KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
witam
też probowałam pieluchowego patentu póki co nie działa, u nas wczoraj pokazała się znowu krew w kupce i wyszła bakteria klebsiella pneumoniae więc według mnie to ona jest podejrzana o ten śluz i krew ponieważ śluz jest dalej no i krew jak pisałam też się pokazała mam nadzieję że będę mogła wrócić do karmienia piersią i to jak najszybciej bo zaczyna mi mleka ubywać, we wtorek kolejna wizyta u lekarza zobaczymy co powie bo wczoraj stwierdziła że na razie nie leczymy tej bakterii może zmieni zdanie jak jej o tej krwi powiem, i miałyśmy się szczepić we wtorek ale chyba znowu nic z tego
Pozdrawiam wszystkie mamusie i miłego dnia życzę -
kurczę ta bakteria to pałeczka zapalenia płuc, brzmi dość groźnie ale z tego co czytam to tylko dla wcześniaków. Zdrówka życzę dla małej i szybkiego powrotu do karmienia naturalnego
(niestety ale laktator nie wyciąga wszystkiego i rzeczywiście zmniejsza ilość mleczka )
-
Betina mój śpi z pieluchom na twarzy ja mu ja ściągam aby sie nie udusil ,a ten cudak znów na twarz zarzuca i taka akcja całą noc !!!fotkę mu zrobiłam , ale tutaj nie prześle !!!!! Bo mam z tym problem error wywala
-
witamy się poniedziałkowo:)
Wczoraj poszalałam! Wysprzątałam mieszkanie, zrobiłam prania, zrobiłam "się", w międzyczasie oczywiście karmienia:P a na wieczór spotkanie z koleżanką
W nocy Łukaszek troche poszalał, ale nie było najgorzej:)
Miłego dnia mamuśki!!aga8787, Kaja, mirka14, zozol, magdalena, ALAALICJA, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
Ależ tu wysyp pięknych dzieciaczków
to ja wkleję swojego Maksia żeby było do pary
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:37
Bea_tina, aga8787, magdalena, ALAALICJA, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
No nareszcie doczekalam sie wspanialych zdjec:-)
oby wiecej!!!
Kaja moze kladz na chwile i podnies i tak co chwile? Ja nie mam raczej problemu, ale ok 10-15 min i placz, ale zawsze chwile posiedzi.
Dzis gorac, a Lukaszonie je co godzine, pewnie jutro mu sie zamieni;) a teraz zjadl i spi w lozeczku;)
Kurde dzis pojechalismy na zakupy, karmienie w samochodzie zaraz bede miala opanowane jak nic hehe;)
Dziewczyny w tesco z karta clubcard megapaki pampersow sa za 75zl, 5 zl taniej niz w carefurze teraz, kupilam 4 bo mam jeszcze 1,5 paki 3 a 4 sa od 7kg takze moze juz beda ok;) -
zozol wrote:Dla dziewczynek są takie piękne ubranka, te sukieneczki, opaseczki eh, drugie koniecznie musi być dziewczynka
tez mi sie wydaje ze dziewczynki maja super wybor, a chlopcy to szalu nie ma:P a jak juz cos sie znajdzie to za duze na takie małe Krasnale:PKaja lubi tę wiadomość
-
Prawda z tymim ciuszkami !!!!!
MÓJ dzis na brzuszku az 2 min wyrobił i podnosił czasami głowę len jeden !!!!! Co nie wymyslam aby go zachęcić aby ja podnieść ehhhh ale jakos mu poszło cudakowi mojemuBea_tina lubi tę wiadomość