KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
misia_k1 wrote:Czesc Mamusie, podczytuje Was troszkę, bo Wy już ,,doświadczone jestescie"...ja jestem z lipcówek.
2. Kurcze mam wysypkę na brzuchu tylko na brzuchu i swedzi jak nie wiem co...miałyście tak>??Czy wiecie co pomaga na to....zmienilam Mustelle na olejek z Rosmanna ale czy to pomoze i profilaktycznie wapno pije raz dziennie.
Dziekuję i pozdrawiam:)
Wiesz co ja miałam wysypkę ale nie tylko na brzuchu, również na pośladkach i rękach, nic nie stosowałam, lekarz stwierdził że czasem tak się dzieje. W moim przypadki wysypka nie była wynikiem zmiany kosmetyków czy proszków do prania ale na wszelki wypadek przestałam używać balsamu z Ziaja (kiedyś uczulił mnie krem do buzi tej firmy więc wolałam dmuchać na zimne) przeszło po 2 tygodniach, jedynie fenistil żel stosowałam i wapno.
-
natalinka wrote:Wczoraj wyszlismy do domu, a ja chyba wrócę do szpitala. Od rana gorączka 38 stopni pomimo brania antybiotyku. Nie wiem co zrobić. Nie mogę się wysikac, bo tak boli
Natalinko, kochana - tak bardzo Ci współczujęCałą ciążę coś, potem szpital, potem ten poród i teraz jeszcze to
Bardzo Ci współczuję, przytulam mocno i trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko zagoiło... Jedź do tego szpitala, żeby mieć pewność - oni tam Ci poradzą coś na to...
Trzymam kciuki, trzymaj się - daj znać, co i jak...
-
niunia wrote:Ja już po mała śliczna i zdrowa i ma długie włoski
czuje się super
mała ma 52cm i waży 3560gram dam znać potem
Niunia - gratulacje!!!
A malutka całkiem ładnie waży
Zazdroszczę - ja jeszcze w dwupaku i nic nie wskazuje na to, żeby to się miało zmienić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 17:09
-
aga8787 wrote:Niunia gratulacje
a ja po wizycielekarka mnie pomierzyła i powiedziała że nie mam szans na poród naturalny
więc będę miała cesarkę mam być 5 maja w szpitalu rano. Teraz tylko czekać do 5
O matko, Aga - jak to?? Na podstawie czego oni tak stwierdzają? Jakie pomiary miałaś robione?
aga8787 lubi tę wiadomość
-
aga8787 wrote:Jakiś taki dziwny sprzęt miała i mierzyła mi biodra z każdej strony bo ja jestem chudzielec ;/
Aaa, wiesz, to może dlatego, że jesteś chudziutka robili Ci te pomiary? Bo ja niczego takiego nie miałam.
Ale to lepiej, niż byś się miała umęczyć przy sn.aga8787 lubi tę wiadomość
-
Elle wrote:Aaa, wiesz, to może dlatego, że jesteś chudziutka robili Ci te pomiary? Bo ja niczego takiego nie miałam.
Ale to lepiej, niż byś się miała umęczyć przy sn.
Tak dlatego, lekarka już wcześniej uprzedzała że nie wyobraża sobie mnie rodzącej naturalnie i mówiła że jak będzie bliżej terminu to mnie pomierzy zdecydujemy. Przynajmniej wiem kiedy powitam małąi na szczęście nie będą to urodziny teściowej
-
niunia wrote:Ja już po mała śliczna i zdrowa i ma długie włoski
czuje się super
mała ma 52cm i waży 3560gram dam znać potem
niunia supergratulacje!!!! no waga spora
ale fajnie masz.
teraz czas na poznawanie
aga8787 no w sumie dobrze bo mogłoby się to dal Ciebie źle skończyć;/ fajnie wiesz kiedy co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 18:53
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja wczoraj 3 razy bylam w toalecie a dzisiaj znow cisza... tez myslalam ze sie cos zaczyna. A i w nocy bol brzucha mnie obudzil ale potem przeszlo. Mialam nadzieje ze sie cos rozkreci bo juz mnie meczy to czekanie...;/
magdalena lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png -
LoLkA wrote:Dziewczyny ja wczoraj 3 razy bylam w toalecie a dzisiaj znow cisza... tez myslalam ze sie cos zaczyna. A i w nocy bol brzucha mnie obudzil ale potem przeszlo. Mialam nadzieje ze sie cos rozkreci bo juz mnie meczy to czekanie...;/
no ja też tak miałam w nocy bóle i też myślałam, że się rozkręci no nic trzeba czekać
-
Tak wogole to czytam Was codziennie ale jakos brak weny na pisanie..;P
Oczywiscie gratulacje dla obecnych juz mamusiek! a tym ktore jeszcze nie urodzily to zycze takich porodow jak Dorjana. Wszystko robila w biegu no i urodzila tez na szybko;) pozazdroscic
PS. niunia dodaj mnie na liste mam termin wg om na 9 maja a wg usg na 6 majamychowe, aisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png