KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam:)
U nas pogoda, tylko zachmurzenie, puki co bez deszczu:) Także zobaczyny, a w czwarteczek już ma być pięknie!!
Fizjo zazdrość jest najzupełniej normalna, więc nie masz się czym przejmować, ale z mężulkiem zawsze możesz porozmawiać
Ja z moim to wręcz przeciwnie, ja mu zawsze podtykam pod nos i pokoauję ładne dziewczyny:) ale ostatnio stwierdziliśmy, że my to jacyś niestandardowi jednak jesteśmy;P
Dziewczyny, życzę udanego dnia! -
fizjo wrote:natalinka- hehe- dociekliwość u lekarza jest wskazana
oooo tak mąż jest obrotny...i potarfi mnie zaskoczyć. Choc dzis było mi troche przykro...Zazdrosna jestem babka,hehejedna z opiekunek-kandydatek chyba wpadła mu w oko...był taki dziwnie nieswój.eh faceci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 10:33
-
Hej dziewczyny:) Ja dopiero wstałam, a widzę że Wy juz aktywne od rana:) Ja też dziś ciężka noc miałam. Słabo spałam, mała wierciła się, a dotego ciągle siku i pić.Pogoda też niezachęcająca zbytnio:( miłego i SPOKOJNEGO dnia zyczę MAMUSIĄ
)
magdalena lubi tę wiadomość
-
u mnie dzis nie pada ale wietrznie, no i dentyste mam zaliczonego:-) zero ubytkow i porada na podniesienie poziomu zelaza i jego wchlanianie natka pietruszki mozna robic np. z jogurtem naturalnym i lyzka pesto pychotka:-) uwazac trzeba na nabial powoduje przyrost wagi i ciezkie do zgubienia.
i dzis wracam do domku i biore sie za pranie ubranek dla Olusia:-) koniec laby ale mi dobrze bylo u mamusi;)ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
Oj, my to się jakoś ostatnio synchronizujemy z tymi bólami
Mnie bolał w nocy brzuch, że aż coś przez sen mówiłam, a ciężko mnie dobudzić. Znowu zaczyna mi się jakaś infekcja... Swędzi, piecze, pojawiły się upławy i jakieś 2 malutkie pęcherzyki tam na dole - normalnie mam już dość
Może to wina tego, że jem ostatnio po 3 cukierki na dzień? Cukier przy skłonności do infekcji niewskazany...
-
helloo
A ja nadal na etapie wyprawki - wczoraj pierwszy dzień wydawania...
Intensywnie zleciał))
a oto efekty
no i spore zamówienie w aptece złożone)
- drugie złożę w kwietniu, muszę troszkę rozłożyć koszty
a dziś działam dalej...
Teraz czas spakować mamusię do szpitala
a przynajmniej pozamawiać potrzebne rzeczy...aga8787, magdalena, ALAALICJA, Kaja lubią tę wiadomość
-
natalinka wrote:Co do zębów, to zauważyłam, że od dwóch tygodni zaczynają mnie poważnie boleć, a wcześniej to mogłam lata nie chodzić do dentysty. Dzidziuś odkłada sobie wapń na kości kosztem mamusi
Ja miałam wszystkie zęby zdrowe, a w ciąży czasem ból straszny. Dentysta mówi że tam nic nie widać, że brak ubytków a mi szczęka odpadała. Na szczęście przeszło. -
No to pieknie ,mnie tez złapał ból brzucha w drodze na miasto i kłucie i zaszlam do szpitala do swojego lekarza. Szyjka mi sie też skraca
powoli mała napiera że aż skurcze delikatne mam i chyba też złapałam infekcje sprzyjajaca ciąży czyli jakiegoś pewnie drożdzaka tak ,tak od słodyczy. Dostalam nospe , magnez 3razy dziennie i globulki macmiror
i zakaz noszenia ciężkich rzeczy.
ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wybaczcie, ale licze, że pomimo tego spinania sie brzucha nie dołączę do Was ze skracającą się szyjką
Puki co lekarz ją okreslił jako "trzymająca" więc mam nadzieje, że tak już zostanie do końca!
Natalinka, oby to było złe przeczucie i żadna infekcja znowu sie nie przypałętała:(
Ja zajmuje się obiadem, pranie nastawiłam, bo u nas niesmiało słońce się wychyla, więc trochę je wykorzystam:)
Dorjana oby tak dalej:)aga8787 lubi tę wiadomość
-
natalinka wrote:Oj, my to się jakoś ostatnio synchronizujemy z tymi bólami
Mnie bolał w nocy brzuch, że aż coś przez sen mówiłam, a ciężko mnie dobudzić. Znowu zaczyna mi się jakaś infekcja... Swędzi, piecze, pojawiły się upławy i jakieś 2 malutkie pęcherzyki tam na dole - normalnie mam już dość
Może to wina tego, że jem ostatnio po 3 cukierki na dzień? Cukier przy skłonności do infekcji niewskazany...
-
Wiecie co ...
Przeraża mnie to co czytam... ja już jakieś 2 miesiące temu miałam krótką szyjkę (28mm) ale jakoś nic nie czuję
Chociaż magnez biorę od czasu do czasu)
A ja jeszcze zamierzałam przepracować z miesiąc
Chociaż są postępy, zaś mnie bolą piersi i dziś zauważyłam kropelkę siary
Może się budzi moja mleczarnia ???
Ja wizytę mam dopiero za tydzień więc jeszcze muszę troszkę poczekać na nowinki...
-
Dorjana wrote:helloo
A ja nadal na etapie wyprawki - wczoraj pierwszy dzień wydawania...
Intensywnie zleciał))
a oto efekty
no i spore zamówienie w aptece złożone)
- drugie złożę w kwietniu, muszę troszkę rozłożyć koszty
a dziś działam dalej...
Teraz czas spakować mamusię do szpitala
a przynajmniej pozamawiać potrzebne rzeczy...
Wózek fajny:)ja jeszcze nie mam nawet wybranego. Podaj linka jak możesz:) -
dziewczyny ja też jestem z Gdańska
zamierzam rodzić w Wojewódzkim. Apteke Gemini również polecam, ostatnio odebrałam moje większe zamówienie, już zostały tylko drobiazgi
a co do termometru elektronicznego to nam położna w SR mówiła,że tak naprawdę to są testery i ona nie poleca, najlepiej kupić zwykły i mierzyć w pupie. A koszt do 20zł
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb