KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zozol ja bym nie kupowała ale mój brat się uparł że mu kupi tylko mama sobie wybrać i nie mam pojęcia jaki wybrać ale myślę że albo ten co Ty masz a czerwcowki polecaly z bright stars są śliczne ale nie wiem czy praktyczne. W sumie mate edukacyjną mam z tej firmy i jest swietna
-
Mimi dalej na poczcie, pewnie przywioza ok 17, albomam nadzieje ze chociaz dzis;)
A zebynie bylo, toja tez gotuje, ale pierwszy raz dla tylu osob;)
Zozol a powiedz, w sobote przykladowo usmazys, dac na blache i przykryc czyms? A jak pozniej odgrzac w piekarniku? Jak bedziesz miala chwile to napisz co i jak, bedebardzowdzieczna:-) -
Świeża krew nadciągnęła w postaci mimi i od razu wątek ożył
Witaj mimiMasz śliczne córeczki
Patulla, dzielni są Twoi chłopcy, szczepienia im nie straszne
Ja potwierdzam, Asia jestem - miło mi
Asia-Kaja, Kaja to Aśki piesJak odkopię gdzieś nasze zdjęcia ze spotkania to wrzucę
Pysia, ja nie polecę na razie nic bo nie mam ani leżaczka ani huśtawki, rozglądam się za czymś powoli. Na te zaczerwienienia to bepanthen albo coś w tym stylu, tak jak pisze mimi.
Natalinka, współczuje długości małpy i obecnych dolegliwości też
Agata, Antoś słodziak
Beatina, super ten jadłospis. Roboty będziecie mieli sporo, ale na pewno dacie radę! Super że ubranko już przyszło no i że udało się upolować buciki
Zozol, super że z bioderkami okMaksiu teraz odpocznie po szczepieniu i będzie ok
Nasze chłopaki mają podobne wagi.
Jednak co kraj to obyczaj. Tu zaraz po urodzeniu nie ma żadnego szczepienia. Dopiero pierwsze w trzecim miesiącu.
Co do obrotów to Jaśko jeszcze ich nie wykonuje, czasem jak ma ochotę to obróci się na boczek ale nie za często.
Wy już po chrzcinach będziecie a my dopiero na początku października pewnie zrobimy.agata86, Kaja lubią tę wiadomość
-
patulla wrote:A tak z innej beczki, to jak właściwie macie na imię?
Ja jestem Patrycja, Bea_tina to pewnie Beata, Natalinka - Natalia, Aisa - Asia, Joanna, a reszta?
Asia ma racja
Ja też Asia ,a moja psinka (Kaja) a mnie nie ma , a Ona chora nie wiadomo co jej jest juz od tygodnia -
My smażymy mięso dzień wcześniej ale kotlety muszą być tylko zarumienione lekko potem jak ostygną ładujesz pojemnikach albo na talerzu por folią do lodówki, na drugi dzień układasz na dużą blachę i dopiekasz w piekarniku w około 150 stopniach, na blachę daj trochę tłuszczu i dajesz do nagrzanego piekarnika trzymasz aż nabiorą koloru tylko nie za długo żeby nie wyschły
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Kaja, aisa fajnie ze się spotkałyście ja to ostatnio tak patrzyłam w kancelarii parafialnej na mapę i się śmiałam że ja, zozol i beatina mogłybyśmy się w Pszczynie lub Goczałkowicach spotkać bo to tak mniej więcej w takiej samej odległości od każdej z nas
aisa, Kaja, zozol lubią tę wiadomość