KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam i czytam i nie mam jak was dzisiaj nadrobić eh
Wszystkiego najlepszego dla Ewelinki i Antosia.
Zrówka dla Kondradka
Dużo siły dla Ciebie Natalinka, biedny Kubuś wymęczyli go wczoraj. Tak się zastanawiam czy moja też nie ma wzożonego napięcia, ale lekarka nigdy tego nie sprawdzała
jeśli chodzi nosidełka to ja mam to z babybjorn to od urodzenia i mała była w nim 2 razy i nie chce siedzieć więc zrezygnowałam zastanawiam się nad chusta ale nie wiem czy będę umiała sama ją wiązać
agata86 lubi tę wiadomość
-
Pieknie wyglada Ewelinka:-) rosnie jak na drozdzach:-)
My dzis dzien calkiem przyjemny, w miedzy czasie czytam o nosidelkach, no i tula prowadzi, no ale zobaczymy:-)
Musze pochwalic syncia, aktualne karmienie i poprzednie obylo sie bez nakladki! Wczesniej Go oszukiwalam i po chwili sciagalam, a teraz juz bez, jestemz niego dumna:-) oby mu tak zostalo:-)
mychowe lubi tę wiadomość
-
No i byliśmy (z mama i bratem i Kacperkiem oczywiscie) w moim mieszkanku i wieszalismy szafki itp i pół dnia minęło nam i niewiele widać, że jest zrobione. Nie myślałam że tak mało zrobimy. Wracamy teraz już i jutro ciąg dalszy.
A o 12 byłam u pani radcy prawnej tak poradzić się co mogę z ty m moim mężem podzialac. I jak na razie poradziła mi porozmawiać jeszcze i spróbować coś wyegzekwować skoro chciałabym to ratować, a nie rozwodzić się od razu. A jeżeli nic się nie uda to wtedy będziemy inaczej "rozmawiac".
zozol, Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość

-
Nasz już padł. Ciekawe jaka noc nas czeka bo ta miniona była tragiczna, wprawdzie jadł super bo o 19, 2, 5.20 i 7.45 ale od 23-00.30 płakał i go na zmianę nosiliśmy odkładaliśmy chwilę pospał i znowu ryk. I to samo było ok 4. nie wiem co jest grane. Wierzgał nóżkami jakby go bąki męczyły ale bączki szły fajnie same więc nie wiem o co chodzi.
Maksiu wieczorem przeważnie sam zasypia w łóżeczku tak samo do południa, gorzej jest po południu bo jest marudny to wtedy muszę go chwilkę ponosić,ale i tak go odkładam zanim całkiem zaśnie.
Dzisiaj zobaczył się w lustrze, matko jaka radość, rączki wyciągał do tej dzidzi i śmiał się w głos
mamusię też zauważył ale dzidziuś był bardziej interesujący.
-
Iza, generalnie to ufam mojej pediatrze i najwidoczniej nic malemu wczoraj nie bylo, A przynajmniej nic osluchowo.
I w związku z autkiem juz czeka mnie naprawa. Ot taki zbieg okoliczności, a nie wada ukryta przy zakupie. No i nic nie zrobię tylko chyba w środę odstawiam auto do mechanika i poczekam na rachunek:/

-
Mirka my delicol i dicoflor jako tako odstawiliśmy -została ostatnia butelka to podaje mu 1-2 razy dziennie, ale zostawiliśmy jeszcze espumisan.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 20:00
-
Dziękuję w imieniu Eweliny za życzenia i wszystkie miłe słowa pod jej adresem, my właśnie wstałyśmy z popołudniowej drzemki,
Wszystkiego najlepszego dla Antosia
Zozol ja espumisanu nie daję raz tylko jej dałam jakoś mnie nie przekonuje i raczej jak już jest problem z bąkami to masujemy brzuszek i to szybko problem rozwiązuje
agata86 lubi tę wiadomość
-
Mirka, gdzie kupiłaś taką fajną żyrafkę? Faktycznie późna ta drzemka.
Beatina, brawo dla Łukaszka że już bez nakładek cyca wcina
Aga, gratuluje pomysłowości z łóżeczkiem
Zozol, współczuje nocy, mam nadzieję że dzisiejsza będzie spokojniejsza!
Patulla, kiepsko że czeka Cię naprawa auta. Teraz masz spory metraż więc efekty wolniej widać, ale na pewno są
Bea_tina, natalinka, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Iza ja normalny kocyk z mikrofibry jest dosyć cieplutki sam.
Jeju, jaką Konrad ma chrype, aż żal mi go słuchać.
A mój bratanek 4.5 letni czasami mnie już denerwuje. Psoci się Konradowi, wszystko wie lepiej, wszystko on musi. A Konrad chodzi z tyłu niego i prosi, marudzi. Chciałabym być w końcu u siebie.

-
cholera napisałam sie i mi się skasowało

patulla fajnie, że tak dzielnue dajesz sobie radę oby szybko furę naprawili no i oby mały nie chorował!
beatina gratulacje ze udalo sie Łukaszkowi ssać bez nakladek.
dzięki natalinko za objaśnienie odnośnie napięcia.
gratulacje 3 miesiecy >3
rzadziej bywam dziewczyny bo muszę się lepiej zorganizować bo czuję że coś mi nie gra w tym codziennym życiu. brakuje mi czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 21:24
Bea_tina, mychowe, natalinka lubią tę wiadomość