KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
natalinka- poprosimy fotki ze chrzcin
Kiecuszka fajna...tylko dla mnie odpada- potrzebuje z rozpięciem na cyce
EEE sporo ważą wasze pocieszyfajnie rosną...nam
Ja stosuje nivea na pogodę z filtrem 50
bae-tina słodki Łukaszek!!!! rezerwuje go dla mojej panny, heheh :-PP
buzki:*Bea_tina, Pipi26, magdalena lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:
piekny chłopak -
AlaAlicja, trzymam kciuki żeby akurat tarczycy Mała po Tobie nie miała
Kaja, kciuki za serduszko i pozytywne wieści po wizycie
Natalinka, fajnie że chrzciny udane. A przygoda z ubrankiem.. będzie co wspominać
Bardzo ładną miałaś sukienkę i fajna cena.
Beatina, słodkiego masz Krasnala
Co do wagi mój wczoraj ważył 4545.
Dziś znów ciepło.. Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 10:13
ALAALICJA, Kaja lubią tę wiadomość
-
patulla wrote:Witajcie Kochane:-) Pięknie słonecznie dzisiaj znowu:-)
Nasz "maluszek"waży ok. 5kg. Na kolejne szczepienie idziemy jakoś po 24 czerwca to dokładnie zobaczymy. ( My szczepimy refundowanymi.)
Nasz dzis wazy 5100kg
Twoj rosnie jak na drożdżach -
fizjo piękna córa! Rezerwujemy się wzajemnie hihi:)
Ja dziś poszalałam, bo chciałam iść do fryzjera, na zakupy. I wyszło na pół, bo zakupy obeszłam, a u fryzjera taka kolejka, że bym nie wyrobiła się czasowo, bo Łukaszek dziś je co 2 godzinki:)
Ale kupiłam truskawki, zjem dzisiaj troche(ale ile?) i zobaczymyczy moge jeść czy nie:P Bo doszłam do wniosku, że troche popadłam w paranoje i nic nie jadłam, bo wydawało mi się, że on płacze bo mu nie pasuje:P a tu chyba chodzi, że jak nie moge faktycznie to jakaś wysypka by mu wyszla czy cos, a nie nic i ze placzeto trzymajcie kciuki:)
Patulla 24 mamy bioderka:P a szczepienie 23, zdecydowaliśmy sie na 5w1. oby mu tylko nic po nich nie bylo...fizjo lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny:*
bea_tina, hehe ciekawe co Nasze dzieci na takie rezerwacjekto tam wie...W mojej rodzinie jest historia jak z filmu...
Dwie Panie rodziły w tym samym dniu-obok siebie. Jedna urodziła chłopca druga dziewczynkę. Nie utrzymywały ze sobą kontaktu. Miejscowości w których mieszkają dzieli ok 60km. Dzieci tych Pań poznały się w pociągu jadąc na studiaObecnie są 5 lat po ślubie
dobrego południa:*Bea_tina, mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
I zgubiłam dzisiaj na spacerze butelkę Konrada u musiałam kupić nową, a dopiero co wczoraj nowy smoczek mu włożyłam.
A mój mały Kacperuś strasznie się do butli przyzwyczaja, wczoraj jak na egzamin poszłam to dostał dwa razy butle i od wczoraj przy jedzeniu przy cycu prowadzimy wojnę, ale nie poddam się. Zjada, wiec nie jest tak źle, ale co się nameczymy to mamy, ale jak dam mu butle to koniec juz w ogóle będzie. Cwaniaczek maly, ciagnac sie nie chce. Konrad taki nie był, nie miało to dla niego aż tak dużego znaczenia co dostaje. A teraz widzę, że butle musze do minimum ograniczyć, najlepiej w ogóle.
-
Fizjo, śliczna córa
Beatina, ja wczoraj zjadłam dwie truskawki na próbę, u Młodego ok. Dziś już makaron z truskawkami na kolację był. Truskawki z własnego ogrodu, nie pryskane więc licze że będzie ok.
Co do szczepionek to się nie wypowiem bo tu nie ma opcji 5w1 czy 6, leci się programem szczepień.
Dobrej nocy mamusie :*ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
Dzidwczymy przepraszam,że tak żadko wpadam ale moje rozdarte dziecko nie daje mi żyć
tak mam dość jestem taka zmęczona i nie wyspana
a małą męczą ciągle kolki
i nie moge się doczekać kiedy to minie,pozdrawiam:*
ALAALICJA, aga8787, Pipi26, Kaja, magdalena lubią tę wiadomość