Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam i czytam i nie mam jak was dzisiaj nadrobić eh
    Wszystkiego najlepszego dla Ewelinki i Antosia.
    Zrówka dla Kondradka
    Dużo siły dla Ciebie Natalinka, biedny Kubuś wymęczyli go wczoraj. Tak się zastanawiam czy moja też nie ma wzożonego napięcia, ale lekarka nigdy tego nie sprawdzała :(
    jeśli chodzi nosidełka to ja mam to z babybjorn to od urodzenia i mała była w nim 2 razy i nie chce siedzieć więc zrezygnowałam zastanawiam się nad chusta ale nie wiem czy będę umiała sama ją wiązać

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieknie wyglada Ewelinka:-) rosnie jak na drozdzach:-)

My dzis dzien calkiem przyjemny, w miedzy czasie czytam o nosidelkach, no i tula prowadzi, no ale zobaczymy:-)

Musze pochwalic syncia, aktualne karmienie i poprzednie obylo sie bez nakladki! Wczesniej Go oszukiwalam i po chwili sciagalam, a teraz juz bez, jestemz niego dumna:-) oby mu tak zostalo:-)

mychowe lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - jesli na wizycie podciągała ją za rączki, to sprawdzała

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo zdrowia i uśmiechu dla Ewelinki i Antosia!
    Ślicznotka z Ewelinki :*

U nas nie sprawdzali napięcia na wizytach do tej pory.

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka jej nie podciągała za rączki w sumie to tylko ją osłuchuje i waży

ug37df9hmgtex3az.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powinni niestety. Dziewczyny próbujcie same. Jak dziecko podejmuje współpracę - jest ok. Jeśli nie - konsultujcie. Trzeba tylko zrobić to kilka razy, bo jednorazowo dziecko może mieć dzień lenia i mu się nie zechce dźwignąć główki.

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka - dzięki za informacje
    A ja Hani z łóżeczka zrobiłam kołyskę :) i wystarczy trochę ją pobujać i zaśnie oczywiście nie wtedy jak już jest bardzo marudna ale to i tak postęp że zasypia w łóżeczku :)

Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i byliśmy (z mama i bratem i Kacperkiem oczywiscie) w moim mieszkanku i wieszalismy szafki itp i pół dnia minęło nam i niewiele widać, że jest zrobione. Nie myślałam że tak mało zrobimy. Wracamy teraz już i jutro ciąg dalszy.
    A o 12 byłam u pani radcy prawnej tak poradzić się co mogę z ty m moim mężem podzialac. I jak na razie poradziła mi porozmawiać jeszcze i spróbować coś wyegzekwować skoro chciałabym to ratować, a nie rozwodzić się od razu. A jeżeli nic się nie uda to wtedy będziemy inaczej "rozmawiac".

zozol, Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz już padł. Ciekawe jaka noc nas czeka bo ta miniona była tragiczna, wprawdzie jadł super bo o 19, 2, 5.20 i 7.45 ale od 23-00.30 płakał i go na zmianę nosiliśmy odkładaliśmy chwilę pospał i znowu ryk. I to samo było ok 4. nie wiem co jest grane. Wierzgał nóżkami jakby go bąki męczyły ale bączki szły fajnie same więc nie wiem o co chodzi.
    Maksiu wieczorem przeważnie sam zasypia w łóżeczku tak samo do południa, gorzej jest po południu bo jest marudny to wtedy muszę go chwilkę ponosić,ale i tak go odkładam zanim całkiem zaśnie.
    Dzisiaj zobaczył się w lustrze, matko jaka radość, rączki wyciągał do tej dzidzi i śmiał się w głos :) mamusię też zauważył ale dzidziuś był bardziej interesujący.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• patulla Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, generalnie to ufam mojej pediatrze i najwidoczniej nic malemu wczoraj nie bylo, A przynajmniej nic osluchowo.

I w związku z autkiem juz czeka mnie naprawa. Ot taki zbieg okoliczności, a nie wada ukryta przy zakupie. No i nic nie zrobię tylko chyba w środę odstawiam auto do mechanika i poczekam na rachunek:/

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde to nieźle z tym autem.
    To mam nadzieję że jednak Konrad miał tylko gorszy dzień i żadne choróbsko się nie przypałęta :)

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• patulla Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Kacperek noce ma super. Jedna pobudka na jedzenie i lula dalej. W dzień tez fajnie zasypia, właściwie sam, no ze smokiem.
    Iza. Kacperkowi na takie niepokoje związane z brzuszkiem pomaga kocyk na brzuszku, prawie zawsze go uspokaja

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nasz też smok przeważnie zawsze.
    Spróbuję z kocykiem, a ten kocyk normalny czy ciepły, w sensie podgrzany żelazkiem? :P

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• zozol Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirka my delicol i dicoflor jako tako odstawiliśmy -została ostatnia butelka to podaje mu 1-2 razy dziennie, ale zostawiliśmy jeszcze espumisan.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 20:00

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• mirka14 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję w imieniu Eweliny za życzenia i wszystkie miłe słowa pod jej adresem, my właśnie wstałyśmy z popołudniowej drzemki,

Wszystkiego najlepszego dla Antosia

Zozol ja espumisanu nie daję raz tylko jej dałam jakoś mnie nie przekonuje i raczej jak już jest problem z bąkami to masujemy brzuszek i to szybko problem rozwiązuje

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas masowanie nie pomaga, przyciąganie nóżek do brzuszka też nie niestety. To późna ta popołudniowa drzemka hehe, a o której idzie Ewelinka spać wieczorami?

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• aisa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirka, gdzie kupiłaś taką fajną żyrafkę? Faktycznie późna ta drzemka.
    Beatina, brawo dla Łukaszka że już bez nakładek cyca wcina ;)
    Aga, gratuluje pomysłowości z łóżeczkiem :)
    Zozol, współczuje nocy, mam nadzieję że dzisiejsza będzie spokojniejsza!
    Patulla, kiepsko że czeka Cię naprawa auta. Teraz masz spory metraż więc efekty wolniej widać, ale na pewno są :)

Bea_tina, natalinka, aga8787 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Beata super że już bez nakładek mały wcina, też próbowałam go tak oszukać jak ty dzisiaj ale nie dało rady, nie chwyci i koniec :(

Bea_tina lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• patulla Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ja normalny kocyk z mikrofibry jest dosyć cieplutki sam.
    Jeju, jaką Konrad ma chrype, aż żal mi go słuchać.
    A mój bratanek 4.5 letni czasami mnie już denerwuje. Psoci się Konradowi, wszystko wie lepiej, wszystko on musi. A Konrad chodzi z tyłu niego i prosi, marudzi. Chciałabym być w końcu u siebie.

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera napisałam sie i mi się skasowało :(
    patulla fajnie, że tak dzielnue dajesz sobie radę oby szybko furę naprawili no i oby mały nie chorował!
    beatina gratulacje ze udalo sie Łukaszkowi ssać bez nakladek.
    dzięki natalinko za objaśnienie odnośnie napięcia.
    gratulacje 3 miesiecy >3
    rzadziej bywam dziewczyny bo muszę się lepiej zorganizować bo czuję że coś mi nie gra w tym codziennym życiu. brakuje mi czasu :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 21:24

Bea_tina, mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
‹‹ 518 519 520 521 522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ