X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Mimi w naszym gronie.
    U nas dzisiaj drugie szczepienie w oba udka i jedno doustne, które polubila, aż oblizywala usteczka :) Lili trochę poplakala i teraz cały dzień jest bardzo pogodna. Tak samo było przy pierwszym szczepieniu.
    Pozdrawiamy wszystkie mamy i dzieciaczki :)

Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi hello lasko-mamuska

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia jak mały dobrze lot znosi to mamy tyle zaproszen na urlopy tylko kasa nas hamuje :-/ , a i Szwecję na bank zaliczamy , ale Statkiem bo autko bierzemy :-) jakoś październik :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Asia jak mały dobrze lot znosi to mamy tyle zaproszen na urlopy tylko kasa nas hamuje :-/ , a i Szwecję na bank zaliczamy , ale Statkiem bo autko bierzemy :-) jakoś październik :-)
    To może znów się spotkamy? :)
    Dokąd będziecie jechać?

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Aśki was widzieć :)
    Mychowe to super że mała tak fajnie znosi szczepienia, nasz senny cały dzień ,a teraz trochę marudzi.

aisa, mychowe lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia a nazwy miasta nie pamiętam :-/ jak zerkne na skype to ci powiem bo nje chce przekręcić nazwy hihi , a co do spotkania jestem na tak tylko km jakie ciekawe !?

mhsvanlih0qhtdnx.png

• natalinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa i Kaja - ale radosne z Was dziewczyny :)
    Zozol - jak Maksiu po szczepieniu?
    Bea_tina - dobrze, że paczka na miejscu ;)
    My po wizycie i szczepieniu, którego nie było. Tyle z dobrych wiadomości :(

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja rzuć jakieś zdjęcie z francji, a najlepiej znad morza :)

Kaja lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka, dlaczego szczepienie przełożone?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol zrobię to jak dojdę do laptopa tam z grałam fotki

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc mamuski

mhsvanlih0qhtdnx.png

• natalinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba nie został zaszczepiony, bo wg pediatry jest bardzo marudny i jakoś cierpiący. Bardzo u niej płakał i wciskał rączki do buźki - podejrzewa zęby. Niby go zbadała, ale powiedziała żeby się wstrzymać, bo jest dziwny. Jutro mocz i morfologia z palca... Brrrr.... :( I od razu w południe natychmiast z wynikami.
    Mało tego - moja osobista diagnoza się potwierdziła - Kuba prawdopodobnie ma wzmożone napięcie mięśniowe i mamy skierowanie do neurologa :( :( Pewnie będzie konieczna rehabilitacja. Jestem zła!!! Mówiłam już i jej i drugiemu pediatrze na samym początku, ale potraktowali mnie jak zwykłą, rozhisteryzowaną mamuśkę. A gdyby podeszli do tego poważnie, to już byłoby lepiej :( Jestem podłamana dzisiejszym dniem :( Moje dziecko w ciągu swego krótkiego skądinąd życia dorobiło się już skierowania do gastrologa i neurologa. Oby tylko zdrowie miał po ojcu, bo jeśli po mnie, to raczej zamiast kredytu na budowę, trzeba będzie tylko jeździć po lekarzach ;(

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka wiesz z jednej steony dobrze ze ma przelozone, a napieciem sie nie przejmuj, bo pojdziecie na rehabilitacje i bedzie cacy. Fakt czasami dobrze posluchac intuicji matki, ale wiesz ze lekarze sa znieczuleni. A moj siedorobil tez juz i do kardiologo i nefrologa, juz mial antubiotyk, goraczke i inne, ale to jak kazde dziecko, nie zawsze jest i bedzie kolorowo, chocbysmu chcialy jak najlepiej i bez wzgledu co robimy. A zabkowanie towidzac pomojej znajomej to dopiero bedzie przeprawa przez meke...

Kaja slodki avatarek:-) dobranoc

A ja sie wkurzylam, bo poczta poszla na latwizne i nie dowiezli mi ubranek tylko o1610 wystawili awizo ze niby nikt nie odebral, to nic ze czycham caly dzien, a poczta do 16, szkoda gadac:/ chyba normalnie skarge napisze:/

Dobranoc mamuski

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina dobrze że w ogóle dowieźli. Co zamówiłaś?

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam z góry, że Wam zatruje forum, ale muszę gdzieś to napisać. Mój mąż to idiota i moje małżeństwo niedługo się najprawdopodobniej skończy. Mam wszystkiego dość. I tylko dla maluchów chce mi się jakoś żyć.

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla - Kochana, co się dzieje???

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przepraszaj, to forum pełni też funkcję terapeutyczną i jak tylko komuś ciężko na sercu, to zawsze tutaj może liczyć na pomoc. Pisz śmiało, ulży Ci

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... długo by opowiadać i wybaczcie, ale nie chce mi się opowiadać tego wszystkiego. Byłam tam dzisiaj. Sedno sprawy jest takie, że mój mąż ma problem z narkotykami, nie chciał się poddać testom i zaprzecza wszystkiemu. I dzisiaj wszyscy jego bracia (5) trzymali jeden front i do mnie z rękami juz prawie chcieli iść, "i jak sama nie wyjdę to mi pomoga" "i jak mogę ich brata wyzywać od narkomanów"

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla:( kurde, to nie łatwa sprawa... uzależnienie od narkotyków:/, a jesteś pewna? Chociaż dowodem może być niechęć do badań. To czeka Was niełatwa przeprawa... Bo czy razem czy osobno, będzie to droga przez mękę:( Dobrze, że masz oparcie w mamie i ona może Ci pomóc, bo sama to faktycznie byś zwariowała...

Witam się

Ja zawiozłam poranne siurki do badania i oby wynik był już lepszy niż ostatni, mam ogromną nadzieję, że już nic się nie wykluje z siurków... Ok 14 będą wyniki, więc czekamy spokojnie:)

Chyba muszę też sobie kupić tą herbatkę laktacyjną, bo też mi się coś wydaje, że mam mniej mleka:/ i znowu mam wrażenie, że Łukaszo głodny, albo niedokarmiony...

Miłego dnia mamuśki!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Beata wynik na pewno będzie lepszy;) Jeżeli Łukaszek nie płacze to najada się:)

Pewności nie mam, zawsze zaprzecza, ale są w braki w pieniądzach, nie chce badania, miewa poszerzone źrenice itp. Różne zachowania, raz spokojny i spał by, a raz pół nocy nie śpi i " nosi go"

l22ne6ydz3bwmwg9.png
‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ