KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie zrobili swoje to nie do końca potrzebni ;-)hehe a jak konrad akceptuje brata????
Póki co rozpakowały się mamy 3 chłopców,czekamy na pierwszą damę
a ja spać nie moge i oglądam se Akademie Pana kleksaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 00:26
-
Witajcie
Właśnie sobie uświadomiłam, że dziś miałabym cc gdyby się Młodzian nie obrócił.. Fajnie by już było, no a teraz trzeba czekać, sam zdecyduje kiedy chce wyjść
Natalinka, współczuje przeżyć w szpitalu. Dobrze, że już po cc. Synuś wszystko wynagrodzi
Zozol, 11 maja piękna data choć wciąż trzymam kciuki za główkę do dołu
A rzeczy prałam w Loveli.
Fizjo, super że jest kondycha, przyda się już wkrótce
Niunia, mam nadzieje że jednak udało Ci się zasnąć i że wciąż śpisz
Też bym mojego chętnie namówiła na przytulanko, ale pewnie nie będzie chciał za bardzo. W trakcie ciąży nie było z tym problemów, ale jak brzucho już taki duży to opory M też coraz większe. No ale może da się namówić dla dobra sprawy
Miłego dnia :* i czekam na relacje z wizyt i ktg :*niunia, Bea_tina, ALAALICJA, zozol, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
hej mamusie:)
Ja dzis noc tez ciężka. Z boku na bok, gorąco-zimno i mega opuchlizna na stopach i twarzy. Na stopy mam specjalna pianke wiec jest troche lepiej a na twarzy jak prosiak wyglądam:))
patulla jak się ma dumna mamusia?)
natalinka-teraz to dopiero mam szpitalnego stresa jak poczytałam twoja relacje. Jeszcze raz gratuluje malenstwa:)
beatina-na to ciasto to prędzej wpadne do ciebie niż sama je zrobie heheh ale wyglada mnmniaman:)
niunia- jeszcze trochę musimy wytrzymać. Trzymam kciuki za KTG, zobaczysz teraz bedzie ok
aisa-masz racje cc planowane, wiec z jednej strony szybciej wiadomo. A tkie czekanie to przynajmniej mnie strasznie przeraża. Oby niczego nie przeoczyć
fizjo-to udanych amorów ehheh. Sprawdź tę teorię)
niunia, mychowe lubią tę wiadomość
-
hejo mamuśki!
Ciasto faktycznie pyszne do zjedzenia, ale roboty przy nim sporo;P Także widywane u nas tylko w święta:)
Ja po wizycie. Lekarz stwierdził, że szyjka trzyma, zamknięta, ale główka już bardzo nisko i nie wyklucza, że samo wszystko może się zacząć;P
Nakazał liczenia ruchów. Powiedział, że jak zauważę że ruchów jest więcej to może to oznaczać zbliżający się poród, także powiedział, że skoro już mam termin to nie wyklucza, że dotrwamy, ale kazał się obserwować
Wyniki krwi i moczu powiedział, że są ok, także opuchlizna zapewne przez ciepło.
Na ospę siostrzenicy nakazał brak kontaktu... Nie powiem, troche to trudne bo ją uwielbiam i już za nią tesknię, a widziałam ją w poniedziałek na urodzinach, eh, a tu tyle czasu jeszcze:( A później po porodzie pewnie też nie będę mogła jej widzieć, no nieźle...
Rano się ważyłam i mierzyłam;P w brzuszku wyszło 120cm, wagowo 97,5 więc +15kg;P Ciekawe czy dobiję do 100, wolałabym nie, ale co ma być to będzie:Pagata86, aga8787, ALAALICJA, mychowe, aisa, zozol, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:ciasto balowe:)
http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-ciasta-biszkoptowe/269-przepis-na-ciasto-balowemniam!
tak w ogóle witam dziewczyny
wczoraj wszamałam bananka i prince polo ładnie co słodkości na noc ale nie mogłam się powstrzymać
niunia jak Ty funkcjonujesz jak tak mało śpisz??? zgagę to i ja mam niestety okropne jest to uczucie mam nadzieje, że po ciąży sobie pójdzie!!!! w cholerę. Twoja dama chyba teraz będzie w kolejce
patulla da się wytrzymać jak mały na jedzonko wstaje do 2-3 godziny w nocy?
natalinka nie nastraszyłaś nasdla nas ważniejsze było, że wiemy że mały się urodził i jest zdrów
a jak się czujesz wstawałaś już?
alalicja opuchlizna jest upierdliwa ja nózie mam okropne na twarzy na szczęście nie mam opuchlizny.
Bea_tina to dobre wieści z wizyty nieźle, że może się zacząć wcześniej i co wtedy wcześniej cc?
kończę kawkę i idę tapetować pokój MałegoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 10:42
-
Jstem ,byłam na ktg serce ok
ale mam silne skurcze i w każdej chwili moge zacząć rodzić,marne szanse że dotrwam do poniedziałku
mała ma 3000gram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 10:24
magdalena, mychowe, aisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
gratuluje wszystkim mamom , przepraszam że rzadko piszę ale jakoś nie mam czasu ,ale was czytam my mamy planowane cc 9 maja mam nadzieje że będzie wszystko dobrze trzymajcie kciuki
Bea_tina, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:hejo mamuśki!
Ciasto faktycznie pyszne do zjedzenia, ale roboty przy nim sporo;P Także widywane u nas tylko w święta:)
Ja po wizycie. Lekarz stwierdził, że szyjka trzyma, zamknięta, ale główka już bardzo nisko i nie wyklucza, że samo wszystko może się zacząć;P
Nakazał liczenia ruchów. Powiedział, że jak zauważę że ruchów jest więcej to może to oznaczać zbliżający się poród, także powiedział, że skoro już mam termin to nie wyklucza, że dotrwamy, ale kazał się obserwować
Wyniki krwi i moczu powiedział, że są ok, także opuchlizna zapewne przez ciepło.
Na ospę siostrzenicy nakazał brak kontaktu... Nie powiem, troche to trudne bo ją uwielbiam i już za nią tesknię, a widziałam ją w poniedziałek na urodzinach, eh, a tu tyle czasu jeszcze:( A później po porodzie pewnie też nie będę mogła jej widzieć, no nieźle...
Rano się ważyłam i mierzyłam;P w brzuszku wyszło 120cm, wagowo 97,5 więc +15kg;P Ciekawe czy dobiję do 100, wolałabym nie, ale co ma być to będzie:P
O Beatina to widzę, że wagę startową miałyśmy podobną.:)Ja zaczynałam od 81 ale na szczęście przytyłam 6 kg. Tak czy siak nie mogę się doczekać kiedy se dietkę zafunduje:)Ja przytyłam sporo przed ciążą tarczyca robi swoje. A od 5 lat temu jak braliśmy slub ważyłam 63 kg heheeh więc do zrzucenia mam sporo:) Narazie dzidzi jest najwazniejsze, a potem się okaże.
Jeśli chodzi o opuchliznę to nie pytaj. Twarz mam jak kmoryto. Miłego dnia:)
Bea_tina, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
natalinka wrote:Dziewczyny - nie miałam zamiaru Was straszyć. Ja ogólnie mam pecha, więc nie ma się co dziwić
Teraz to już wszsytko ok będzie:)I do domku pewnie szybko pójdziecie:)Cieszę się że maleństwo już z Tobą
ZOBACZCIE MAMY JAK NASZE KCIUKI DZIAŁAJĄ)