KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
"Wesoły dzień Nam dziś nastał..."
Wesołych Świąt Mamusie;-) Życzę Wam przede wszystkim zdrowych i silnych dzieciaczków, lekkiego porodu i krótkiego połogu oraz żeby Wasi faceci wspierali Was i kochali;-)
Kaja, natalinka, magdalena, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
patulla wrote:"Wesoły dzień Nam dziś nastał..."
Wesołych Świąt Mamusie;-) Życzę Wam przede wszystkim zdrowych i silnych dzieciaczków, lekkiego porodu i krótkiego połogu oraz żeby Wasi faceci wspierali Was i kochali;-)
I ja się tu podlacze do tych życzeń Wesołego Alleluja !!!!!!niunia, natalinka, mychowe lubią tę wiadomość
-
Ja w dwupaku
o 12 w poniedziałek śmingusowy zgłaszam się na izbę przyjęć na badania i podjęcie decyzji co do mojego porodu i dalszych kroków które będą w stosunku do mnie podejmowane. Trzymajcie kciuki dziewczyny za nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 20:26
natalinka, Kaja, niunia, ALAALICJA, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
Joala wrote:Ja w dwupaku
o 12 w poniedziałek śmingusowy zgłaszam się na izbę przyjęć na badania i podjęcie decyzji co do mojego porodu i dalszych kroków które będą w stosunku do mnie podejmowane. Trzymajcie kciuki dziewczyny.
Już trzymam kciuki!!!!!!
-
Joala wrote:Ja w dwupaku
o 12 w poniedziałek śmingusowy zgłaszam się na izbę przyjęć na badania i podjęcie decyzji co do mojego porodu i dalszych kroków które będą w stosunku do mnie podejmowane. Trzymajcie kciuki dziewczyny za nas
-
Joala trzymam kciuki.
Jestem padnięta dzisiaj. Byliy na goscinie u chrzestnych Kacpra, właściwie to pojechaliśmy żeby ich poprosić na chrzestnych i zgodzili się. Później do teściów po drodze na chwile zajrzeliśmy i po 8 dopiero byliśmy w domu. Ale dzieci to mam cudowne, oboje byli bardzo, bardzo grzeczni;-)magdalena, niunia, aisa lubią tę wiadomość
-
dziewczyny ja dziś na no-spie miałam bóle jak na miesiączkę i piję herbatę z liści malin wreszcie;) i nie mogłam się powstrzymać i ogarniałam dom;/
do nas przyjechali rodzice z prowiantem świątecznym:) bo tak byłoby kiepsko przez tą przeprowadzkę nie było czasu i miejsca na wypiekanie i gotowanie.
każda zagląda ale nie piszę -
Dziewczyny mam do Was pytanie, otóż dzisiaj moja mała jest wyjątkowo aktywna, napina się prawie cały czas, do tego brzuch też mi się napiął dzisiaj już kilka razy, co do tej pory zdarzało się raz dziennie. Czuję praktycznie cały dzień bez dłuższej przerwy ruchy dziecka. Dodam że nic właściwie nie robię, prawie cały czas siedzę. I zastanawiam się czy to normalne??? Miałyście może taki przypadek