KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fajne chłopaki nie ma co
Ja tam nigdy nie wiem do kogo jest dziecko podobne hehe No chyba że są ewidentnie klony :p
Beatina u mnie dopisz 11.05
Tyle majówek było a tak nielicznie się udzielają na forum a szkoda
A co do amorów to my mieliśmy bardzo długą przerwę od podajże października i ja nadal czuję się jak dziewica z każdym razem.Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
Ja się udzielam mimo, iż dołączyłam później do Was:-) I ze mnie taka majóweczka, że prawie marcówką bym została, ale dobrze mi z Wami i "siedzę" u Was:-) A mój Maluch ma tak jakby 2 miesiące i tydzień, a nie 3.
Ja też nie wiem, kto do kogo podobny, ale widać jakieś podobieństwo Bea_tina:-)
Ja bym bardzo chętnie "poromansowała", ale nie mam z kim teraz:-/ Mój mąż w ogóle jakiś obojętny na te sprawy się zrobił ostatnimi czasy, a teraz to w ogóle kryzys jest to nie mowy o takich rzeczach:-(
Kurczę żyję teraz tym "nowym" mieszkankiem i już nie mogę się go doczekać. Już tak bardzo chciałabym się tam wprowadzaćNiestety rodziny nie tworzą tylko ściany:-( I jak na razie to urządzam to mieszkanko tylko dla siebie i dzieci, sama szukam mebli (przeglądam oferty na olx, bo na nowe to mnie nie stać, a już w ogóle jeżeli to mieszkanie tylko na wynajem będzie) Już większość mam i tak się cieszę, bo naprawdę, moim zdaniem fajne i dosyć tanie mebelki mam i sama muszę się tym cieszyć
Dobrze, że mam brata i siostrę, którzy zawsze pomogą mi coś przewieźć, bo mają większe samochody, a mama przypilnuje maluchów.
A jutro podjadę na chwilę samochodem na pielgrzymkę. Odwiedzę znajomych, którzy idą do Częstochowy, ja sama byłam 4 razy i tak bardzo mi szkoda, że nie mogę iść. W zeszłym roku z Konradem pojechałam ich "odwiedzić" i zostałam 4 dni:-) Ale w tym roku to z dwójką tylko najwyżej na kilka godzinek pojadęAle już planuję, że za rok zostawię maluchy na tydzień i na drugi tydzień dołączę do nich i pójdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 17:27
Kaja, Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
Patula olx wychaczysz jak nowe meble i nie tylko wiec nie ma czym sie łamać ja tez tak kupowałam we Francji meble i jestem mega zadowolona bo wychaczylam super meble frajda jest takie szukanie
Co do pielgrzymki kurcze noje nogi sie nie nadają do marszu dlugiego szlam raz ,ale do Wejherowa i jakoś doszłam ,ale Częstochowa wyzwanie dla:moich stóp i nog podziwiam !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 17:29
aisa lubi tę wiadomość
-
zozol wrote:Fajne chłopaki nie ma co
Ja tam nigdy nie wiem do kogo jest dziecko podobne hehe No chyba że są ewidentnie klony :p
Beatina u mnie dopisz 11.05
Tyle majówek było a tak nielicznie się udzielają na forum a szkoda
A co do amorów to my mieliśmy bardzo długą przerwę od podajże października i ja nadal czuję się jak dziewica z każdym razem.
Zozol jak teraz patrze kiedy urodzilas to byla moja pierwsza data porodu , a pozniej 08.05 heheh a tu Marczello nas wystraszył i z krwawieniem przez cc po dobie obserwacji mnie przywitał 24.04zozol, aisa lubią tę wiadomość
-
Zumba zaliczona, kupiłam sobie karnet żeby chodzić regularnie. Mały przez tą godzinę dał tacie nieźle popalić prawie cały czas ryczał i zrobił kupę. Przewijanie też oczywiście we wielkim płaczu. Jak wróciłam to mąż był na granicy wytrzymałości. "Biedactwo", był z nim godzinę i musiał jechać odreagować pograć w nogę. A pewnie wróci to powie że się musi przez to piwka napić. Jak ja bym miała odreagowywać wszystkie fochy naszego synka to bym była alkoholiczką.
Kaja, agata86, aisa lubią tę wiadomość
-
Bea_tina - jakie oboje z Łukaszkiem macie skupienie w oczach
Super
Zozol - tak to już jest z facetami. Mojemu upały przygrzaly mózg. Wczoraj, gdy poprosilam go, by dał małemu do buzi smoczek, a dodam, że trzymalam Kubę do odbicia, to przyszedł i pcha mi (!) usilnie smoczek do ust. Początkowo myślałam, że żartuje, ale on naprawdę nie kontaktował. Dobrze, ze zamknęłam buzie, bo bylabym zasmoczkowanaPóźniej jak karmił małego, bym mogła wyjsc do toalety, to zamiast położyć pieluche pod brodę, zakryl mu oczy. Masakra! A jak zobaczył jaki Kuba ma humor, powiedział, ze on idzie na budowę
-
Witam sie:-)
Zozol, pozazdroscilam i sama mialam:-) w sensie amory;) ale nie ukrywam bolalo, bardziej niz przy pierwszym razie, masakra...
Patulla, nie ukrywajmy, urzadzanie mieszkania to super sprawa:-) czasochlonna itp, ale dobrze ze ribisz"podsiebie"bo to tak glownie kobiety w domach siedza;) a to czy nowe czy nie co za roznica oby bylo dobre:-)
No ja nigdy na pielgrzymce nie bylam;)
Zozol super, karnet napewno bedzie Cie mobilizowal:-) no i Maks dobrze ze pokazal inna strone, niech mezowietez wiedza z czym sie musimy borykac, bo nie zawsze jest kolorowo, dlatego kobiety rodza i glownie wychowuja, bo faceci nie maja tego w genach(cierpliwosci)
Super fotka Maksia:-) widac ze duzy z niego chlopak:-) no i rodzice nie mniej urokliwi:-)
Natalinka dziekujemy, ujec bylo z 10 zanim sie udalo cos wykrzesac;) ale wydaje mi sie ze sie udalo:-)
Aze szczepieniami to wychodze z zalozenia, ze lepiej przelozyc niz cos by mialo byc nie tak.
My dzis wczesna pobudka, ale moj syn osobisty wczoraj poszedl spac o 19:30! Zaraz po kapieli i cycu! Zadziwil mnie, ale chyba wole zeby zasypial ok (do)21 bo wtedy ja tez dluzej pospie hihi:-) no ale nie ukrywam, jestem dumna, bo chodzenie spac o 23 bylo juz meczace, a pare dni i udalo sie Go troche przestawic:-)
Wczoraj bulismy na plebani,byla nawet czynna(ostatnio wisiala kartka, ze nieczynne) i chrzciny mamy 17sierpnia:-) teraz musimy wszystko pozalatwiac i oby tylko zdarzyc ze wszystkim;)
Dzis robimy dzien lenia i robimy nic, zadne plany kompletny relaks:-)
Milegodnia!
-
nick nieaktualnywitam
my też amory juz zaczeliśmy, ale jest okropnie, prawie wcale nie jest, ja miałam szyte krocze i pochwe i szyjkę, i nie wiem czy coś za ciasno mnie zszyli, jest jakas blokada, i szyjka wogóle jakoś nisko, i jakbym straciła wogóle ochotę na amory, ale próbujemy
-
agata nie zazdroszczę brrr. Ja po cc a też jakoś ciasno-pewnie przez tą długą przerwę, i też średnio przyjemnie ale co zrobić trza się przemóc, w końcu potem trzeba zrobić jakoś te drugie dziecko, więc ciągle nie mogę odmawiać mężowi hehe
Beatina Maks też chodzi spać po kąpieli czyli ok 19.30-20 a je przed kąpielą ok 18,30 ale przesypia tak do 00,30-1.00 i cieszę się że mam wolny wieczórZ tym że on na noc dostaje mleko sztuczne bo tak to wisiał na cycu 2 godziny!!
Natalinka też uważam że lepiej przełożyć szczepienie niż miałoby się potem coś dziać.