KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
bea_tina to jeszcze golisz się sama???! ja swojego wkreciłam...chyba w 20 tygodniu już,hhehe. I powiem Ci że On to nawet polubił
Mówi że przynajmniej może sobie popatrzeć....
aprops...jak juz jesteśmy blisko tematu...to myślicie że możemy już teate robić??? gdzieś czytałam...że moze to przyspieszyć poródALAALICJA, zozol, Dorjana, agata86, aisa lubią tę wiadomość
-
Fizjo jeszcze sama, ale ciesze sie ze ostatni raz:-) zaczynam miec problem z wycieraniem nog tez;)
A wczoraj adidasy juz mi maz zakladal, zwykle w baletkach cgadzam,ale mowie, poszaleje;)
A co to to teate, pierwsze slysze;)?mychowe lubi tę wiadomość
-
niunia- hehe ciągle mi siedzisz w głowie-widzisz:*
bea_tina teate to sexeh no niestety nie ktorzy maja lekkie podejscie....dlatego jak ja coz zamawiam...to na firme i groże ze jak cos bedzie nie tak...to ja juz im zrobie reklame, hehe. przewaznie skutkuje...
ja z ubieraniem i wycieraniem nie mam problemu...ale męczy mnie rozczesywanie i układanie włosów....bo rece w gorze;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 22:05
niunia, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
Aaa to ja jakas zacofana! Tak to jest jak sie mieszka na wsi hihi:-)
Sprawdzilam, to paczka jeszcze u nich na poczcie, ciekawe czy do piatku dojdzie, masakra:/
Ja z wlosami nie mam problemu, krotko sciete, wiec lekko wyprostuje i wsio, max 10 min roboty:-)
A kawalek ciasta sobie zjadlam jeszcze( jeszcze swiateczne) i chyba moge isc spac:-) -
niunia- hehe jakas tajemnicza wiez nas łączy
ja nie mam długich włosów....ale prostuje je...bo wygladam jak baranek;/ nie znosze tak wygladać....w styczniu sciełam tak z 15cm...i teraz ledwo je spinam...załuje no ale z pół roku trzeba poczekac nim odrosną...
znacie jakis eliksir na szybki porost???
bea_tina - tez mam jeszcze swiateczne ciachoco tam jemy?
niunia lubi tę wiadomość
-
fizjo wrote:niunia- hehe ciągle mi siedzisz w głowie-widzisz:*
bea_tina teate to sexeh no niestety nie ktorzy maja lekkie podejscie....dlatego jak ja coz zamawiam...to na firme i groże ze jak cos bedzie nie tak...to ja juz im zrobie reklame, hehe. przewaznie skutkuje...
ja z ubieraniem i wycieraniem nie mam problemu...ale męczy mnie rozczesywanie i układanie włosów....bo rece w gorze;/
Mi lekarz mówił, że jak chcę szybciej urodzic to trzeba właśnie z mężem podziałać hehehe.Ja na chwilę obecną w tym temacie znieczulona jestem heheh więc podziękuję -
ja za to w krótkich włosach szczęście odnalazłam:D Całe zycie miałam takie cholera wie co, a teraz nawet mężowi się podobają
Samą górę mam tylko lekko dłuższą i tylko to muszę prostować, bo też wyglądam jak pudelek hihi:P
ja wsysłam ciasto balowe, moje ulubione:D Muszę korzystać, bo później to chyba za rok będę robić dopiero:P
Kurcze też mnie korci na seksing, ale ja to znowu boje sie, że jeszcze coś wywoła:P Ale taki celibat, no nie wiem, małż i tak pewnie nie będzie chciał, więc nie mam się co nagrzewać hehe;P -
bea_tina najwazniejsze ze sie dobrze czujesz w takiej fryzurce
mnie jest strasznie gorąco w moich wlosach....wiec jak latem ich nie zwiąże to chyba pogryze się
ciasto balowe...coz to??
mojemu wystarczy powiedziec o teate...a już się nakręca :-)hehe -
natalinka wrote:23.04.2014 o 7.20 przyszedł na świat nasz syn - Jakub Karol. 2600 g i 53 cm. Nie zareagowali na czas i wychodziła już pupa przy 4,5 palcach rozwarcia.ostatecznie w panice zrobili CC. Jestem pi wielu przeciwbólowych kroplowkach, w tym ketonalu i morfinie. Boli okropnie
-
ciasto balowe:)
http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-ciasta-biszkoptowe/269-przepis-na-ciasto-balowe
najsmieszniej, bo każdy mi odradzal krótki, bo ze puszysta to bede wyglądać jak smok, a tu taka niespodzianka hihi:)
dobra uciekam do spania, bo jutro wczesna pobudka, dobranoc mamuśki!