KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
WITAM SIĘ
My noc dziwna:P Niby fajnie spał, ale obudził się o 3 i zaczął dyskutować i się bawić, usnął ok 4 dopiero:P A tak to karmienia raz co godzinę raz co 3, masakra! A z cycków, jak zaczął jeść(prawie zawsze bez nakładki!) to wręcz tryskało! Jak na chwile chciał złapać oddech to był cały opryskany, a i karmiac bez nakładek zauwazyłam ostre dtyskusje z cycoma:P niezle:P
Obyscie miały racje co do okresu:P bo pomimo, że się cieszę spokojem, to mam niemałe obawy:P
aaa Łukaszo dziś mnie przywitał mega giga kupąwylało się bokiem to wiadome, ale nowość! Górą też wypłynęło!! masakra, uwielbiam takie niespodzianki:D
Zozol, ja tez od jakiegoś czasu już zakładam cieplejsze pidżamki, bo też się często odkrywa, a rączek to nie może mieć przykrytych ani na centymetr;Pzozol, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
witajcie mirka i agata no wasze dzieci przoduja jesli chodzi o wage ale to pewnie zasluga mm.
kaja ty to masz przerabane z tym mlekiem moze zmiana pediatry pomoze?!
zozol Oluś tez sie tak budzi i urządza sobie zabawę rączkami a no i śmieszne ale on zaczepia męża zeby sie obudził.
beatina Myślę że Łukaszek. bedzie ssal bez nakładekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 11:21
mychowe lubi tę wiadomość
-
Hej hej hej witam się i ja
spóźnione życzonka dla Ewelinki i Antosia :*
Patulla silna z Ciebie kobietakiepsko że czeka Cię kolejny wydatek na naprawę auta ;/
Mirka Ewelinka słodziutka jest:)
Kaja możesz przypomnieć dlaczego macie takie problemy z mlekiem??
Bea_tina ja na Twoim miejscu cieszyłabym się z braku @ bo ja wczoraj już trzecią dostałam a tak bardzo przyzwyczaiłam się w ciąży do jej brakuagata86 lubi tę wiadomość
-
Ewelina od początku dużo przybierała nawet na moim mleku i nawet wtedy jak była krew w kupkach, nawet lekarka była zdziwiona i stwierdziła że Linka jest pierwszym dzieckiem z krwistymi kupkami które tak pieknie przybiera
magdalena, aisa, zozol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Magdalena, super fotkiNie ma to jak nad morzem!
Co do wagi do Jaś dwa tyg temu miał 6135 g.
Beatina, też nie mam okresu, przy karmieniu to można sobie na niego długo poczekać choć niektóre dziewczyny mają szybciej nawet jak karmią. Kwestia indywidualna.
Mirka, fajnie że Ewelina tak ładnie przesypia noce.
Agata, ładnie pulpecik już waży
My mamy dziś gości więc szykowanie trochę jest. Uciekam, może zajrzę wieczorem.
Miłego dnia!
magdalena lubi tę wiadomość
-
Buziaczki dla Kubusia na 4 miesiączki :*:*:*:*
Ja dziś Łukaszka nie poznaję! Zje, pobawi się i śpi i tak w kółko, je elegancko bez nakładki z czego jestem przedumna! Raz spał nawet 1:45! co dało 3 godzinną przerwę międzyjedzeniową
A zrobiłam test ciążowy:P bo bym zwariowała chyba, na szczęście negatywny:P
Ja dziś skupiłam się na praniu, sprzątać mi się coś nie chce:P może jutro hehe:)
A mam dzis taka chęć na słodkie, że masakra, Damian się śmieje, że mam ciążę urojoną chyba:P masakra:Dmagdalena, mychowe lubią tę wiadomość
-
Beata nasz Maksiu też taki aniołek, w ogóle na rękach nie był, cały czas albo się bawi sam albo z nami na kanapie. No dobra jedynie jak byliśmy na spacerze to był trochę na rękach a trochę w wózku
Ale i tak jestem w szoku że tyle wytrzymał w wózku. Jak wracaliśmy ze spaceru to jechał z gałązką mimozy w wózku i był zadowolony
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Sasza bo dostał wysypki po mleku mm i zaczęła się akcja zmiany mleka ehhh oby już było to ostatnia zmiana !!!a moj stary pediatra powiedział ze to alergia na mleko krowie , ale ja jakoś nie jestem do tego przekonana , a nowy pediatra podejrzewa nietolerancje laktozy , a to co innego ehhh brak słów mi na to wszystko !!!!
Magdalena , Zozol przeabane to mało powiedziane !!!
Aaaaa dowalono mi na imprezie , że jestem ta z matek , która biegnie do pediatry i dostaje bebilon pepti na Receptę i nie omieszkalam sprostować , że nie dość , że mamy Bebpilon Pepti i Nutramigen to oba Mleka 10000000% płace więc pani delikatnie mówiąc się zamknęła nie zasłużył mój Syn na zniżkę na te Mleka !!!!! -
u nas dzień też był fajny synuś był z tatusiem na spacerku a ja włączyłam radio i do dzieła ogarnianie chałupki i depilacja nóg
fajny dzień o 21 Oluś usnął zobaczymy co dalej przyniesie noc
postanowilam każdego dnia robić coś dla domu i coś dla siebie cuekawe czy mi się uda ?!mychowe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas dziś wreszcie trochę słońca. Wczoraj do południa też było ok a po przelotne opady ale nie padało tylko lało, raz nawet był grad. Taka dziwna pogoda tego lata.
Jaki rozmiar skarpetek noszą Wasze dzieci? Patrze na neta ale są sprzeczne informacje, to pewnie trochę jak z ubrankami, co firma to inna numeracja..