KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
23.04.2014 o 7.20 przyszedł na świat nasz syn - Jakub Karol. 2600 g i 53 cm. Nie zareagowali na czas i wychodziła już pupa przy 4,5 palcach rozwarcia.ostatecznie w panice zrobili CC. Jestem pi wielu przeciwbólowych kroplowkach, w tym ketonalu i morfinie. Boli okropnie
aga8787, Bea_tina, niunia, agata86, mychowe, aisa, Limerikowo, ALAALICJA, Galanea, zozol, magdalena, lineczka, bemommy lubią tę wiadomość
-
natalinka gratulacje, pewnie się strachu najadłaś ale na szczęście już po wszystkim trzymaj się i dochodź do siebie jak najszybciej
a mnie znowu dzisiaj zaatakowała opryszczka a już miałam nadzieję że dotrwam do końca bez takich przygód -
Wow GRATULACJE NATALINKO Q!!!!
Naprawdę spory synek - dał radę nadgonić ...
Widzisz - nie ma się co tak stresować wynikami z USG...
Na szczęście masz już to za sobą i teraz możecie się sobą cieszyć
oki - to może ja się zacznę martwić... bo mój ma dopiero 2600 a jest starszy o ponad tydzień
Mam nadzieję że w naszym przypadku USG też się myli...
Chociaż to nowiuteńki sprzęcik
(z reguły u koleżanek wagę zawyżał a nie zaniżał)
PANIKA !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 16:43
-
fizjo wrote:witam z rana:*
natalinka- trzymasz się Skarbku???
Dziewczyny pyt. z innej beczki. czym wysyłacie paczki do uk???
Fizjo, ja wysylam paczki z UK do Polski kurierem, zazwyczaj DPD, ale zlecane jest to najpierw innej firmie, jest tego pełno w necie, najtańsze paczki do 30kg mogę wysłać już za £17.50.
Nie polecam wysyłać poczta, bo ceny są z kosmosu i czasami mi cos ginęlo. Zależy też jak duza paczkę chcesz wysłać. Wpisz w wyszukiwarkę paczki z Polski do UK albo na odwrot i pełno firm wyskoczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 16:34
-
Natalinko, gratulacje!! Odsapnij teraz bo wymęczyli Cię strasznie, ale najważniejsze, że synek jest już z Wami
Kaja była na badaniu, szyjka się skraca ale skurcze są bardzo delikatne, krwawienie nadal jest, wody plodowe czyste a Roczek buszuje w brzuszku...
Dziękuje za kciuki i pozdrawia
Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość
-
Napisze tylko, ze ma ciemne włoski i ciemne oczka. Mamy problemy, bo mały nie chce piersi, a ja zbytnio nie mogę się ruszyć. Mam zal do pielęgniarek i lekarzy, bo krzyczalam i blagalam o pomoc, a oni się odwracali. Gdy w końcu krzyknelam, ze mam parcie, na sali wybuchła panika i zaczęli biegać. Krzyczeli, że nie ma już czasu na znieczulenie
-
Natalinko, probuj z piersią ile możesz. Albo ściągaj. Podobno po cesarskim trudniej z karmieniem, ale w końcu musi się udać.
Normalnie znieczulica ich jakaś dopadła, że Cię tak zignorowali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 19:09
-
Dziewczyny a w czym pierzecie ubranka dla dzieciaczków? Ja dziś zaopatrzyłam się w proszki i płyn Lovela, aktualnie jest promocja w Rossmanie z 24,99 na 13,99 zł. Teraz muszę ciuszki kupić
magdalena, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
niunia- to się wycierpiałas:* gnoje jednym słowem....
spałas troszke po porodzie???
mychowe-super-dzieki:*znalazłam wlasnie te tanie przesyłkisuuuper sprawa.
zozol- ja piore w loveli na zmiane z dzidziusiem...zalezy co kupie akurat.
pochwale sie- byłam dzis na spacerze od x miesiecy z synkiem saaaamabyło super...i jaka jestem zdziwiona- mam zajebistą kondycje, hehe
ale nie chciałam urodzić na chodniku...wiec po godzinie wróciliśmy
Jutro chętnie to powtórzę...a co rodzić przeciez już mogę))
Bea_tina, Dorjana, ALAALICJA, magdalena, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Ja pralam wszystko w plynie lovella, teraz jeszcze przedostatnie pranie, czekam na czapeczki i niedrapki i wlacze ostatnie i wsio:-) poprasowane tez juz mam, ale chyba nie mam zdolnosci do prasowania, no coz, tak bywa;)
Natalinka, fakt dziady w szpitalu, ale teraz korzystaj z wolnej nocy bo od jutra maluch na caly etat;)
Fizjo super! Troche i wypoczelas i troche ruchu, przyda sie podczas porodu:-)
Ja dzis ostatnia masakra pod prysznicem, nastepnym razem juz wkrece meza w golenie, bo po moich wyczynach za duzo krwi zostaje;)aisa lubi tę wiadomość