KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
niunia wrote:Dzidwczymy przepraszam,że tak żadko wpadam ale moje rozdarte dziecko nie daje mi żyć
tak mam dość jestem taka zmęczona i nie wyspana
a małą męczą ciągle kolki
i nie moge się doczekać kiedy to minie,pozdrawiam:*
głowa dio góry...fajnie że do nas zajrzałaś:)dużo zdrówka dla was -
Niunia dużo sił życzę i juz niedługo nie będziesz pamiętała o tych trudnych chwilach;-)
Jak ja bym bardzo chciała móc przespać cała noc, chyba tego najbardziej mi brakuje z czasów "przed dziećmi", ale na razie nie widzę widoków na to aby Kacper przestał znaczna część nocy. No cóż będę musiała cierpliwie poczekać.
Na szczęście na upały jakoś bardzo moje dzieci nie narzekająALAALICJA, aisa, Pipi26 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Niunia, trzymaj się dzielnie, dasz rade na pewno choć jest ciężko. Może ktoś z rodziny albo znajomych mógłby trochę pomóc, po karmieniu by ululał a Ty byś troche odpoczęła..
Beatina, jak po truskawkach? U mojego jak na razie nic się nie dzieje (tfu tfu)
Miłego dnia i oby jak najmniej problemów brzuszkowych -
nick nieaktualny
-
niunia - Emilka słodka, ale szkoda że nie daje Ci odpocząć
Moja mała też od piątku nie daje mi życ, spi po 15 min ledwo zdąże w tym czasie zjeść. Mam nadzieje, że powód to tylko ten upał bo mamy w mieszkaniu ciepło, grzeje nam od dachu
W niedziele mamy chrzciny oby nie było już takich upałów
-
Fizjo - ślicznotka
Nasz Kubuś przespał całą noc bez wybudzania. Od 23 do 6 nad ranemale żeby nie było zbyt kolorowo wczoraj przez cały dzień spał tylko 1,5 godziny. Dziś chyba ani tyle. Mam nadzieję, że w nocy pośpi. Jest marudny, płacze i tylko je. Myślę, że to tylko skok rozwojowy. Dziś odkrył swoje rączki. Wyciąga je i ogląda. Od kilku dni zaczyna sobie gaworzyć. Dziś po akcji kupa np. gadał sobie do kawałka białego papieru toaletowego, a później położyłam mu moja biało-czarną bluzkę, to aż robił zeza
Jutro idziemy na szczepienie. Boję się okropnie. Oby tylko wszystko było ok. Coraz bardziej boli go brzuszek, bo przy bąkach strasznie się pręży i bardzo płacze. Espumisan nie działa. Doradzę się jutro doktorki czy może nie należy zmienić mleka.
-
hejka
My po szczepieniu
Mała ryczała...aż serce bolało mnie...ale już jest ok
Morfologie ma rewelacyjną jak to p. dr określiła
A w pt odbiorę jej wyniki czy ma te skaze...czy może nie...Pediatra zachęcała mnie do sztusznego mleka...żebym się tak niekataowała z tą dietą bez białkową...ale jakoś cieżko mi podjąć decyzję....Zobaczę ile wytrzymam
Mała miała byc po szczepienieu ospała...jak to p.dr mówiła...a wyobrażacie sobie usnęła mi dopiero teraz...a sczepienie było ok 9 rano!!hehe
aaa i jeszcze jedna moja myśl...
Wiecie że becikowe już nie należy się wszystkim!! jak się przekracza dochód 1922zł na osobę...to już nie;/ No..ale mamy pro rodzinnie...że hej...ggryyyyyyyyy
no nic wracam do pracy:((((
spokojnej nocki:** -
No to dobre wiadomości, Kajowy Marcel ma super serducho
a AlaAlicja nie musi się martwić o tarczyce córeczki
Fizjo, pewnie że spróbuj na razie karmić z dietą, na butelkowe karmienie zawsze możesz przejść. Ale najfajniej by było gdyby Malutka nie miała jednak skazy.
A polityka prorodzinna faktycznie powala na kolanaW SE jest na moje szczęście lepiej
Natalinka, to synuš pozwolił ładnie pospać w nocySuper że już odkrył że ma rączki
ALAALICJA, Kaja lubią tę wiadomość
-
natalinka wrote:Fizjo i Alaalicja - jaką szczepionkę wybrałyście? Mi pediatra dziś powiedziała przez tel., że 6w1 sa zbędne, wystarczy 5w1
HEJ:)JA SIĘ NASTAWIAŁĄM NA 6 W 1, ALE WŁAŚNIE PEDIATRA U NAS NAMAWIA NA 5 W 1. PÓJDĘ DZISIAJ TO ZOBACZYMY, BO JA ZIELONA W TEMACIE:((
-
Fizjo jakie testy robiłaś żeby zdiagnozować skazę? Dziś mijają 3 tygodnie odkąd jestem na diecie bo młodego wysypało i krzyczał strasznie, teraz jest dużo lepiej. Alergolog zalecił nam 2 butle mleka bez laktozy na noc, do tego ta dieta i niestety mam bardzo mało mleka a misiek za mało przybiera. Wszędzie piszą że jakiekolwiek testy na tym etapie to strata kasy bo u niemowlaków wyniki są niemiarodajne, ale może coś jednak da się sprawdzić?https://www.maluchy.pl/li-68384.png