KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zozol wrote:Beatina to długo Ci wytrzyma na brzuszku, mój to góra 5 minut
Mirka tak Beti pisała na chwilkę tylko go dawaj ale często w ciągu dnia.
Moj najwięcej wytrzymał 15 min !!!! I na tym sie skończyło teraz 1,2 ,3 min -
hejo
zozol różnie:P jak jest ciepło to śpi krócej a częściej, a jak jest chlodniej to dłużej.
Kurde nie wiem co robie źle. Wczoraj wykąpaliśmy Łukaszka o 20:30, zjadł o 21 i czytałam mu z myślą, że uśnie, a tu niespodzianka! Zasnął o 23! I przedwczoraj to samo. Nie wiem jak Go przestawić, żeby chodził spać wcześniej? A najlepsze, że leżymy w łóżku, tata już chrapie, a Krasnal się rozgadał jak wściekły:P że nawet chrapacz się obudził i powiedział, że mam pospane:P
Ale później już spoko pobudki 3:30,5:30, 8:30.
Miłego dnia! -
witam was we wtorkowe południe:-)
wszystkie dzieciaczki bez wyjątku piękneto ja tez zalacze zdjecie pozniej.
moj Olus wczoraj chwile polezal na brzuszkuale szczesliwy nie jest.
dziewczyny w weekend poszalalam z jedzeniem i bylo ok! chyba moje dziecie ma bardziej rozwiniete jelitka i one trawia lepiej. byla zapiekanka z kalafiorem, golabek wiec poszalalam he he ale jakie mleko mialam tresciwe. w niedziele mielismy wyjazd do rodzinki bylo spoko kazdy zajmowal sie Olusiem i on to tez dobrze zniosl wiec ciesze siebabcie zakochane na maksa!
ale pochwale Wam sie odwazylam sie zwrocic uwage tesciowej ona zawsze ma jakies alejest mi zawsze przykro z tego powodu bo wychodzi na to ze wszystko jest nie tak tak jak bysmy z mezem robili i byli rodxicami do bani. zaczela zajstrowac przy bujaczku Olusia wiec zapytalam co babcia robi wiec ona ze sprawdza bo nie rowny bujak
wiec mowie ze jak tak bedzie naciskzc, uciskac to za chwile popruje sie material i Olus bedzid bez bujaczka. nie bede tolerowac jej zachowania i deberwowac sie tym wszystkim, nie pozwole zeby 'obca' kobieta mi sie wtryniala moja mama tego nie robi i bardzo mnie wsoiera a nie doluje......
no to sie wygadalam
moje hormony szaleja powiem Wam a i tarczyca mnie nie oszczedza:( jutro jade oddac krew i zobaczymy co wyjdzie.Bea_tina, aga8787, zozol lubią tę wiadomość
-
magdalena super ze powoli mozesz jesc powoli, bo i Ty i Oluś na tym korzystacie:) oby tak dalej! Ja mimo że moge w sumie wszystko, to nie mam kiedy gotować i w sumie jem paściarsko:/ no chyba, że znajde czas to jest inna rozmowa:)
I bardzo dobrze, że zwróciłaś uwagę! Ja mojej mamie mimo, że mówie, że nie bo ja tak nie robie, to ta i tak swoje, i jej ciągłe"zimne rączki" nie tak... Czasami to juz mam tak dosc, ze wole w domu siedziec niz wiecznie wysłuchiwac głupich uwag.
magdalena lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki mi dzisiaj lekarka powiedziała że mała na brzuchu kiepsko główkę podnosi
, za to jutro wracamy do karmienia piersią ja narazie przechodzę na ścisłą dietę bezjajeczną, bezmleczną i bezglutenową mam nadzieję że będzie ok
aga8787 lubi tę wiadomość
-
mirka14 wrote:Hej mamuśki mi dzisiaj lekarka powiedziała że mała na brzuchu kiepsko główkę podnosi
, za to jutro wracamy do karmienia piersią ja narazie przechodzę na ścisłą dietę bezjajeczną, bezmleczną i bezglutenową mam nadzieję że będzie ok
-
Mirka super z karmieniem, ale fakt, co mozesz jesc eliminujac wszystko?? Gratuluje i wspolczuje mimo wszystko. A kladziesz Ewelinke na brzuchu zeby cwiczyc glowke? Bomoze wystarczy ja klasc na brzuszku i bedzie super;)
Zozol jak ja Go podnosze, to nie widze zeby trzymal glowe, ale lekarka nic nie mowila ze jest cos nie tak wiec nie mysle tak o tym;)
My dzis pol dnia w rozjazdach:-) pierw w nfz a pozniej jechalismy do znajomych:-) takze teraz wrocilismy dopiero i zjadlam obiado-kolacje;) a Lukaszek sie przyssal do cyca jak nigdy! Dobrze ze byla pelna, a ssal 13 min! Zaraz kapiel i zobaczymy co mi zgotuje na noc:-)
-
Będę jadła w sumie niewiele pieczywo bezglutenowe które jest paskudne, makaron ryżowy, kaszę gryczaną, marchewkę, ziemniaki, cukinię, wafle ryżowe, chrupki kukurydziane, jabłka, mięso i to w zasadzie tyle z rzeczy dozwolonych jak wszystko będzie ok to będziemy urozmaicać dietę
A po normalnym jedzeniu mała robi brzydkie kupki z krwią i śluzem -
Hej mamy♥piękne te wasze dzieciaki. Normalnie wystrojone jak modele.
Moja mała koordynację ruchową opanowała super. Małż pokazał jej chodzenie i automatycznie sobie tupta oczywiście trzymana pod pachy.A jaką szczęśliwa gigantka mała.
Niestety problem kupy trwa nadal. Kolki przeszły ale załatwić sie sama dalej nie umie:-( po 3dniach daje jej czopka ale wiem że za często też nie można.
21 mam wizyte u endokrynologa bo tarczyca mi szaleje po porodzie.
BUZIAKI MAMUSKI WY MOJE ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡
POZDRAWIAMNataliaK, aisa lubią tę wiadomość
-
Magdalena przystojniaka masz w domu, a podbrudek ma po tacie hihi
Alaalicja Maks jak ma problem z kupą to zaparzam mu ziarna kminku 15 minut i podaję do picia po ostudzeniu, robi kilka tylko łyczków bo mu nie smakuje ale kupa w tym samym dniu murowana a nawet i dwiemagdalena, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
ALAALICJA wrote:Hej mamy♥piękne te wasze dzieciaki. Normalnie wystrojone jak modele.
Moja mała koordynację ruchową opanowała super. Małż pokazał jej chodzenie i automatycznie sobie tupta oczywiście trzymana pod pachy.A jaką szczęśliwa gigantka mała.
Niestety problem kupy trwa nadal. Kolki przeszły ale załatwić sie sama dalej nie umie:-( po 3dniach daje jej czopka ale wiem że za często też nie można.
21 mam wizyte u endokrynologa bo tarczyca mi szaleje po porodzie.
BUZIAKI MAMUSKI WY MOJE ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡
POZDRAWIAM