Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde zozol to bedziesz miala przerabane! A nie mozesz kogos zwerbowac kogos do pomocy? Albo maz nie dostanie wolnego? Zawsze po cc przysluguje 2 tygodnie opieki na Ciebie! Plus urlop opolicznosciowy 2 dni, moze jakis urlop biezacy? Wspolczuje:(

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina czekaj z tym zaparciem to wszystko musi zadziałać...bo zaś z kibelka nie zejdziesz jak zacznie wszystko działać :)

Bea_tina, aisa, Limerikowo lubią tę wiadomość

• natalinka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały nadal ułożony pośladkowo i tu mówią, że raczej nie ma szans na przekręcenie. Lekarz, który mnie przyjmował powiedział, że zwykle mówi się kobietom, że są jakieś szanse, ale - jak stwierdził - z jego praktyki wynika, że dzieci się już na tym etapie nie odwracają

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze, Zozol, nie będziesz miała lekko, 4 piętro ufff.. Na początku będzie pewnie ciężko ale miejmy nadzieje, że my będziemy tymi, które szybko stanął na nogi i dojdą do siebie :)
    U mnie wyjaśni się 21 kwietnia

Natalinka, współczuje przedłużającego się pobytu w szpitalu. Niewielkim pocieszeniem jest, że masz tam stałą opiekę, ale badź dzielna!

Beatina, ja codziennie na kolacje jem mussle z jogurtem, do tej pory nie miałam ani razu problemu z dwójką. Teraz może troche odczekaj a jak nie będzie nic szło to może zjedź śliwki, czytałam kiedyś źe to też pomaga.

Bea_tina lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_Tina - pij ten syrop, o którym kiedyś pisalysmy, jedź kiwi i pij min. 2 l wody. Bardzo dużo dzieci się teraz rodzi. Wczoraj było ok. 7 porodów. Jak dziś wchodzilam na salę porodowa do badania, to właśnie wyciągali malucha i zaczynał płakać

Bea_tina, aisa, aga8787, niunia lubią tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    O kurde zozol to bedziesz miala przerabane! A nie mozesz kogos zwerbowac kogos do pomocy? Albo maz nie dostanie wolnego? Zawsze po cc przysluguje 2 tygodnie opieki na Ciebie! Plus urlop opolicznosciowy 2 dni, moze jakis urlop biezacy? Wspolczuje:(
    No mąż będzie przez pierwsze dwa tygodnie bo chce te ojcowskie czy jakieś tam wziąć-choć i tak do pracy będzie wyskakiwać na kilka godzin, ale niestety z tego co mówią moje znajome które miały cc to boli nawet i 3 miesiące przy wysiłku. Mama pracuje i nie jest zmotoryzowana, teściowa na szczęście też pracuje całymi dniami :)
    Ale masz rację Asia będziemy własnie tymi które szybko staną na nogi :) i tego się trzymajmy.

aisa lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• patulla Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie;-)
    Natalinka chyba dobrze, że jesteś w szpitalu. Lepiej niech Cię tam trzymają. Ale widzisz u mnie tak łatwo je wypuszczają, a u Ciebie od razu "wywalają" do domu.
    Moja koleżanka tez miła niedawno cc i szybko doszła do siebie, więc i Wy dziewczyny szybko wrócicie do pełnej sprawności.

aisa, Limerikowo, niunia lubią tę wiadomość

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka fakt, przypomniałaś mi o kiwi:) Bo o syropie, to nie kojarze:P Ale jest progres, to ok;P

Zozol, męczy mnie ta myśl powiem Ci... 3 miesiące to przesada, zgodze się, że przez miesiąc nie można dźwigać, ale nie popadajmy w paranoje tez;P na dobrą sprawę to jak mąż będzie w domu choćiaż troche to ten najgorszy okres będzie Ci niezbędny, a później, może jakoś to ogarniecie, anawet nie może lecz na pewno!

patulla musze tutaj napomknąć o kolejnych zdjęciach Kacperka! Domagam się słodkości:D A jak się czujecie wogóle?

Ja jeszcze w pidżamie, nawet nie chce mi się ubierac:P na 16 na urodziny idziemy i sie zastanawiam czy się wyrobie;P A mąż już z pracy jedzie, to też by obiad zdało się zrobić(dziś leniwie spagetti). Oj dziś jest bez wątpienia dzień lenia! Odbijam za wczorajszy przypływ energii;P

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25fm4pf.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 13:35

Bea_tina, aisa, Kaja, Limerikowo, aga8787, niunia, Dorjana, ALAALICJA, slonkozusa, magdalena lubią tę wiadomość

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Joala Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U moich rodzicow malowali klatke schodową do polowy chyba farba olejna a od polowy jakas inna , w trakcie tam mnie nie bylo ale ze 3dni po odwiedzilam ich wdrapujac sie na to 4pietro i bylam tam 2razy i sie martwie bo troche jeszcze tam smierdzialo ,czy nic to nie zaszkodzilo dzidziusiowi.

klz9t5odh2f7kn3o.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Natalinka

Ja jeszcze w pidżamie, nawet nie chce mi się ubierac:P na 16 na urodziny idziemy i sie zastanawiam czy się wyrobie;P A mąż już z pracy jedzie, to też by obiad zdało się zrobić(dziś leniwie spagetti). Oj dziś jest bez wątpienia dzień lenia! Odbijam za wczorajszy przypływ energii;P

My też na 16 idziemy na urodziny, i też na obiad leniwe i szybkie spagetti :) Mój mąż na szczęście jak wraca z pracy to głody i wszytko jedno co mu na obiad podam :)

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• zozol Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla śliczne te Twoje szkraby :)

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla jestem oczarowana! Nie zwalnia cie to jednak z dodawania zdjęć! Jestem łakoma i chętnie będę 100 razy dziennie podjadać Twoje smakołyki:* Oczywiście jeśli pozwolisz:D

Zozol, dobrze mieć męża który nie narzeka na jedzenie:P Zawsze mu mówie, jak coś mu już ni podpasi(np ryba) to mówię, następny obiad robisz Ty i po problemie;P a że mało rzeczy mu faktycznie nie niesmakuje to tym bardziej:)

Dobra ja się szykuję dalej... Ale jeszcze jedno, nie wiem jak Wy, ale ja już powoli nie daję rady się wycierać ręcznikiem po kąpieli hihi;P

mychowe lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla ,ale fajne chłopaki :-) śliczne !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Dorjana Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka mamuśki <3
    A my już po wizycie i mam cudne wieści!!!!
    Misio ma aż 2400 <3
    Jest cudnie!!! Ostro przybiera... Wiedziałam że ostatnio to tylko był błąd pomiaru...
    Usg lubi się mylić ;-)
    No i moja Gin juz nic nie wspomniała o szpitalu <3
    Misio mój kochany!!!
    Spędzimy te święta w domku. <3
    Jestem taka,szczęśliwa <3
    A jeśli chodzi o predyspozycje porodowe...
    Póki co mamy czekać i nasluchiwac czy misio nie,milkną...
    Mam nakaz częstszego leżenia... Ale głównie przez wzgląd na monitorowanie ruchów...
    Misio jest gotowy do wyjścia :-D
    W sensie ze na tyle duży ze może się rodzić...
    Wiec musze go pilnować ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 17:10

aga8787, Kaja, Joala, nick nieaktualny, magdalena, mychowe lubią tę wiadomość

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorjana - cieszę się że wszystko ok :)

ug37df9hmgtex3az.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doriana dobrze ze wszystko gra:-)
    Ja po urodzinkach, nawet bylo milo:-) oczywiscie przy dluzszym siedzeniu nogi opuchly, ale juz sa w gorze takze licze ze wroca wnet na wlasciwy tor;)

U nas oczywiscie weekendowy spokoik:-) dobrze ze wnet poniedzialek, a razem z nim moze bede juz wiedziec co i jak z moja cesara. Kurde ciekawa jestem jak wyglada w sumie taka umawiana cesarka, zobaczymy:-)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina czestuj się do woli:-)

I zaraz idę spać, bo jakoś tak spać mi się chce. DOBRANOC

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla-śliczne te Twoje chłopaki ;-) a 3 dzidziś to będzie dziewczynka ;-) to chłopaki będą pilnować ;-)

beatina-co tam???:d ja zauważyłam że brzusio mi się obniżył ;-) w końcu coś ;-)

dorjana-super że misio tak dobrze waży ;-)

Natalinka-trzymam kciuki ;-) i dobrze że cię tam trzymają ;-)

zozol-współczuje 4 piętra ,kiedyś mieszkałam ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 22:23

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • ALAALICJA Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patulla wrote:
    25fm4pf.jpg

gratulacje:)miodzio chłopaki:)

ALAALICJA
    w5wqej28aebvvypb.png

‹‹ 337 338 339 340 341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ