KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zozol, ja go tak proboje od 3-4 dni i dopiero dzis widac efekt, moze kiedys nadejdzie pora ze zupelnie bez nakladek bedzie jadl, oby jak cos przez koncem karmienia piersia;)
Lukaszo zjadl 18-19-20 i o 2010 padl u tatu, narazie przebudzil sie tylko po smoka wiec moze nie bedzie zle. Poprawka teraz wstal na jedzenie, czyzby dzis budzenie co godzine? Fiu fiu;)
Pati kirde kiepska sprawa z samochodem, ale naprawisz i bedzie cacy:-) a efektami w mieszkaniu ja sie ciesze nawet malumi:-) i dobrze ze poszlas do radcy, najwazniejsze zebyscie sie jakos 'dogadali' albomaz dorosl;)
Aga super, oby tak dalej:-) wiem posobie ze jednak dziecko w swoim lozeczku to luksus, dobrze ze w pore Lukasza przestawilam, chociaz u niego nie byloz tym zadnego problemu.
Dziewczynu, tak powolipanikuje, okresu dalej nie widac, boli zadnych nie mam, juz zaczelam sobie wkrecac ciaze! Bo nie ze mi smutno, ale juz przeszlo rok bez okresu, myslicie ze moglo sie zdarzyc? Tabletki zaczelam brac od sierpnia a koncem lipca bylo to i owo ale z prezerwatywa, sama nie wiem, ale troche panikuje.
A o nosidle rozmawialismy i kupimy to tansze, polecane jest wiec zle nie bedzie, a jakby Lukaszo go nie polubil to nie bedzie mi tak szkoda, ale kupimy dopiero po konsultacji z lekarzem.
Kurde chyba sieklade bo coz, a harry potter w tv;) ale dylemat:-)
Magdalena super:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 21:10
magdalena, mychowe, natalinka, aisa lubią tę wiadomość
-
beatina ale ja tez jeszcze nie mialam okresu
i dobrze mi z tym
a idziemy na calość tylko że owulacji jeszcze nie miałam..... los zadecyduje he he
dziewczyny jakie wagi mają wasze Skarby?
no ciekawe jak nasza noc?! hmmmm
jutro kupuje język niemowląti będę wprowadzała te metody w życie!
naszło mnie dziś i zastanawialam się czy dobrze robię że dajey Olusiowi dwie piersi? moze on spija tylko glukozę z cysia a nie treściwe?! bo je ostatnimi czasy cześciej.mychowe, natalinka lubią tę wiadomość
-
Ja tez okresu nie mam. Beata przy karmieniu piersią to może być różnie z tym.
Magdalena ja bardzo rzadko daje obie piersi na jedno jedzenie. A Kacper waży prawie 8kg. Dzisiaj jakiś kryzys mam i obie piersi na zmianę wieczorem dawałam małemu.magdalena, natalinka lubią tę wiadomość
-
witajcie
(chociaz pewnie już śpicie)
My już po wizycie i wszystko jest mega SUPER !!!
MÓJ MAŁY BOHATER !!!
Co do wagi to ja jestem załamana
Tobi ma zaledwie 5600. To jest jakaś masakra - ja go ostro karmię ale mąż nie daje radyi mu odpuszcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 22:28
mychowe, magdalena, Kaja lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
U mnie tym razem spokojna noc, Lili przespała od 21 do 6.45 z jedna pobudka o 23, wiec mama znowu wyspana.
No właśnie się zastanawiałam jak to jest z tym okresem, bo u mnie też jeszcze nic nie było. Po cesarce krwawilam przez 7 tygodni, a później cisza.
Dużo zdrowia dla solenizantow
Magdaleno, u mnie Lili ważona w zeszly wtorek i waga 5850g.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 22:22
Dorjana, magdalena, aisa lubią tę wiadomość
-
Kilka str do tyłu była rozmowa o chustach no chyba kupię wszystko bo młody leżeć ni w ząb tak mi go rozbarmuszyly te moje babcie i prabacia ,koleżanki i ciotki ,ze jak ma młody wejść do wózka to ręce i nogi wyprostowane i ryczy ,a jak już go wyciagne wzdycha na żali sie jaka ja niedobra i każe mu leżeć w wózku ehhhh i co tu robić ?
-
natalinka wrote:Ja kolejny okres mam dostać 26.08
Znów 15 dni z głowy
Ty to wiesz kiedy dostaniesz ja całe życie w niepewności kiedy ta cholera zawita ehhh i zawsze przygotowana muszę być na nią !! I myślałam , ze po ciąży będzie juz inaczej , ale raczej nie bo przylazlo TO kiedy chciało !! -
natalinka wrote:A każde dziecko jak "poczuje" ręce, to już kaplica
Dokladnie!!!mnie kręgosłup siada , a najgorsze , że jeszcze mało wypoczywam bo babcie są 1 raz i zwiedzać chcą !!! A ja już padam na pysk dwa dni wypoczywalam ehhhh , ale nic sie przeżyje byle chuste lub nosidełko kupić -
Kaja nie wiem - mam nadzieję
Moje cykle trwały od 15 do 90-100 dni. Zawsze nieregularne. Jakim cudem Kuba się pojawił? Hmmm...
Trzy-czteromiesięczne oczekiwanie na okres to mnie dobijało z uwagi na dolegliwości. Lata miałam tabletki, to było w porządku, ale bez nich katastrofa. Póki co, po ciąży pojawił się regularnie, ale nie wiem ile się tym nacieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 23:06
-
Aha muszę sie pochwalić iż zmieniłam pediatre i z tą zmiana nawet do alergologa sie dostałam szybko bo wszędzie kolejki lub urlopy tak wiec szczepienie i alergolog tego samego dnia i tylko godzine pozniej od drugiego oby mleko mi w koncu po raz 6 mustawila az sie boje aby znów zmianymny nie było ,ale czuje ,że będzie jakoś od dłuższego czasu mam wrażenie że złe mleko dosstaje ,a z bylym pediatra dogadać się nie szło
natalinka, aisa lubią tę wiadomość
-
natalinka wrote:Kaja nie wiem - mam nadzieję
Moje cykle trwały od 15 do 90-100 dni. Zawsze nieregularne. Jakim cudem Kuba się pojawił? Hmmm...
No złoty strzał
No umie z Clo sie Marczello pojawił !!!natalinka lubi tę wiadomość