no-spe ? I czy zwykłą czy tą max się faszerujcie
Ja swoja torbe też naszykowałam .
Natalina też boję się strasznie tych wszystkich wad ,chorób -przykra sprawa ale nie mamy na to wpływu ,ufajmy że z naszymi bobaskami będzie wszystko ok ,musi być ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 21:48
Dorjana lubi tę wiadomość
-
natalinka-tak dostałam mejla ze wysłali...wiec dzwonie do kuriera kiedy wpadnie...a on ze nie ma mojej przesylki...bo nic mi nie wysłali.ehhh to dzwonie do tego pana...i okazuje się ze zagineła...Facet był bardzo miły...wisiałam na telefonie z godzine zanim wszystko wyjasnił...no ale kwas pozostaje,hehe. zawsze mam wtedy dylemat jaki komentarz wystawić...i nie wystawiam choc korci mnie do neutralnego co najmniej.
Odnośnie chorób...przykre jak cholera....(( a mieli jakies wczesniejsze przeslanki zeby zrobic takie badania??czemu tak nagle???
Jola- ja 2-3 razy dziennie te 80mg.
moja torba jeszcze czeka...nie prędko mi do porodu
-
Ja przez tą ciążę nospe wziełam dwa albo 3 razy więc moje doświadczenie jest takie sobie z nospa.
Fizjo, ale to co teraz? Na czyją winę to spadło, bo no sory, ale Ty wszystkiego dopilnowałaś! Fajnie jakbyś jednak przesyłkę otrzymała!
A ja w stresie, jutro 3 prenatalne i się boję, czy na pewno jest wszystko prawidłowo, eh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 22:22
-
bea_tina mają wysłać mi duplikat przesyłki...czyli nową. ja tu płace za kuriera a tu takie chocki klocki. oj nie ładnie. zazwyczaj się nie bardzo sie tym przejmuje...ale przyznajcie, placi sie za przesyłkę kurierową...a ona sobie idzie z tydzien.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Fizjo - przykro mi, ja nie miałam żadnych problemów, a oni mieli dobre opinie. Wiem tylko, że to jakaś większa hurtownia, bo zarządzają magazynami. Dzwonili do mnie z magazynu, bo pakowali paczkę i nie podałam rozmiaru smoczka, ale wszystko ok - właściciel też - sama dzwoniłam pytać kiedy dojdzie paczka i był bardzo uprzejmy. Głupio mi, że podałam linka, a tu takie cyrki. Przepraszam
Do mnie ma jutro dotrzeć przesyłka ze sklepu Babyt.. - trochę się obawiam o te zakupy.
Nie chcę dopytywać o chorobę małej, bo wiadomość przekazał inny kuzyn, więc tak głupio, ale raczej do tej pory było ok, bo nic nie wspominał.
Bea_tina - trzymamy kciuki za wizytę
-
Dzień dobry, nie śpimy od 5.30. Tak sobie synuś pobudkę zrobił dzisiaj, a teraz już na drzemkę poszedł.
Zgaga męczy mnie ostatnio po wszystkim i przez cały dzień, ale jakoś to zniosę już
I dobrze spałam dzisiaj nawet, o dziwo, tyle że krótko.
Jakaś wczoraj taka niespokojna byłam i zaczęłam intensywnie myśleć o porodzie i czy go nie przegapięI nawet przeszło mi przez myśl spakowanie torby, ale najpierw poczekam, aż torba wyschnie i chyba wtedy to zrobię.
Aaa... I śnił mi się poród i był krótki i łatwy - oby ten sen był proroczy.
Bea_tina, ALAALICJA, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witam!
Patulla trzymam kciuki, żeby właśnie taki był nie tylko Twój poród, ale każdej dziewczyny z forum:)
Też mnie od paru dni zaczyna męczyć zgaga:/ troche drażniące, ale wszystko da sie wytrzymać, oby tylko maluchy zdrowe były!
Ja dzis sie wcześnie obudziłam, chyba mnie stresuje dzisiejsze badanie, oczywiście sie ciesze, jednak obawy mam jeszcze ogromne, mimo, że poprzednie badania wychodziły ok:( Eh, oby nie ześwirować do 16! -
Hej dziewczyny:)Dzisiaj akurat dobrze spałam i mała zbytnio się niekręciła:)
patulla- a to biorę Twój sen za proroczy. Mi niestety śnią się ostatnio jakieś koszmary i wstrętne rzeczy. Aż się budzę przerażona.
Czy Wy też tak macie?Mi ostatnio np surowe mięso...beeeeee i aż się boję, żeby nic się złego nie wydarzyło. A jutro mam wizytę.
-
Ja jeszcze nic nie brałam na zgage, bo nie była aż tak bardzo dokuczliwa;P Ale w pierwszej brałam renie ice. Dziewczyny polecaja najczęściej mleko, a moja mama pomidory, ale co pomaga to powiem, jak sama będe musiała kombinowac;P
Kurcze, ja już chce 15, żeby jechać na badanie, nie wiem, ale chyba się denerwuję bardziej tym, niż dwoma poprzednimi, eh... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fizjo ma racje, jeszcze dziabałam migdały i czasami pomagały, ale nie w jakiś dużych ilościach, po pare sztuk, co jakiś czas:)
Kurde szkoda, że torby mi nie wyschły, bo bym już zaczęła się pakowac:P a tak to no cóż, może jutro, w zasadzie wszystko mam. Jedyny problem to szlafrok, bo mam bardzo duży(zajmie całą trobe) i się zastanawiam czy go brać wogole:P -
ja sobie kupiłam taki cienki do kolan w komplecie z koszulą, obawiałam się jaki będzie bo był bardzo tani, ale byłam miło zaskoczona, podaję ci linka
http://sklep.brzuchatki.pl/pl/p/Koszula-do-porodu-i-karmienia-szlafrok-komplet-XXL/85Bea_tina, aga8787, Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość