KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo porannie:-)
Lukaszo ostatnio robi sobie pobudki o 6 i koniec, idziemy sie pobawic i jeszcze podrzemac, na to licze;)
W nocy zas oduczyl sie dluzszej drzemki i mimo ze ladnie zasypia ok 20 ti pobudki bez zmiluj sie co 2 godziny i basta;)
Dzis mi zrobil poranna niespodzianke:-) niemal mnie okupowal, obsikal pol kuchni a na koniec mu sie ulalo:-) a jaki zadowolony po tym wszystkim byl;) teraz sadzi bakami jak opetany:-)
Milego dnia:-)mychowe lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za życzenia. Wczoraj z okazji 3 miesięcy zważyłam go i wyszło równe 6 kg. a ciekawe ile wskaże jutro waga u pediatry.
U nas noc cu-do-wna jak za starych dobrych czasów hehe spanie o 19.15 pobudka o 1.00 i o 4.30 Z tym że o 23.30 zaczął się wiercić bo chyba bąki go męczyły ale się nie obudził, wzięłam go do łóżka to się uspokoił.
Beatina to nieźle cię urządził hehe -
kurde sprawdzałam atest i nie mają
jest to "zabawka" pow 3 roku życia i atesty nie są już wymagane... Mam nadzieje że wywietrzeje, bo Łukasz leży na kocu i widać ze mu się podoba, bo ma dużo miejsca i się przekręca tylko z boku na bok:)
Aaaa mam super wiadomość:d moja kumpela stara się o 2 dziecko i się udało!! 8 miesięcy im to zajęło:) wczoraj była u lekarza i udało sie podwójnie!! BĘDĄ BLIŹNIAKI:D ale czad:)
Dziewczyny potrzebuję do chrztu białych (całych) trampek, a nie wiem gdzie takie buciki małe moge znaleźć, spotkałyście się może gdzieś z takimi?? -
Ja ostatnio znalazłam takie
http://www.laredoute.pl/tenisowki-niskie-dzieciece-w-kolorze-bia%C5%82ym-first-star-cvs-converse/prod-324474749-765114.aspx
ale chyba za duże będą.
A koniecznie chcesz kupować specjalnie buciki "na raz"? My nie mieliśmy do chrztu bucików, i żadne dziecko nie miało a nasz był jednym z najmłodszych dzieci. Większość była ok 6-9 miesięcy i też bucików nie miały.
No to super wiadomość u twojej znajomej. I jeszcze bliźniaki!! I czad i nie czad, chyba bym osiwiała haha -
Zozol dlatego nie chce eleganckich, bo tenisowki jeszcze ubiore mam nadzieje;) o ile znajde, na kompie zibacze co wychaczylas;)
Kurde tez kiedys chcialam blizniaki, oczywiscie super, ale podwojne dziecko masakra,
Mysle o zakupie zyrafki sophie, kurde troche droga jak na taka zabawke, zozol Maksiowi dalej sie tak podoba? -
No droga ale rzeczywiście Maks ją lubi. niestety muszę ją chować przed kotem bo kotu też się spodobała. Zresztą nasz kot lubi wszystkie zabawki od Maksia -no ale nie dam mu zabawki za 60 zł! Tak więc daję ją Maksiowi kilka razy w ciągu dnia, namiętnie mamle jej pyszczek
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
No nic może uciumciam jakąś kaske i kupie sophie, same dobre opinie ma więc wydaje się być fajną zabawką uniwersalną
kurde trampy super, ale zdecydowanie za drogie;P mama dziś pojechała na "miasto" to ma za zadanie znaleźćja jestem uwiązana w domu(antybiotyk) więc jeśli będzie potrzeba to pojedziemy w sobote. A chce też coś na stopy bo już nie ma być tak ciepło, a u nas w Kościele zimnica, to boję się, że się przeziębi czy coś, ale jak coś, to kupie może skarpetko-buty:P
-
No buty drogie ale i tak tańsze niż żyrafa hehe a widziałaś pierwotną cenę tych bucików? 138 zł!! powariowali!
A żyrafkę może po chrzcie kupisz, może jakaś kasa z prezentów wpadnie
Dawno się Niunia i Doriana nie odzywały, ciekawe co u nich i ich dzieciaczków. -
Patulla bardzo mi przykro:( mialam nadzieje ze otrzezwieje, a tu widze tylko gorzej:/ a Kacperek pieknie palaszuje;)
Zozol zyrafa chociaz bedzie na dlugo, albo przynajmniej dluzej;)
Kasiure jak dostanie to wplacam mu na konto, nie bede wydawac jego kasy hehe;) -
Witam,
Bea_tina na stronie szafka.pl można znaleźć tanie i praktycznie jak nowe buciki np.
http://szafka.pl/c1458480-biale-buciki-do-chrztu-dla-chlopca-r11.html
http://szafka.pl/c4316-biae-buciki.html
http://szafka.pl/c1298271-sliczne-biale-buciki.html
Jeśli nie masz tam konta to pewnie nie zobaczysz cen, ale te z linków są wszystkie w granicach 20-25 zł z wysyłką, a jak poszukasz to może znajdziesz jeszcze tańsze. Myślę, że nie opłaca się kupować nowych, bo zaraz z nich Synuś wyrośnie
P.S. Podczytuję Was czasami, ale nie miałam odwagi zacząć się udzielać, wszystkie tu się znacie i jesteście już ze sobą zżyteMoja córeczka Hania 9 sierpnia skończyła 3 miesiące i też jestem majową mamą
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie z forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 14:04
aisa, agata86 lubią tę wiadomość
-
Mimi super, dzieki za cynk, tyle ze ja je potrzebuje na niedziele i to by musiala byc ekspres wysylka:-) temu bede musiala kupic.
A to ze jestes nowa to nieznaczy ze nie mozemy sie poznac:-)Hania dzien mlodsza od mojego Lukaszo;) jak cos to zapraszamy:-)
-
Dziękuję, tak wiem, że masz dwóch synków, bo zaczęłam Was podczytywać niedługo po porodzie, więc już dużo o Was wszystkich wiem
Swoją drogą podziwiam, że radzisz z dwójką dzieci, przy tak małej różnicy wieku między nimi. Moja Pati jest już dosyć samodzielna, ale jak była w wieku Twojego Konrada to naprawdę było ciężko, wszędzie jej było pełno, wszystko brała do buzi - lącznie z kamieniami znalezionymi na podwórku i ogólnie wspominam to jako trudny czas, no a Ty masz jeszcze do tego 4 miesięczne dziecko
Podziwiam i współczuję problemów z mężem