KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało mi się wybłagać wizytę u neurologa na czwartek, więc pewnie szczepienie będzie przełożone na poniedziałek, bo jutro trochę boję się pójść, by mały nie dostał gorączki i go nie ciągać zaraz po szczepieniu. Dostałam prywatny nr do innej neurolog do domu, więc dzwoniłam wieczorem, bo do tej, do której chciałam terminy wizyt prywatnie na październik
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
No to czekamy na fotki
Ciekawe co ci powie neurolog, dobrze tak szybko się udało to załatwić
Kurde u nas noc dziwna, pobudka o 00,30 na jedzonko, a potem o 3.00 z wielkim płaczem. Jeść nie chciał, więc myśleliśmy że może coś mu się przyśniło albo coś boli. Ryczał 20 minut, pierś cały czas była bee. O 5.20 znowu pobudka więc myślę teraz już na pewno jest głodny ale znowu cycka nie chciał i darł się w niebogłosy! dostał sztuczne mleko, po sztucznym jeszcze go przystawiłam i trochę wypił z cyca a resztę poszłam odciągnąć -100 ml. O 7 zjadł z piersi a o 9,30 znowu ryk przy cycku i za chiny go nie chciał ale stwierdziłam że nie będę odciągać i koniec. W końcu po którymś uspokojeniu go w końcu wypił z cyca. Nie wiem co mu się stało, obraził się na piersi czy co?!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 12:27
-
Beatina to ładnie ci pospał Łukaszo.
Maks wczoraj poszedł spać o 19 bo był już padnięty, więc przyśpieszyliśmy kąpiel, jedzonko i spanko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 12:26
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Aga witaj w klubie dzieci nie lubiących gondoli
My niestety nie mamy adaptera do fotelika żeby na wózek pasował. Ale jak wkładamy go z fotelikiem do wózka sklepowego to mu pasuje.
aga8787 lubi tę wiadomość
-
zozol no to Ci Maksio zgotował wesołą noc, nie ma co! Oby to było tylko jednorazowe!
AAA i tylko Ty mówisz, że jest do mnie podobny, wszyscy stawiają jednak na męża hehe, łącznie ze mną;P
Kurde, miałam iść dziś na spacer, bo dawno nie byliśmy, bo pierw upały, później choroba, to co, pada:/ co za niedogadanie się z pogodą hehe:P
A chyba przez taką "zgniłą" pogodę, Łukaszko tylko śpi! Nie wiem co to mu tak sennie, tylko dwie godziny brykał, ale jakoś bez szału, oby to się później odmieniło i nocka znow była tak rewelacyjna:)
A najgorzej, bo prania narobiłam i nie mam gdzie tego powiesić, nieźle -
Wiecie co, ja już nie nadążam za tym moim synkiem. Wczoraj narzekałam że je mało i krótko to dla odmiany teraz jadł 45 minut z obu piersi.
Beata mnie zaś czeka hołda prasowania (kto ze śląska ten wie co to hołda hehe)No a z tą pogodą rzeczywiście dupiato, dziś leje a wczoraj wiało jak nie wiem. -
Dzień dobry, dzień dobry. Trochę jestem pochłonięta przeprowadzką i tymi wszystkimi kłopotami, ale czytam Was regularnie.
Mój Kacper je dosyć rzadko i ok 15min ciągnie cyca, w dzien co 3-4h, a w nocy (jego noc zaczyna się od 20) 1-2 pobudki i rano pobudka o 6 i juz wyspany jest.
Dzisiaj dostal marchewkę z ziemniaczkiem, zjadł pół słoiczka i pierś do tego.q żarlok mały.
Ząbków brak i pewnie jeszcze trochę zanim się pojawia, starszy chyba na 5 miesięcy miał pierwszego ząbka.
Skończyliśmy juz rehabilitacje, jutro ostatni raz pójdziemy. I te dwa tygodnie trochę już mu pomogły moim zdaniem i wiem jak sama mogę z nim ćwiczyć.
Natalia dobrze, że Tobie udało się tak szybko załatwić wizytę u neurologa i będziesz wiedziała juz co i jak.
Beata, a Ty i Twój mąż wyglądacie bardzo młodziutko;-)
Iza, Kacperek też czasami obraża się na cycka i też wtedy uspokajam go i daje na spokojnie dopiero, chętniej też na leżąco je wtedy.
Fajnie, że Magdalena wróciła już z urlopu, ale juz nam zginęła "nowa" Magda - mimiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 14:57
mychowe, natalinka, aisa lubią tę wiadomość
-
witam znowu :)o jak miło, że o mnie pamiętasz Patulla
Nie zginęłam, ale jakaś wykończona ostatnio jestem i sił nie mam pisać...
Beatina, możesz być z siebie dumna, zrobić samemu imprezę na tyle osób to naprawdę wyczyn! Fajnie, że wszystko się udało i potwierdzam słowa Patulli- młodziutko wyglądacieJeśli to nie tajemnica to zdradź rocznik swój i męża
My dziś po szczepieniu. Wbrew moim obawom Hania dobrze przybiera. Waży już 6850 kg, więc jest co nosićTak mi się bidulka spłakała przy kłuciu i teraz też marudna. Oby tylko nie było gorączki. Niektórzy pediatrzy zalecają podać czopek nawet jak nie ma gorączki, bo działa przeciwbólowo. Jak myślicie podać czy bez powodu jej nie faszerować lekami?
Witajcie Dorjana i MagdalenaJeszcze mnie nie znacie bo niedawno pozwoliłam sobie dołączyć do Waszego miłego grona majowych Mam
Natalinka to dom powoli nabiera swoich kształtów :)Jak już położą dach to pochwal się swoim przyszłym gniazdkiem i wstaw fotkęMy mieszkamy w malutkiej kawalerce i zawsze marzyliśmy o domu. No i miesiąc temu podjęliśmy decyzję, że zrealizujemy nasze marzenie. Wzięliśmy kredyt i kupiliśmy dom do remontu. Do końca września musimy się wyprowadzić z mieszkania, bo jest już praktycznie sprzedane. Mąż teraz do późnej nocy remontuje. Chcemy zdążyć zrobić choć jeden pokój, kuchnię i łazienkę, a potem zobaczymy..
Zozol, może to skok. Moja Hania też od paru dni marudna, a wcześniej była taka grzeczna eh.. A jeszcze teraz jestem od rana do wieczora sama z dziećmi, to akurat musiała zacząć dawać w kośćmychowe, Kaja, natalinka, aisa lubią tę wiadomość