KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurde zozol to bedziesz miala przerabane! A nie mozesz kogos zwerbowac kogos do pomocy? Albo maz nie dostanie wolnego? Zawsze po cc przysluguje 2 tygodnie opieki na Ciebie! Plus urlop opolicznosciowy 2 dni, moze jakis urlop biezacy? Wspolczuje:(
-
nick nieaktualny
-
Mój mały nadal ułożony pośladkowo i tu mówią, że raczej nie ma szans na przekręcenie. Lekarz, który mnie przyjmował powiedział, że zwykle mówi się kobietom, że są jakieś szanse, ale - jak stwierdził - z jego praktyki wynika, że dzieci się już na tym etapie nie odwracają
-
O kurcze, Zozol, nie będziesz miała lekko, 4 piętro ufff.. Na początku będzie pewnie ciężko ale miejmy nadzieje, że my będziemy tymi, które szybko stanął na nogi i dojdą do siebie
U mnie wyjaśni się 21 kwietnia
Natalinka, współczuje przedłużającego się pobytu w szpitalu. Niewielkim pocieszeniem jest, że masz tam stałą opiekę, ale badź dzielna!
Beatina, ja codziennie na kolacje jem mussle z jogurtem, do tej pory nie miałam ani razu problemu z dwójką. Teraz może troche odczekaj a jak nie będzie nic szło to może zjedź śliwki, czytałam kiedyś źe to też pomaga.Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Bea_Tina - pij ten syrop, o którym kiedyś pisalysmy, jedź kiwi i pij min. 2 l wody. Bardzo dużo dzieci się teraz rodzi. Wczoraj było ok. 7 porodów. Jak dziś wchodzilam na salę porodowa do badania, to właśnie wyciągali malucha i zaczynał płakać
Bea_tina, aisa, aga8787, niunia lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:O kurde zozol to bedziesz miala przerabane! A nie mozesz kogos zwerbowac kogos do pomocy? Albo maz nie dostanie wolnego? Zawsze po cc przysluguje 2 tygodnie opieki na Ciebie! Plus urlop opolicznosciowy 2 dni, moze jakis urlop biezacy? Wspolczuje:(
Ale masz rację Asia będziemy własnie tymi które szybko staną na nogii tego się trzymajmy.
aisa lubi tę wiadomość
-
Witajcie;-)
Natalinka chyba dobrze, że jesteś w szpitalu. Lepiej niech Cię tam trzymają. Ale widzisz u mnie tak łatwo je wypuszczają, a u Ciebie od razu "wywalają" do domu.
Moja koleżanka tez miła niedawno cc i szybko doszła do siebie, więc i Wy dziewczyny szybko wrócicie do pełnej sprawności.aisa, Limerikowo, niunia lubią tę wiadomość
-
Natalinka fakt, przypomniałaś mi o kiwi:) Bo o syropie, to nie kojarze:P Ale jest progres, to ok;P
Zozol, męczy mnie ta myśl powiem Ci... 3 miesiące to przesada, zgodze się, że przez miesiąc nie można dźwigać, ale nie popadajmy w paranoje tez;P na dobrą sprawę to jak mąż będzie w domu choćiaż troche to ten najgorszy okres będzie Ci niezbędny, a później, może jakoś to ogarniecie, anawet nie może lecz na pewno!
patulla musze tutaj napomknąć o kolejnych zdjęciach Kacperka! Domagam się słodkości:D A jak się czujecie wogóle?
Ja jeszcze w pidżamie, nawet nie chce mi się ubierac:P na 16 na urodziny idziemy i sie zastanawiam czy się wyrobie;P A mąż już z pracy jedzie, to też by obiad zdało się zrobić(dziś leniwie spagetti). Oj dziś jest bez wątpienia dzień lenia! Odbijam za wczorajszy przypływ energii;P -
U moich rodzicow malowali klatke schodową do polowy chyba farba olejna a od polowy jakas inna , w trakcie tam mnie nie bylo ale ze 3dni po odwiedzilam ich wdrapujac sie na to 4pietro i bylam tam 2razy i sie martwie bo troche jeszcze tam smierdzialo ,czy nic to nie zaszkodzilo dzidziusiowi.
-
Bea_tina wrote:Natalinka
Ja jeszcze w pidżamie, nawet nie chce mi się ubierac:P na 16 na urodziny idziemy i sie zastanawiam czy się wyrobie;P A mąż już z pracy jedzie, to też by obiad zdało się zrobić(dziś leniwie spagetti). Oj dziś jest bez wątpienia dzień lenia! Odbijam za wczorajszy przypływ energii;P
My też na 16 idziemy na urodziny, i też na obiad leniwe i szybkie spagettiMój mąż na szczęście jak wraca z pracy to głody i wszytko jedno co mu na obiad podam
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Patulla jestem oczarowana! Nie zwalnia cie to jednak z dodawania zdjęć! Jestem łakoma i chętnie będę 100 razy dziennie podjadać Twoje smakołyki:* Oczywiście jeśli pozwolisz:D
Zozol, dobrze mieć męża który nie narzeka na jedzenie:P Zawsze mu mówie, jak coś mu już ni podpasi(np ryba) to mówię, następny obiad robisz Ty i po problemie;P a że mało rzeczy mu faktycznie nie niesmakuje to tym bardziej:)
Dobra ja się szykuję dalej... Ale jeszcze jedno, nie wiem jak Wy, ale ja już powoli nie daję rady się wycierać ręcznikiem po kąpieli hihi;Pmychowe lubi tę wiadomość
-
Hejka mamuśki
A my już po wizycie i mam cudne wieści!!!!
Misio ma aż 2400
Jest cudnie!!! Ostro przybiera... Wiedziałam że ostatnio to tylko był błąd pomiaru...
Usg lubi się mylić
No i moja Gin juz nic nie wspomniała o szpitalu
Misio mój kochany!!!
Spędzimy te święta w domku.
Jestem taka,szczęśliwa
A jeśli chodzi o predyspozycje porodowe...
Póki co mamy czekać i nasluchiwac czy misio nie,milkną...
Mam nakaz częstszego leżenia... Ale głównie przez wzgląd na monitorowanie ruchów...
Misio jest gotowy do wyjścia
W sensie ze na tyle duży ze może się rodzić...
Wiec musze go pilnowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 17:10
aga8787, Kaja, Joala, agata86, magdalena, mychowe lubią tę wiadomość
-
Doriana dobrze ze wszystko gra:-)
Ja po urodzinkach, nawet bylo milo:-) oczywiscie przy dluzszym siedzeniu nogi opuchly, ale juz sa w gorze takze licze ze wroca wnet na wlasciwy tor;)
U nas oczywiscie weekendowy spokoik:-) dobrze ze wnet poniedzialek, a razem z nim moze bede juz wiedziec co i jak z moja cesara. Kurde ciekawa jestem jak wyglada w sumie taka umawiana cesarka, zobaczymy:-) -
Patulla-śliczne te Twoje chłopaki
a 3 dzidziś to będzie dziewczynka
to chłopaki będą pilnować
beatina-co tam???:d ja zauważyłam że brzusio mi się obniżyłw końcu coś
dorjana-super że misio tak dobrze waży
Natalinka-trzymam kciukii dobrze że cię tam trzymają
zozol-współczuje 4 piętra ,kiedyś mieszkałamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 22:23