KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalinka mi gin zakazał rodzenia na swieta , ale fakt nie mam kochana skorczy regularnych i brzuch mnie nie boli , ale powiedział , że szybko akcja sie może umnie rozkręcić , ale jak ty już tak masz kochana nono to przygotowana jestes typu torby spakowane bo ja nie dokonca zaczelam
-
Joala wrote:Wlasnie znalazlam fajna koszulę nocną do karmienia
http://allegro.pl/bawelniana-koszula-do-karmienia-rozpinana-s-36-i4123696141.html
Tylko cena jakby spora ale ten ostatni miętowy kolor mi się podoba:-).
Joala od tego kupowałam staniki do karmienia, czekam tydzień i po wczorajszym e-mailu dopiero mi wysłali, nie, że nie polecam, ale ja Ci się spieszy to sama nie wiem:P
Natalinka, fajnie, że nie reagują?? Nie kumam tych lekarzy. Chyba muszę to zostawić bez komentarza, bo ciśnienie rośnie...
Niunia, czekamy na wieści:)
Podejście do macierzyństwa mam podobne, jak będę potrzebować pomocy to poprosze, a nie złote rady z koziej dupy:/ Moja mama i siostra raczej dadzą mi spokój, boje się tylko teściowej, że będzie mi dokazywać. Eh, obym tylko nie zeszła na zawał po jej wizytach;PJoala, agata86, aisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
niunia wrote:Bemommy-ja miałam wybór albo 23 albo 28
i wybrałam 28
toza tydz. rodzisz,a dlaczego wcześniej???
a ja tam żadnej koszuli nie mam i nie biore a niech mnie ktoś zmusi żeby ją założyć
ja tez tak średnio z koszulami, ale na czas porody 4 nowe zakupilam ehheheh -
AlaAlicja, spokojnie, dziś dopiero środa! Ja tam pieczenie(akurat nie mazurków) zostawiam na piątek:) Nie ma co za wczas robić i szaleć
Sprzątanie jutro, choć boje się, że będzie za wczas, no w sumie, kto mi tu będzie łaził(mam nadzieje, że teściowa sie nie pojawi!).
A w sobote farbowanie jajec, święconka i lerze do góry brzuchem;P -
Bea_tina wrote:Dziewczyny oglądam sobie te bujaczki, bo się zastanawiam czy by nie kupić, oczywiście już po porodzie i wybrałam chyba te dwa(jedna firma, dwa wzory), co myślicie?
Super te bujaczki:)I kolory fajn:)Tyle ciekawych gadżetó dla dzieci teraz tylko gdzie to pomieścić -
Ja juz się zastanawiam czy oni nie czekają aż to bardziej się rozkreci. Nie wiem sama...
Kaja - ja już przyszlam spakowana jak do porodu, bo dwa dni wcześniej czulam, że muszę się spakowac. Jak widać, intuicja mnie nie mylila. Szczerze powiem, że zmęczona jestem tą sytuacją. Robią KTG i tylko pytają czy czuję te skurcze. No pewnie, że czuję. Już dokładnie wiem kiedy idzie skurcz i kiedy popatrzeć na KTG.
Już nawet sama nie chce wychodzić na święta, bo boję się, że ledwo dotkne klamkę i trzeba będzie wracać.
-
Bea_tina wrote:hahaha AlaAlicja! Słowa mojego małża! JAKIE TO DUŻE, ciekawe gdzie to będziemy trzymać haha:P
No własnie, jak się tak napaliłam na komode kapielową. Ale niewiem gdzie ją bym wcisnęła:(Dodatkowo Magdalena uzmysłowiła mi, że tam jest mała wanienka, ale najgorzej jak się człowiek na coś napali heheh.magdalena lubi tę wiadomość
-
A właśnie dziewczyny, prawdopodobnie magdalena pisała kiedyś, żeby nawet po ciąży też brać witaminy i całą resztę. I tak się głowię, bo aktualnie zarzywam vitaminer prenatal z dha, czy po ciąży brać też ten czy juz inny np nie prenatal z dha tylko zwykły? Czy ktoś ma może rozeznanie??
ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:A właśnie dziewczyny, prawdopodobnie magdalena pisała kiedyś, żeby nawet po ciąży też brać witaminy i całą resztę. I tak się głowię, bo aktualnie zarzywam vitaminer prenatal z dha, czy po ciąży brać też ten czy juz inny np nie prenatal z dha tylko zwykły? Czy ktoś ma może rozeznanie??
Ja biorę cały czas Femibion.Jeszcze 2 miesiące przed ciążą classic, potem 1 a teraz 2. Rozmawiałam z lekarzem i również podczas karmienia mam to brać. Zawsze wyniki mam ok, więc zobaczymy jak to będzie. Nie ukrywam, że Femibion jest chyba najdroższy bo teraz za opakowanie płacę nawet 74 zł miesięcznie. No ale ponoć najlepszy ehhhe zobaczymyBea_tina, magdalena lubią tę wiadomość
-
Allicja co do koszul to masakra jak dla mnie i wes kto to wymyślił w takich workwch chodzić nie ma to jak spodnie lub coś sexsi heheheh no nie jedna widzialammw sexsi bieliznie na porodowce heheh wyglądało to co najmnej smiesznie ,ale jak mus to mus i trzeba koszule nabyc 3 dni wyrobimy w tych więziennych koszulach heheheheh
ALAALICJA, aisa lubią tę wiadomość