X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bea_tina to jeszcze golisz się sama???! ja swojego wkreciłam...chyba w 20 tygodniu już,hhehe. I powiem Ci że On to nawet polubił :-P Mówi że przynajmniej może sobie popatrzeć....

aprops...jak juz jesteśmy blisko tematu...to myślicie że możemy już teate robić??? gdzieś czytałam...że moze to przyspieszyć poród :-P

ALAALICJA, zozol, Dorjana, agata86, aisa lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fizjo jeszcze sama, ale ciesze sie ze ostatni raz:-) zaczynam miec problem z wycieraniem nog tez;)

A wczoraj adidasy juz mi maz zakladal, zwykle w baletkach cgadzam,ale mowie, poszaleje;)

A co to to teate, pierwsze slysze;)?

mychowe lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fizjo-pomyłka,ja jeszcze nie urodziłam hehe

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie uruchomilam! 16 zamowilam owe czapeczki na ktore czekam, dzis 23 i czapek nie ma! Pisze mejla, ze bede wdzieczna za info, a ci nie dosc, ze wyslali wczoraj!! To listem zwyklym, a zaplacilam za priorytet! Ale sie wkurzylam!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia- hehe ciągle mi siedzisz w głowie-widzisz:*

bea_tina teate to sex :-P eh no niestety nie ktorzy maja lekkie podejscie....dlatego jak ja coz zamawiam...to na firme i groże ze jak cos bedzie nie tak...to ja juz im zrobie reklame, hehe. przewaznie skutkuje...

ja z ubieraniem i wycieraniem nie mam problemu...ale męczy mnie rozczesywanie i układanie włosów....bo rece w gorze;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 22:05

niunia, ALAALICJA lubią tę wiadomość

• niunia Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fizjo-nie przestajesz o mnie myśleć :p

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to ja jakas zacofana! Tak to jest jak sie mieszka na wsi hihi:-)

Sprawdzilam, to paczka jeszcze u nich na poczcie, ciekawe czy do piatku dojdzie, masakra:/

Ja z wlosami nie mam problemu, krotko sciete, wiec lekko wyprostuje i wsio, max 10 min roboty:-)

A kawalek ciasta sobie zjadlam jeszcze( jeszcze swiateczne) i chyba moge isc spac:-)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina ja prostuje 30min i to byle jak :d ale krótkich nie trawie ;-) bo ani spiąć ani nic ;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia- hehe jakas tajemnicza wiez nas łączy :-P

ja nie mam długich włosów....ale prostuje je...bo wygladam jak baranek;/ nie znosze tak wygladać....w styczniu sciełam tak z 15cm...i teraz ledwo je spinam...załuje no ale z pół roku trzeba poczekac nim odrosną...
    znacie jakis eliksir na szybki porost???

bea_tina - tez mam jeszcze swiateczne ciacho :-P co tam jemy?

niunia lubi tę wiadomość

• ALAALICJA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fizjo wrote:
    niunia- hehe ciągle mi siedzisz w głowie-widzisz:*

bea_tina teate to sex :-P eh no niestety nie ktorzy maja lekkie podejscie....dlatego jak ja coz zamawiam...to na firme i groże ze jak cos bedzie nie tak...to ja juz im zrobie reklame, hehe. przewaznie skutkuje...

ja z ubieraniem i wycieraniem nie mam problemu...ale męczy mnie rozczesywanie i układanie włosów....bo rece w gorze;/

Mi lekarz mówił, że jak chcę szybciej urodzic to trzeba właśnie z mężem podziałać hehehe.Ja na chwilę obecną w tym temacie znieczulona jestem heheh więc podziękuję:)

ALAALICJA
    w5wqej28aebvvypb.png

• fizjo Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alaalicja- trochę cięzko wyobrazić mi sobie ten sex z takim duuuzym brzuchem....ale moze nie bedzie źle, hehe :-)

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za to w krótkich włosach szczęście odnalazłam:D Całe zycie miałam takie cholera wie co, a teraz nawet mężowi się podobają:) Samą górę mam tylko lekko dłuższą i tylko to muszę prostować, bo też wyglądam jak pudelek hihi:P

ja wsysłam ciasto balowe, moje ulubione:D Muszę korzystać, bo później to chyba za rok będę robić dopiero:P

Kurcze też mnie korci na seksing, ale ja to znowu boje sie, że jeszcze coś wywoła:P Ale taki celibat, no nie wiem, małż i tak pewnie nie będzie chciał, więc nie mam się co nagrzewać hehe;P

1usapiqvs8bdmaac.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bea_tina najwazniejsze ze sie dobrze czujesz w takiej fryzurce :-) mnie jest strasznie gorąco w moich wlosach....wiec jak latem ich nie zwiąże to chyba pogryze się :-P

ciasto balowe...coz to??

mojemu wystarczy powiedziec o teate...a już się nakręca :-)hehe

• magdalena Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka wrote:
    23.04.2014 o 7.20 przyszedł na świat nasz syn - Jakub Karol. 2600 g i 53 cm. Nie zareagowali na czas i wychodziła już pupa przy 4,5 palcach rozwarcia.ostatecznie w panice zrobili CC. Jestem pi wielu przeciwbólowych kroplowkach, w tym ketonalu i morfinie. Boli okropnie
    natalinko no widzisz wcale nie taki malusi:-) super gratulacje !

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciasto balowe:)
    http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-ciasta-biszkoptowe/269-przepis-na-ciasto-balowe

najsmieszniej, bo każdy mi odradzal krótki, bo ze puszysta to bede wyglądać jak smok, a tu taka niespodzianka hihi:)

dobra uciekam do spania, bo jutro wczesna pobudka, dobranoc mamuśki!:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bea_tina nooo swietnie wygląda to ciacho :-P

Ty puszysta...? widziałam foto- nie oszukuj mnie tutaj :-)

dobrej nocki...ja jeszcze musze troszku popracować....ale pojde spać jeszcze dzisiaj :-)

• magdalena Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez nie slyszalam o teate :-) no ale juz wiem.
    kurcze ja dzis mam glodomorrrre ide po cos do jedzenia:-) i boli mnie krocze kurcze oby przeszlo......

dqpri09knl7nzqjn.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia- danio danio i po głodzie, hehe :-)

a mnie tak duszno...i mam jakies uderzenia gorąca...ranyyy ponoc tak jest w menopazie...ale ze teraz...

magdalena lubi tę wiadomość

• niunia Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam głoda ;-) coś bym zjadła nie wiem co ale zgage dostaje ;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc Skarby:**

niunia lubi tę wiadomość

‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ