Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Mimi w naszym gronie.
    U nas dzisiaj drugie szczepienie w oba udka i jedno doustne, które polubila, aż oblizywala usteczka :) Lili trochę poplakala i teraz cały dzień jest bardzo pogodna. Tak samo było przy pierwszym szczepieniu.
    Pozdrawiamy wszystkie mamy i dzieciaczki :)

Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi hello lasko-mamuska

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia jak mały dobrze lot znosi to mamy tyle zaproszen na urlopy tylko kasa nas hamuje :-/ , a i Szwecję na bank zaliczamy , ale Statkiem bo autko bierzemy :-) jakoś październik :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Asia jak mały dobrze lot znosi to mamy tyle zaproszen na urlopy tylko kasa nas hamuje :-/ , a i Szwecję na bank zaliczamy , ale Statkiem bo autko bierzemy :-) jakoś październik :-)
    To może znów się spotkamy? :)
    Dokąd będziecie jechać?

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Aśki was widzieć :)
    Mychowe to super że mała tak fajnie znosi szczepienia, nasz senny cały dzień ,a teraz trochę marudzi.

aisa, mychowe lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia a nazwy miasta nie pamiętam :-/ jak zerkne na skype to ci powiem bo nje chce przekręcić nazwy hihi , a co do spotkania jestem na tak tylko km jakie ciekawe !?

mhsvanlih0qhtdnx.png

• natalinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa i Kaja - ale radosne z Was dziewczyny :)
    Zozol - jak Maksiu po szczepieniu?
    Bea_tina - dobrze, że paczka na miejscu ;)
    My po wizycie i szczepieniu, którego nie było. Tyle z dobrych wiadomości :(

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja rzuć jakieś zdjęcie z francji, a najlepiej znad morza :)

Kaja lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka, dlaczego szczepienie przełożone?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol zrobię to jak dojdę do laptopa tam z grałam fotki

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc mamuski

mhsvanlih0qhtdnx.png

• natalinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba nie został zaszczepiony, bo wg pediatry jest bardzo marudny i jakoś cierpiący. Bardzo u niej płakał i wciskał rączki do buźki - podejrzewa zęby. Niby go zbadała, ale powiedziała żeby się wstrzymać, bo jest dziwny. Jutro mocz i morfologia z palca... Brrrr.... :( I od razu w południe natychmiast z wynikami.
    Mało tego - moja osobista diagnoza się potwierdziła - Kuba prawdopodobnie ma wzmożone napięcie mięśniowe i mamy skierowanie do neurologa :( :( Pewnie będzie konieczna rehabilitacja. Jestem zła!!! Mówiłam już i jej i drugiemu pediatrze na samym początku, ale potraktowali mnie jak zwykłą, rozhisteryzowaną mamuśkę. A gdyby podeszli do tego poważnie, to już byłoby lepiej :( Jestem podłamana dzisiejszym dniem :( Moje dziecko w ciągu swego krótkiego skądinąd życia dorobiło się już skierowania do gastrologa i neurologa. Oby tylko zdrowie miał po ojcu, bo jeśli po mnie, to raczej zamiast kredytu na budowę, trzeba będzie tylko jeździć po lekarzach ;(

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka wiesz z jednej steony dobrze ze ma przelozone, a napieciem sie nie przejmuj, bo pojdziecie na rehabilitacje i bedzie cacy. Fakt czasami dobrze posluchac intuicji matki, ale wiesz ze lekarze sa znieczuleni. A moj siedorobil tez juz i do kardiologo i nefrologa, juz mial antubiotyk, goraczke i inne, ale to jak kazde dziecko, nie zawsze jest i bedzie kolorowo, chocbysmu chcialy jak najlepiej i bez wzgledu co robimy. A zabkowanie towidzac pomojej znajomej to dopiero bedzie przeprawa przez meke...

Kaja slodki avatarek:-) dobranoc

A ja sie wkurzylam, bo poczta poszla na latwizne i nie dowiezli mi ubranek tylko o1610 wystawili awizo ze niby nikt nie odebral, to nic ze czycham caly dzien, a poczta do 16, szkoda gadac:/ chyba normalnie skarge napisze:/

Dobranoc mamuski

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina dobrze że w ogóle dowieźli. Co zamówiłaś?

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam z góry, że Wam zatruje forum, ale muszę gdzieś to napisać. Mój mąż to idiota i moje małżeństwo niedługo się najprawdopodobniej skończy. Mam wszystkiego dość. I tylko dla maluchów chce mi się jakoś żyć.

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla - Kochana, co się dzieje???

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przepraszaj, to forum pełni też funkcję terapeutyczną i jak tylko komuś ciężko na sercu, to zawsze tutaj może liczyć na pomoc. Pisz śmiało, ulży Ci

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... długo by opowiadać i wybaczcie, ale nie chce mi się opowiadać tego wszystkiego. Byłam tam dzisiaj. Sedno sprawy jest takie, że mój mąż ma problem z narkotykami, nie chciał się poddać testom i zaprzecza wszystkiemu. I dzisiaj wszyscy jego bracia (5) trzymali jeden front i do mnie z rękami juz prawie chcieli iść, "i jak sama nie wyjdę to mi pomoga" "i jak mogę ich brata wyzywać od narkomanów"

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla:( kurde, to nie łatwa sprawa... uzależnienie od narkotyków:/, a jesteś pewna? Chociaż dowodem może być niechęć do badań. To czeka Was niełatwa przeprawa... Bo czy razem czy osobno, będzie to droga przez mękę:( Dobrze, że masz oparcie w mamie i ona może Ci pomóc, bo sama to faktycznie byś zwariowała...

Witam się

Ja zawiozłam poranne siurki do badania i oby wynik był już lepszy niż ostatni, mam ogromną nadzieję, że już nic się nie wykluje z siurków... Ok 14 będą wyniki, więc czekamy spokojnie:)

Chyba muszę też sobie kupić tą herbatkę laktacyjną, bo też mi się coś wydaje, że mam mniej mleka:/ i znowu mam wrażenie, że Łukaszo głodny, albo niedokarmiony...

Miłego dnia mamuśki!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Beata wynik na pewno będzie lepszy;) Jeżeli Łukaszek nie płacze to najada się:)

Pewności nie mam, zawsze zaprzecza, ale są w braki w pieniądzach, nie chce badania, miewa poszerzone źrenice itp. Różne zachowania, raz spokojny i spał by, a raz pół nocy nie śpi i " nosi go"

l22ne6ydz3bwmwg9.png
‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ