KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie ostatnio lepiej że spaniem, bo dostałam od fizjoterapeuty specjalne nakładki na dłonie i teraz już mi prawie dłonie nie cierpią w nocy, a na soku budze się nad ranem, normalnie git malina
Miłej niedzieli wszystkim mamusiom i przyszłym mamusiom -
Ja za to teraz sobie odbijam
spanko popołudniowe:) Już dzisiaj znowu torbę spakowałam przed jutrzejsza wizytą. Mam jednak cichą nadzieję,że jednak jeszcze nie będzie mi potrzebna. Jutro mam kupe badań do zrobienia, potem KTG i wizyta, na której się okaże jak tam moja szyjka się trzyma, czy luteina chociaż trochę pomogła i czy szpital mnie jednak ominie:)Kurcze lipa tak na święta bybyło:(
-
Hey hey , a ja też po drzemce owoców sie najadlam , a teraz Roczek buszuje bo mu słodko , a co nocy to każda taka sama pielgrzymki do Wc ehh , ale jeszcze troche , a co do puchniecia to dziś tez mi stopy puchna ehhhh końcówka sie zbliża , ale damy radę !!!!!!
-
Oj my dziś z małżem total relaks:) Obejrzeliśmy sobie dwie bajeczki i film:P Teraz już poszedł spać, a ja jeszcze chwila i idę do niego:P
Kurcze dziś w nocy miałam przeokropny sen:( Mam nadzieje, że już nigdy takich hohhorów nie będę mieć...
Pełnia się zbliża, może kwietniówki się ruszątrzymam za nie kciuki! Bo zaraz my, wczoraj tak(wiem to od hoho) siedze i mówie, cholera za 4 tygodnie już maluch będzie z nami! I wręcz zaczęłam panikować! Przez to pewnie śnią mi się takie eh:/
Dobrze, że jutro już poniedziałek:) ciekawe co mi powiedzą w tym szpitalu, nie mogę się doczekać! -
Hey
Betina spokojnie bedzie dobrze wczoraj ciotka mówiła , że zrobiłam wielki raben , że rodze , a jak dojechaliśmy do szpitala to mówiłam , że chyba fałszywy Alarm heheheheh , a ja jej przypomniałam kto tak na żywo robił dwa razy 17 lat temu ona sama osobiscie taki Alarm podniosła , a Krzych jej mąż z nią jeździł , a jak były na serio to se chłop nic z tego nie zrobił i musiała pogotowie wzywac hehehehe , ale sie nasmialam .....
Ja na tą chwile nie mam takich snów pewnie przyjda !!!!!agata86, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
Witam i ja. Wielki Tydzień - czas pomyśleć o Świętach. My się nigdzie nie wybieramy. Mamy dobrą wymówkę
Nie lubię za bardzo jeździć to tu, to tam i w rezultacie się nie odpoczywa tylko jest się bardziej zmęczonym.
Coś trzeba by upiec na Święta, ale jakoś kompletnie nie mam pomysłu. Właściwie to to będą nasze pierwsze Święta Wielkanocne, rok temu to w szpitalu leżałam w Święta i pamiętam, że do śniadania dostaliśmy duży kawałek drożdżòwki:-)
Natalinka, co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 08:46
-
i ja się witam w deszczową pogodę
Wczoraj zachwalałam super sen, a dziś przemęczyłam pół nocy z boku na bok, a drugie pół udawałam, że śpie:P także poszalałam jak nigdy:)
Kaja czyli można powiedzieć, że pół akcji wstepnej masz już za sobąSuper!
Patulla, że ci się chce jeszcze piec! Z dwójką maluchów, podziwiam. Ja też mam zamiar ale ja to zawsze dychne kiedy chce, a Ty nie ukrywajmy dwa szkraby w domu i no szalejesz! SZACUN!
Miłego dnia mamuśki!Kaja lubi tę wiadomość