KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze pytanie, bo robiłyście już zapasy słoiczków. Wiadomo trzeba patrzeć na daty ważności, a jakie smaki brałyście? Bo na początek powinno się pojedyncze produkty, ale z tego co widziałam to jest coś z czymś, czy każdy producent ma inne smaki i trzeba poszukać? Bo jutro może pojade na jakiś rekonesans i coś zakupie, bo mnie korci, żeby już mieć zapas:P
-
Betina ja kupiłam w rosmanie samą marchewkę,, marchewka z ziemniakiem, marcnewka z brokula oraz sok marchwiowy sam na poczayek , a z allegro groszek, kalafior, brokuły itp oraz soczki i deserki w zestawach taniej
-
Tak na 1 raz sama marchewka ,a jak widziałam ,że uczulenia nie ma to podalam marchew z ziemniak ,a teraz marchew brokuły ,a dzis dostal marchew ziemniak bo mialam więcej i brzuszek nie boli i tylko problem bo zjadł by 2 słoiki hehehe
-
Betina nie bój się ja ci powiem ,że ja osobiście sie nie bałam mu podać marchewki bo brzuszek mocniej bolec nie będzie jak po tych mieszankach mlecznych
, a okazało się że wcale brzuszek nie bolał !!!! A twój Lukaszek jak sie dorwie do jedzenia to aż uszka beda mu sie trzasc
-
Kaja on już czasami tak na nas patrzy jak coś jemy, że widać, że by już chciał, ale jak mu dałam do buzi jabłko i naktarynke, to się skrzywił i pogardio:P także ciekawa jestem jak to będzie! Ale jeszcze trochę czasu mamy więc spoko! Ja muszę się nastawić na dodatkowe jedzenie Jego, no i mam nadzieje, że on też polubi:)
-
Ja dziś do południa nie nosiłam zbytnio Kuby, bo było mi słabo i obawiałam się, że z nim upadnę. Mąż po pracy nadrobił noszenie
Już trochę lepiej. Teraz priorytet to wizyta u ginekologa i sprawdzenie czy są torbiele i jakiej wielkości. Problem w tym, że termin dopiero na 6 października, a z uwagi na fakt, że moje okresy trwają teraz po 15-17 dni, to raczej się nie załapię. Muszę jutro do niego zadzwonic i może do piątku sie jakoś wcisnę, bo od 19 do 30 mają remont gabinetu
-
Ja kupiłam już kilka słoiczków z Hippa bo była promocja -drugi za pół ceny. Kupowałam różne. A z tym glutenem to przecież chyba można podać zwykłą kaszę mannę która w składzie ma właśnie tylko mąkę pszenną no i kosztuje 2 zł Czy jak?
-
Natalinka a nie myslalas o zmianie ginekologa? Bo jak dla mnie toten lekarz kawal wiesniaka i bardzo hamsko Cie traktowal, ale to oczywiscie moje zdanie;) i oby torbieli zadnych nie bylo:-)
a za to juz podwojna owulacja i do dziela hihi:-)
Niby draze ale no nie ukrywam, niby proste a jednak jak dla mnie skomplikowane, chyba sie wybiore do pediatry i z nia jeszcze pogadam jak juz bede wiedziala troche wiecej:-) -
Nie chce mi się nic.jestem zmęczona wszystkim. A taką miałam nadzieję juz, ze może coś z tego będzie, ale teraz widać ze nic z tego, tylko ze ja nie mogę się pozbyć złudzeń jeszcze. Teraz czekam na to, czy sam da pieniądze czy będę musiała składać pozew o alimenty. Smutno mi strasznie i ryczec się chce, ale nawet na to nie mam siły. W to, że on się zmieni, zrozumie nie wierzę juz, to by musiał być cud. I co gorsze ja podświadomie czekam na to:(
Przepraszam, że ja tylko o tym samym, ale nie potrafię myśleć o czymś innym.