KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
niunia wrote:Dobrze że ja wiem na 100% że za tydz najpóźniej
bo bym oszalała
im szybciej tym lepiej
myślicie że woda z nóg odrazu zejdzie??? Ja już od 2 mcy na ibuprofenie jade ileż można
Co do tej wody w organizmie mój sie mnie dzis w kościele pytał czy te moje parówki szybko znikną ??? Sama bym to chciała wiedziec ehhhhhh -
hej
oooo kasienka- gratulujemy:*****super
niunia- zachec kasienke zeby wpadła do nas czasami:*
nono widze ze u Was sie rozkreca....a ja sie nigdzie nie wybieram,hehetak mi dobrze dzis...tyle łakoci...hehe :-)rajuuu chyba przez te dwa dni z 5 kg przytyłam...no ale to silniejsze ode mnie-np bananowiec sam mnie kusi
a jak u was po swietach???Kaja, niunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Widze że równie ciężko przechodzicie święta...
Ja też ledwo chodzę - to cięgłe jedzenie takich ilości to dla mnie zbyt wiele...
Misio zajmuje sporo miejsca w brzuszku, przez co nie jestem w stanie pomieścić aż tyle na raz ...
Niestety nikt tego nie potrafi zrozumieć i tylko wciskają i wciskają...
Dziś do domku wróciłam na czworaka, a mąż mi musiał butki zciągnąć - nie byłam w stanie się schylić
... i co gorsza czuję że puchnę, woda się zbiera, puchną roczki, nóżki i buziak...
...a także krocze znowu mnie rozbolało - kto wie może to już pora ??
Myślicie że mogę sobie jeszcze zapodać MAGNEZU ??
nie jestem gotowa do rodzenia, nawet torby jeszcze nie spakowałam
aga8787 wrote:Brzuch też mnie boli jak na okres w nocy spać przez to nie mogłam
Agnieszko - ja też nie mogłam spać zeszłej nocy... już drugi dzień się zwijam z bólu, jednak mam cichą nadzieję że to tylko z przejedzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 22:12
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Też się zastanawiam czy caly ale był i podbarwiony był na różowy kolor.
Chciałabym już urodzićbo moje słoniątko jest całkie spore jak na moją mega wąską miednice
a jakby jeszcze miało urosnąć to ojć aż się boję porodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 22:37
aga8787, aisa lubią tę wiadomość
-
hej kobietki no i po swietach ja nie objedzona jakos specjalnie a to pewnie dlatego ze w domu jest nadal co robic wiec swieta malo swiateczne;) ale juz duzo ogarniete, jutro zaczynzmy pokoj Olusia.
mnie boli w pachwinach i mam wrazenie ze tam na dole sie cosik rozszerza:/
skurczy dzis prawie brak wiecue co nie wydaje mi sie ze niebawem mkge rodzic? a Wy jak ? joala ma stracha a reszta?
bea-tina zaginela tak chyba kazda sie odmeldowala:-)aga8787, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo i ja się witam po świętach, objedzona, z małym wariatem w brzuszku.
Ja też zauważyłam ze nogi mi oststnio puchną ale to może być przez to świątecznie bieganie cały czas na nogach.
Ze spaniem to masakra moje biodra nie dają rady, przewracam się chyba z 20 razy w nocy, i lewa pachwina mnie ciągnie.
Dziewczyny wy jesteście dalej niż ja ale ja też już chciałabym urodzić. -
hejo po świętach!
Szybko minęły, szkoda:( Bo małż zaraz do roboty wraca i znowu będę się nudzić...
Ale fajnie po kłótliwej sobocie święta spędziliśmy bardzo miło i przyjemnie:) tak lubie najbardziej:)
Najlepiej, bo napiekłam się jak głupia! A apetyt równy zeru! Normalnie nic mi się nie chciało jeść, mimo, że zrobiłam ulubione ciasto, teraz będziemy je chyba tydzień męczyć jak nie dłużej!
Czytałam Was na bieżąco, ale jakoś nie miałam weny do pisania, sprawdzałam listę, ale oczywiście nic się nie działo:P Kwietniówki wstrzymują sie jak wściekłe;P
My dziś do kina jedziemy, chyba ostatnia okazja, to trzeba wykorzystaći do pracy jadę już dokumenty uzupełnić, żeby później po porodzie nie załatwiać tego, bo szkoda mi będzie czasu na takie pierdołki;P
Miłego dnia dziewczyny!aisa lubi tę wiadomość