KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja nie wiem czemu te koszule nocne są nielubiane:P Ja tam nie powiem najczęściej śpię w szortach i koszulce, ale mam pare koszul i też lubię w nich sypiac:) Może nie są seksi czy coś tam, ale jak ja sie kładę spać to i tak mój małż już śpi od paru godzin i nigdy mnie nie widzi w pidżamie;P A taka koszula to i przewiewna i wygodna, nie wiem czemu wszyscy tacy anty sa:P
-
ALAALICJA wrote:Po świętach, niech się dzieje co ma się dziać
)
No ci powiem mój gin mi też tak powiedział , ze po świętach chce mnie na porodowce u siebie zobaczyć przed świętami mam se wybic rodzenie hehehheALAALICJA, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Allicja co do koszul to masakra jak dla mnie i wes kto to wymyślił w takich workwch chodzić nie ma to jak spodnie lub coś sexsi heheheh no nie jedna widzialammw sexsi bieliznie na porodowce heheh wyglądało to co najmnej smiesznie ,ale jak mus to mus i trzeba koszule nabyc 3 dni wyrobimy w tych więziennych koszulach heheheheh
Ja mam 3 normalne do karmienia i jedną ehhehe w panterkę:)Tak se kiedyś głupio pomyślałam, że jak umierać to tylko w panterze heheh wiem człowiek czasem takie pierdoły wymyśli:)Tak czy siak może mi trochę otuchy doda heehh -
Bea_tina wrote:Hihi ja po świętach to za pranie sie dopiero biorę;P niezły ze mnie luzak:P
A jak jesteś w formie to czemu nie:)mnie lekarka słabą szyjką zaczęła straszyc ze wszystko w ekspresie robione i kupowane bylo:))Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Betina wiesz czemu ja taka anty tu nie chodzi o sexi ,ale o wygodę to mi sie roluje do pasa budze sie i mnie to wkurza ,a ze moje spanie nie jest od spokojnych ja sie przemieszczam ,a czasami spadam z łóżka i zamiast tej koszuli na pupie mam ja na głowie heheh i zawsze zdejmuje w nocy i spqlam na golasa wiec wywalilam wszystko co nie ma nogawek ,a teraz znów koszlue ,ale 3 dni dam radę!!!
Moje zdanie co do koszul!!Bea_tina, Joala, aisa, NataliaK lubią tę wiadomość
-
No jak się cały czas w jedwabiach śpi hehhee to później taka koszulina po kostki prawie to normalnie godność człowiekowi odbiera:) żartuje sobie, ale coś w tym jest.Ja tez preferuje krótko i wygodnie, ale tak jak mówisz damy radę
)
Kaja, agata86, aisa lubią tę wiadomość
-
No ja nie mówie o koszuli po kostki, raczej mam takie przed kolano:P ale fakt czasami się podwinie, ale u mnie bez ściagania;P
Ja za to w jedwabiach spać nie mogę, zaraz mnie wszystko kopie, pamiętam, jedna noc i koniec;PKaja, mychowe lubią tę wiadomość
-
Alicja moja mam to mi śpiwór kupila ,a nie koszule ,ale moj miał beke co za wor na śmieci !!!!jeszcze ta babcina koronka pod sama szyje , a jak zeszlam w niej na dół śmiali sie zemnie wszyscy moja mam se jajca zrobiła , a daj spokój!!!!! Z koszulami
ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ale się dzisiaj rozpisałyście
ja mam 3 koszule do szpitala i jedną zwykła koszulkę do porodu za to nie mam szlafroka.
Co do bujaczka to ja chciałam kupić taki co starczy dziecku na dłużej jak ma już mi miejsce zajmowaći chciałam żeby na chrzciny mała dostała bo nie wiem co wymysle innego jak już wszystko mamy, ale moja teściowa jak zwykle zburzyła moją koncepcję i odkupiła z teściem zabawki matę bujaczek i ciuchy z
Anglii od jakiejś znajomej. Teść ma to przywieźć na Święta.
Też się uparła na wiaderko do kąpieli i też ma przywieźć ale ja chce kąpac mała w wanience....
Dziś koniec 37 tygodniaaisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Hihi ja po świętach to za pranie sie dopiero biorę;P niezły ze mnie luzak:P
A co do koszul to dostałam ostatnio od babci koszulę flanelową (nie używaną) którą sama szyła i ma już ze 30 lat! Dwie takie jak ja by do niej weszły (nawet z brzuchem ciążowym) od razu poszłam i dałam ją do kubła na ciuchy przed blokiem brrr
ALAALICJA, Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość
-
http://babyonline.pl/urlop-rodzicielski-urlop-rodzicielski-2014-wniosek-o-urlop-macierzynski,urlop-macierzynski-artykul,1077,r1p1.html
Może komuś się przydadzą informacje o urlopie macierzyńskimod razu można sobie wnioski wydrukować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 13:27
ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
zozol wrote:Beatina ja nawet nie mam co prać na razie bo nie mam nic kupionego dla malucha. Jak do pracy chodziłam to nie miałam do tego głowy. Zakupami zajmę się po świętach a praniem w maju-po majówce
A co do koszul to dostałam ostatnio od babci koszulę flanelową (nie używaną) którą sama szyła i ma już ze 30 lat! Dwie takie jak ja by do niej weszły (nawet z brzuchem ciążowym) od razu poszłam i dałam ją do kubła na ciuchy przed blokiem brrr
Oj nie ładnie:)Toż to zabytek klasy zerowej:)zozol lubi tę wiadomość
-
aga8787 wrote:http://babyonline.pl/urlop-rodzicielski-urlop-rodzicielski-2014-wniosek-o-urlop-macierzynski,urlop-macierzynski-artykul,1077,r1p1.html
Może komuś się przydadzą informację o urlopie macierzyńskimod razu można sobie wnioski wydrukować
O widzisz a ja nawet o tym nie pomyslałam:) Dziękuję pewnie będzie potrzebne:)aga8787 lubi tę wiadomość