KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
natalinka wrote:tak, a miałyśmy mieć podobny termin
U mnie 13 maj
Heheh no mnie remin był 8 Maja , ale krwotoku dostałam 23 kwietnia o 5 rano i cała doba na patologii koszmar takiego strachu nikomu nie życzę!!! I szybka akcja 24 o 8 rano o cc nawet zestresowac mi nie dali bo szybko z jednej sali na sale operacyjną i po 35 min Marcel był już na świecie -
natalinka wrote:Ja sobie poleżałam 2 tyg w szpitalu i pomimo obietnic, że jak tylko się zacznie będą ciąć, prawie urodziłam posladkowo (pośladki zaczeły wchodzić w kanał), bo lekarzowi nie chciało sie w nocy wstać
Osz kurde co za burak ten lekarz ja nie mogę złego słowa powiedzieć o szpitalu gdzie rodziłam ,a ma zła Niby opinię ,a w tych niby lepszych to 2 tyg szybciej kobitka cyckiem udusila wlasne dziecko w nocy bo zasnęła ,a w innym szkoda gadać
Mnie pilnowalo 5 ginow w tym mój też , ale najbardziej ordynator bo podczas cc podszedł i powiedział , ze pepowina sie rozrywala w różnych miejscach , nie standardowo od macierzy więc dałam mu do myślenia ehhh nigdy wiecej takiej akcji -
zozol Ewelina zasypia na noc miedzy 21 w 22 i śpi do 6, 7 rano bez przerwy,
Aisa żyrafa upolowana na wycieczce w Wiśle ale podejrzewam że na alegro też takie mają my zapłaciliśmy za nią 18 zl
A i zapomniałam wczoraj napisać waga Linki 6440 w miesiąc przybrala dokładnie kilogramKaja, magdalena, Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
Antoś dziekuje za zyczenia
i wszystkiego najlepszego dla Ewelinki
nie byłam wczoraj bo bylam z malym na szczepieniu a tu tyle stron do nadrobienia.
po szczepieniu oki (szczepie bezpłatnymi) troche popłakał ale po 3 min sie uspokoił. a jast grubasek bo waży 6940.
natalinka trzymam kciuki za Kubusia.
reszte musze doczytac.
pozdrawiammagdalena, Bea_tina, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
Magdalena fotki super. Na pierwszym widać że na wysokim ramieniu taty jest super bo wszystko widać. Na drugim ma minkę jakby chciał powiedzieć " mamo przestań nie przy ludziach"
no i ty pięknie wyglądasz, macierzyństwo ci służy. Maks mając 3 miesiące i 3 dni ważył 6080g
Okresu też póki co ani widu ani słychu ale biorę tabletki anty dla karmiących więc raczej nie dostanę dopóki ich nie odstawię.Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja to miejmy nadzieję ze to już będzie ostatnia zmiana mleka i te już mu spasuje.
Ja mam ur 4 maja, 11 Maks a 19 rocznica ślubuMaj to piękny miesiąc ;p
U a nas dziś nocka bez płaczu ale za to kamienie częste 1.00, 3, 5.20, 7,45
A w ogóle to Maksiu dziś obudził się przed 5.00 ale nie płakał tylko się bawił rączkami, rozglądał się, coś tam pogadywał do siebie no i oczywiście skopał kołderkę więc jak go brałam na karmienie to był zimny jak lód, muszę mu ubierać piżamki te cieplejsze już, bo w nocy w mieszkaniu chłodno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:12
Bea_tina, Kaja lubią tę wiadomość
-
Tak się naczytalam o tych Waszych rozterkach z okresem, że śniło mi się, że zaszlam w ciążę bliźniaczą (parka). A podobno sny z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę się spełniają... Obudzilam się spocona
Bea_tina, aisa, aga8787, mychowe lubią tę wiadomość