KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ALAALICJA wrote:DAWAJ PRZEPISA NA PO0TÓWKI POPROSZE BARDZO BO U NAS ŚREDNIO SCHODZĄ
rano i wieczorem przemywam przegotowana woda z "POTASU NADMANGANIAN". na szklanke wsypuje 4-5 okruszków(żeby było różowawe, nie fioletowe). przemywam, zostawiam na chwilke i wycieram. wcieram to 2 dzien i widze znaczna poprawe i oczxywiscie nie ubieram juz jak na syberie tylko tak jak siebie:P w sensie warstwowym:PALAALICJA, magdalena lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:dziś mój synus spedza tylko na raczkach. jak go odkładam to ryk i to nie z głodu:P niezły mały cwaniak, bede miala bicepsy jak pudzian hehe:P
Spoko to obie na ringu staniemy heheh ja jeszcze z cyca przywale bo mam big hehehehehBea_tina lubi tę wiadomość
-
Kaja to u mnie na szczescie nie kolki... A każdej kolkowej mamie cholernie współczuje. U mnie jak Krasnal płacze 5 min to już mi serce pęka, a co dopiero tyle godzin:(
Kaja ja sie bardzo bałam właśnie, że nie będę mieć mleka, bo w duzych cycach czesto tak bywa. Dobrze, że jest mm, bo tak to co, pod krowe nie można to co zrobic? -
mój na szczęście nie musi być noszony-chociaż babcie rozpieszczają go na maksa. Choć nie powiem lubi być na rękach ale jak z nim siedzę to mu to wystarcza.
O dziwo dziś przespał 3 godziny. Gdybym wiedziała że tak będzie to bym sobie okna pomyła, ale przynajmniej posprzątałam -
Kaja chętnie bym udostępniła mleczarnie, bo skoro ja mam, to czemu nie:P
A oto mój dzisiejszy narączuśdaje mamie chwilę wytchnienia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 23:00
Kaja, zozol, aga8787, natalinka, aisa, patulla, magdalena lubią tę wiadomość
-
Beatina też mam ochotę czasem podawać małemu sztuczne ale potem stukam się w głowę. I też nie odciągam bo nie ma kiedy skoro ten mój mały Maks laktator pije co godzinę - półtorej
Twój przynajmniej najada się w 10 minut a mój ciągnie pół godziny.
-
Betina smoczki mamy te same hehehe bajeranckie moj ma jescze taki niebieski i moj m sie obrazil , ze zawsze ma ten czerwony hehehehe
przystojniak ten twoj słodziak
Pokazalabym mojego , ale error mi wywala w fotce -
Zozol to fakt, mój szybko zjada, ale ostatnio nie jest już łatwo, bo je ok min, ale zanim z nim pochodze odbic, przebiore go, dokarmie, bo teraz je juz na 2-3 razy! to czasami nam min to zajmuje:P także przestaje być to szybka akcja:P zozol, ale coraz częściej myśle o odciąganiu na wyjścia, bo ileż w domu można siedziec, do zwariowania!
Smoczek ze szpitala, ja nie kupowałam, bo liczyłam(głupia!) że nie będę potrzebować
Dziękujemy za komplement:P uroda po tatusiu:P hihi
Ha dodałam zdjęcie i Łukaszo się obudził po 5 min i już na rączki, niezły:D
Kaja a wklejasz przez typic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 18:43
magdalena lubi tę wiadomość
-
hej
ależ macie dziś tempo pisania!!! hehe
Bea_tina niestety jestem uzależniona od pracy...jak się nie przypilnuje to najlepszy pracownik potrafi wywinąć coś;/ a na swoim trzeba non stop sprawdzać...motywować i jeszcze raz sprawdzać...bo urzędy nie śpią i tylko czekają jak noga się podwinie.
Łukaszek coraz ładniejszy! Przystojnego będę mieć zięcia,hehe
patulla- mam nadzieje że wszystko wyjaśni się miedzy WAmi...trzymam kciuki:***
Oczy mi dziś wychodzą ale udało się odwaliłam kawał roboty..zamykam wreszcie laptopa i obiecuje że nie włączę go do jutra!
ściskam wszystkie i wszystkie dzieciaczki:***Bea_tina, aisa, patulla lubią tę wiadomość