X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • zozol Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka ja też się wkurzam jak widzę jak teściowa trzyma małego-bierze go pod paszki i tak trzyma i cały tak biedak wisi co mu się nie podoba. Brała go tak nawet jak był noworodkiem w szkole rodzenia mówili że absolutnie nie dźwigać tak dzieci.eh

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka, mój Łukasz też ma znamie na pupci:) ja poprasowałam, ale co, ledwie zaczęłam i Łukaszo się obudził:P ale troche powalczyłam, nakarmiłam i ojciec sie obudził, to się nim zajął, więc spokojnie dokończyłam:)

zozol, to jak prawidłowo bierze się dziecko, bo ja zabieram Go pod ręcami, ale później już Go sobie układam normalnie?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod pupcię i pod kark i głowę. A właściwie powinno się podnosić je bokiem-prztaczamy delikatnie na bok, ręka pod kark i głowę, druga między nóżki aby brzuszek był na przedramieniu i podnosimy właśnie bokiem. Ale tak nie podnoszę.

Bea_tina lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• natalinka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol - ja tak noszę małego, ale jakoś intuicyjnie, bo w sumie nic na ten temat nie słyszałam.
    Mój mały mnie zadziwia. Jak widzi moją siostrę, to albo wystawia jej język, albo usta w podkówkę i płacze. No fenomen... Dziś mama mi zwróciła na to uwagę. Siostra przyszła, a mały w płacz. Później to samo po raz kolejny. Bawił się ze mną, gaworzył, a gdy stanęła nad nim - oczy pełne łez.
    Rodzice dziś mieli 31 rocznicę ślubu. W trakcie składania życzeń najważniejsza oczywiście była siostra z mężem. Muszę Wam to napisać. Wiecie jakie złożyli rodzicom życzenia? Siostra: cierpliwości na najbliższy czas, a jej mąż powiedział, by natarli sobie dobrze nogi, by biegać do nich na górę (po porodzie). Brak słów...

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia oni poprostu brak taktu !!! A mały wyczuwa ludzi hehehe wie kiedy splakac hehehe dobry

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• fizjo Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka- to trzeba miec tupet.........ranuyyyyyyyyyyy

dobrego dnia Słoneczka!!!:*****

• magdalena Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jaki ja mam dzis okropny dzien :( nie poradzilam sobie z malym mialam jechac zrobic w koncu badania tsh no i maly plakal jedna reka kierownica druga byjanie fotelika w polowie drogi zobaczylam, ze nie wzielam skierowania chcialam sie wrocic ale maly juz mi nie pozwolil ryk straszny :( to mnie dobilo, ze nie jestem w stanie sama nic zalatwic porazka! uswiadomilam sobie ze ja jestem teraz na drugim planie i tak mi sie zrobilo cholernie przykro poryczlam sie i jeszcze malego nie moglam uspokoic jest niespokojny jakis.........
    a z lepszych kwestii to kupilismy nowa karuzele i jest super to jest cos pomaga rodzicom sama gra 30 min ma fajne mocowanie do lozeczka ale i do bujaka czy tez fotelika :-)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.ceneo.pl/8371198#tab=click_scroll

polecam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 12:21

Kaja, zozol, aisa lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was robaczki

Ja dziś drugi raz pojechalam morfologia zrobic bo zle pobrano i zostawiłam mlodego z tatą i mówię tatuś jak sie skasztani oby to zrobił przewiń bo nie robil dzi 3 dzien i przelialam na sygnale bo myslalam ze sie cos stało i wchodzę ,a młody wyrywa tatusiowi cweter (włosy na klacie)zabawa po pachy bo tatuś krzyczy i patrze cos mu wypada z papmersa i nic nie mowie i sie pytam tatuś kupa była , a tatuś mówi , ze nie tylko baka zasdzil , a temu biedakowi z papmpersa kupa ucieka , ale sie nasmialam , a tatus jaki zdziwko ze cos mu wypada hehehehehe rany z facetami

zozol, magdalena, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• zozol Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też ma coraz mniej futra na klacie :)
    Magdalena fajna ta karuzel, w ogóle z Tiny love fajne są rzeczy. A tym ze mały płakał ci w aucie to się nie przejmuj, po prostu miał gorszy dzień. Mój też jak jadę z nim sama samochodem to czasem śpi a czasem płacze. We wtorek ryczał mi prawie cały dzień i to się aż zanosił, ale za to wczoraj i dziś Maksiu Aniołek :)

magdalena lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuśki:)

My dziś rewelacyjna noc!! Łukasz zasnął o 21, karmienia 22, 2:30!, 5,7,10 i pobudka:D także mamusia elegancko wyspana, bo Krasnal spał do 14:P

Teraz pojadł i zasypia w ŁÓŻECZKU!

Kurcze buszuje po sklepie smyk (w internecie) bo są niezłe wyprzedaże:) zaczne kompletować stroje na 74, bo już mam mało:)

Magdalena, faktycznie Oluś musiał mieć gorsze chwile:( Kurcze, cięzko jak maluchy zaczynają płakać, ale no to ich jedyny sposób komunikacji, więc póki nie zaczną mówić, to płacz będzie musiał nam wytrzymac...

Miłego dnia!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny monalisa się obudziła! Martynika napisała na czerwcówkach, ale się ciesze, aż się popłakałam, a nawet się nie znamy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 18:37

magdalena, Kaja, zozol lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czad! Zrobiłam zamówienie w smyku. Kupiłam dres(bluza+spodnie+bluzeczka), komplet(bluzka+ogrodniczki) body i 8par skarpetek i zaplacilam 72zl! Bo moglam zaplacic ptk z payback, a tankujemy to zbieramy, niezle sie oplacilo, a przed promocja(bo jest wszystko -50%) sam dres kosztował 70! Dobrze ze sobie koczaringuje wyprzedaze internetowe:P

Że sobie monolog zrobie hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 18:37

magdalena, aisa, Kaja, zozol lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn zwariował! Śpi od 16! a o 15:30 ostatni raz jadł! Ide go chyba budzić, bo to do niego nie podobne!

Zrobiłam porządek w domu i mi się nudzi, że już nie wspomne, że mi sie tęskni za moim narączusiem:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:54

Kaja, agata86, aga8787, mychowe lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betina synek superowy

Bea_tina lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdalena Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam was robaczki

Ja dziś drugi raz pojechalam morfologia zrobic bo zle pobrano i zostawiłam mlodego z tatą i mówię tatuś jak sie skasztani oby to zrobił przewiń bo nie robil dzi 3 dzien i przelialam na sygnale bo myslalam ze sie cos stało i wchodzę ,a młody wyrywa tatusiowi cweter (włosy na klacie)zabawa po pachy bo tatuś krzyczy i patrze cos mu wypada z papmersa i nic nie mowie i sie pytam tatuś kupa była , a tatuś mówi , ze nie tylko baka zasdzil , a temu biedakowi z papmpersa kupa ucieka , ale sie nasmialam , a tatus jaki zdziwko ze cos mu wypada hehehehehe rany z facetami
    ten wpis mnie rozbawil choc nie wiem czy malemu bylo dobrze w kupie po pachy ;)

aisa lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Ale czad! Zrobiłam zamówienie w smyku. Kupiłam dres(bluza+spodnie+bluzeczka), komplet(bluzka+ogrodniczki) body i 8par skarpetek i zaplacilam 72zl! Bo moglam zaplacic ptk z payback, a tankujemy to zbieramy, niezle sie oplacilo, a przed promocja(bo jest wszystko -50%) sam dres kosztował 70! Dobrze ze sobie koczaringuje wyprzedaze internetowe:P

Że sobie monolog zrobie hehe
    no super zakupy :-) ja poki co mam rzeczy dla malego.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Mój syn zwariował! Śpi od 16! a o 15:30 ostatni raz jadł! Ide go chyba budzić, bo to do niego nie podobne!

Zrobiłam porządek w domu i mi się nudzi, że już nie wspomne, że mi sie tęskni za moim narączusiem:)

A to mały sukces, Łukaszek w łóżeczku:)
    2eezau0.jpg

super gratuluje Wam :-) nie wiem czy ja sie doczekam, moj przyzwyczail sie spac w bujaczku. dzis postanowilam go ululac w poludnie godzinke orawie z nim lezalam i sama sue zdrzemnelam a potem sam spal 20 minut szalenstwo ;)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    allle cisza :( gdzie jestescie ?!

dqpri09knl7nzqjn.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrego dnia:))))))))))

‹‹ 468 469 470 471 472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ