KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No to sory, ale jeszcze jedynym moim rozkminem bylo ze jestescie mlodzi, no ale 29 to juz nie nastolatek:/ i mowilas ze ma 5 braci? I jak kazdy taki bufon to szkoda gadac.
Kurde, szkoda mi maluszkow i Ciebie:( bo nie dziwie sie, ze Ci zalezy a tu tylko pod gorke:(patulla lubi tę wiadomość
-
Patulla - to logiczne, że jest Ci przykro, bo runął Twój świat, który z takim wysiłkiem budowałaś dla swej rodziny. Warto walczyć o wspólne życie, ale głową przebić muru nie można, jeśli druga strona nie wykazuje zaangażowania. Niech Twój mąż teraz ponownie zdobywa Twoje zaufanie i zasłuży na miłość, a jeśli nie chce - to trzeba się zastanowić czy dobrze będzie, jeśli dzieci będą obserwować tą patową sytuację. Życzę Ci dużo siły i wytrwałości. Żyj codziennością - maluchami i ich postępami. Wiem, że przykro Ci, bo powinnaś z Nim się tym cieszyć, ale mąż chyba musi dorosnąć do tej odpowiedzialności. Smutno, że wszystko spadło na Ciebie. Dziecko to odpowiedzialność dla obojga rodziców
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 23:06
patulla lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja u nas masakra... Ktoś podmienił mi dziecko ze spokojnego aniołka zrobił się diabeł cały czas beczy albo warczy i ręką w buzi..
Wózek o którym pisałam nie wypalił bo nie miał przekładanej rączki a zależy mi na tym aby Filip mógł być w spacerówce przodem do mnie. Zresztą mam takie wymagania ze z używewk na allegro podobał mi się aby jeden za to na olx znalazłam fajną spacerówke dzisiaj o 15 będziemy jechać ją oglądać -
Witam się
Dzis złapałam siuski i pojechaliśmy na bafania moczu i krwi:) Łukaszek zamiast przy pobieraniu płakać to się śmial niezły agent:P
teraz ja śniadanko a mały się bawi:) później spacerek bo pogoda super:)
kurde a u nas w domu obie siostrzenice chore:/ jedna angina ropna a druga jedzie do lekarza:/ nieźle:( Oby tylko Łukaszko nic nie złapał!
Miłego dnia! -
Wszystkie mamusie wywiało... Gdzie się podziewacie stałe bywalczynie i te zaginione: Niunia, Fizjo, Alaalicja, Pipi26, Pysia13 ????? Asia urlopuje, a Mychowe, Agata86 i Aga8787 też rzadko zaglądają, Mimi też uciekła i Magdalena po weselu jeszcze się nie odezwała...
(Jeżeli pomylilam jakieś cyfry przy nickach to przeprasza, ale pisze "z glowy". Wiem ze jeszcze Mimi miała jakieś ale nie pamiętam, 9027?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:28
mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki
Jak już patulla o mnie wspomniała to przyznaje sie bez bicia,ze czytam was regularnie ale nic nie pisałam bo laptop popsuty a z tel nie lubie. od tyg laptop naprawiony ale głupio sie było odezwac bo wy takie zżyte juz jestesciejesli pozwolicie to chetnie sie znow do was przyłacze. Pozdrawiam
-
Jakie ponownie? Ja tam nie wykluczam nikogo, nawet jak sie dlugo nie oddzywa:-) takze bez sciem pipi:-) nastepna krejzolka!
Ja jestem prawie caly dzien, ale glupio tak sama do siebie pisac:-)
Kolo poludnia przyszlo nosidelko i troche probowalismy, poki co bez szalu maksymalnie siedzo 30 min i placz, ale maz zwrocil mi uwage ze zle zapielam pas biodrowy i jutro kolejna proba:-) mam nadzieje ze to o to chodzi, bo jutro chce juz isc w tym na miasto:-)
Apo poludniu pojechalam z Lukaszem na zakupy:-) kupilismy kosmetyki dla Lukaszka, body, ksiazeczke ta materialowa z rozmyni wkladkami, rajstopy i zapas sloiczkow:-) 5 warzyw i 5 owocow:-) korci mnie zeby podac, ale nie bede swirowac:-)
W rossmanie jest promocja na husteczki babydream 4- pak za14 zl.ogolnie to chyba chomik jestem, bo mam w zapasie 7 paczek husteczek i ok 200 ponad pampersow;) chyba miesiac bedzie bez zakupow;)
A maz cos chyba zacznie chorowac, bo juz cos steka, niezle caly dom chory! Oby tylko Lukasz byl zdrowy:-) jutro pojade sobie po dzisiejsze wyniki i do lekarza pojdziemy moze, aco:) -
Kurde, maz lapka przejął bo siatkowke oglada i musze na tel pisac
z gory sory za błędy
moja mala juz w łóżeczku spi ale Już 2 razy cos steka to maz chodzi bo ja pomalowane paznokcie mam i susze hihihi. Polcia w niedziele 4 miesiąc e skonczyla..... szybko mi rosnie. Ogolnie to grzeczna jest z niej dziewczynka tylko istatnio cos mi mało mleka w ciagu dnia jadla i zaczela sie w nocy 2 razy budzic na flache a juz sie raz budzila... no ale coz takie uroki macierzynstwa ..... nie narzekam
jutro na szczepienie 5w1 i jak zwykle mam stresa..... beatina takie nosidełko super sprawa...ja przy nastepnym dziecku tez na pewno zakupie. Patulla mam nadzieje ze twoj maz pojdzie po rozum do głowy i bedzie dobrze.... trzymam za was kciuki. .... kurcse ciekawa
-
Kurcze ciekawa jestem ile moja panna miezy i wazy. Wszystkiego się jutro dowiem. Sory ze tak w dwoch wiadomościach ale to przez telefon........ zmykam po lody. .... a mialam sie odchudzac hahah jutro napisze wiecej jak lapka odzyskam. Spokojnej nocy bez pobudek zycze . Dobranoc
-
U nas po rehabilitacji - było ok, Kuba zadowolony. A... chciałam powiedzieć, że zaczyna podnosić głowę!!! Tylko czasami, ale dla mnie to postęp
Dziś próbowałam się dodzwonić do ginekologa, ale nie odbieraJutro będę próbować dalej...
aisa lubi tę wiadomość
-
Pipi, to do jutra. Czekamy na wieści.
Natalinka, szkoda ze nie dodzwonilas się. Może jutro się uda. I fajnie, że Kubuś robi postępy. Mój Kacper po tej dwutygodniowej rehabilitacji zrobił duży postęp moim zdaniem i myślę, że teraz dużo nie jest w tyle za rówieśnikami. Ale idziemy do neurologa na początku października i zobaczymy czy nadal będzie rehabilitacja potrzebna.
A wiecie jaka mam super pediatre. Tak szkoda mi ją zmieniać i na razie odkładam to. Jak nie miejsc na dany dzień to i tak zwykle udaje się z nią dogadać i przyjmie jeżeli jest taka potrzeba. A dzisiaj miałam zgłosić się na kontrolę, ale nie pojechałam i zadzwoniłam tylko i usłyszałam "ciesze się, ze pani dzwoni" i udzieliła mi telefonicznie porady, a ze nie mam już jednego leku to sama powiedziała ze zostawi receptę w rejestracji i przy okazji będę mogła odebrać. Kurcze, takiego miłego lekarza chyba jeszcze nie spotkałam.
-
Hej mamuski, witamy sie z rana
my dzis pobudka 3.10 i do7.50 spanko. Wróciła moja grzeczna niunia....bo ostatnio w nocy dwie pobudki byly i do tego tak sie wiercila we wszystkie strony ze nie wiem, spac przez to nie mogłam bo ja mam lekki sen, ale dzis juz ładnie spokojnie spałatakze w miare wyspana jestem.
dzis dzien pełen wrazen... najpierw szczepienie o 13.30 a pozniej o 18.30 mam dentyste i wyrywanie ósemki ałaaaaaaaa.......takze dzien super:D w ogole na wizycie po ciazy u dentysty to sie dowiedziałam ze pol zebów do leczenia ;/.... ale w sumie sie tego spodziewałam bo ja zeby mam beznadziejne, słabe i w ogole do dupy
Czy wasze maluchy tez tak lubia tv ogladac? bo moja jak sie tylko telewizor wlaczy to oczy jak 5 zl i oglada i nic ja innego nie interesuje. czasem jej piosenki wlaczam na you tube to najbardziej czarne jagódki lubimy
-
Hello
Ja tylko napiszę że Maks dał nam tak w dupę popalić w nocy jak jeszcze nigdy, budził się średnio co godzinę a bywało że i częściej. Wstawaliśmy z mężem na zmianę. Suszarka chodziła pół nocy bo głownie jej dźwięk go uspokajał. Masakra jakaś. Rano oczywiście wstał z uśmiechem na twarzy, a my mu z mężem podziękowaliśmy za cudowną noc. Ogarniam mieszkanie i spróbuję odespać ile się da.
Witamy Pipi ponownie.
Podejrzewam że większość dziewczyn nas podczytuje a się nie odzywają niestety.
Beatina fajnie że macie już nosidełko, oby Łukasz się do niego przekonał -
Pipi my też czarne jagódki lubimy
No TV ulubiona rzecz ostatnio od Maksa, no przyznam szczerze że jak jest marudny a mam obiad robić to mu włączam i bo inaczej to gotowanie z nim na rękach
No właśnie Maks też się strasznie wierci w nocy i ja też to słyszę i spać nie mogę, już się zastanawiam czy nie przenieść łóżeczka do innego pokoju, to może nie będzie się tak wybudzał. Poza tym tak się przekręca w łóżeczku że po 5 minutach leżenia ma nogi tam gdzie głowa a głowę tam gdzie nogi, i się tak kręci cały czas.