WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh zozol ja tez przyznaje bez bicia ze jak mam cos do zrobienia a niunia marudna to tez jej piosenki wlaczam i sie chwile soba zajmie ;)

co do wprowadzania pokarmow to zielona jestem jak szczypiorek na wiosne :D wlasnie mam zamiar sie dzis lekarza o to wypytac...... jak mi powie to pewnie mi tak namiesza w glowie ze dalej nie bede wiedziala co i jak :D
    kurde musze skonczyc pisac moja mgr do konca wrzesnia a tak nie mam weny ze szok.....
    czekam jak mala pojdzie spac to cos sprobuje napisac .......

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:) My już w Gdańsku. Mały kontrolne na Usg idzie. I czekamy właśnie.
    Ja mam tv zepsute, tylko czasami działa, ale mały tez lubi.

Pipi to nie tylko ja mam magisterke na głowie? Jupi, przepraszam za moją radość, ale nie jestem sama:-P Ja właśnie dzisiaj idę zanieść podanie o dodatkowy miesiąc żeby skończyć prace.

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj w klubie patulla....jak to dobrze ze nie jestem sama ;) mi trzeci rozdział został w sumie nie duzo i mam prace kolezanki o prawie takim samym tytule to mniej wiecej wiem jak to napisac ..... tylko weny i checi nie ma
    na nieszczescie moja niunka ma teraz drzemki 40 min..... to nie za bardzo przez ten czas jest co zrobic :D

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! My byliśmy 6 września na weselu Antos był grzeczny więc powiedzieliśmy do 23 i niestety rozstroilismy go całkiem. Nocki od tego czasu masakryczne budzenia co godzinę czasami co dwie, no ale to Nasza wina. Teraz pomału dochodzimy do tego co było czyli jedno góra dwa karmienia w nocy a najgorsze że w październiku też idziemy na wesele ale już tylko na chwilke;-) Patula dzięki za pamięć;-) Zozol moje dziecko miało okres w którym spał tyko przy wlaczobej suszarce non stop...)pozdrawiam i życzę miłego dnia

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • zozol Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrz Patulla poruszyłaś temat zaginionych i od razu dwie dusze się znalazły :) Pati i jak Twoja praca ruszyłaś trochę? Powodzenia dziewczyny w pisaniu.
    My dwa tygodnie temu zostawiliśmy u mojej mamy Maksa na noc (tzn do 1.00 bo potem go odbieraliśmy) bo poszliśmy na imprezę plenerową, myślałam że będzie ok bo mały doskonale zna moją mamę, sypia tam w dzień jak zostajemy dłużej, no i już był bardzo senny jak go tam zawieźliśmy. Niestety mieli z nim niezły cyrk, zasnąć nie chciał za nic, ze zmęczenia padł o 22 (gdzie u nas o 19 już przeważnie śpi) i pobudkę im zrobił o 12 i znowu nie chciał spać, poza tym większość czasu płakał. Ale dziadkowie twardzi i nie zadzwonili po nas :) Ale już wiemy że szybko nie zostanie ponownie na noc u "obcych", chyba jeszcze za mały.

Kaja lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol to poszalal mlody wam w nocy biedaki ,a ten tydzien sama w nocy mój w pracy ,a tez czasami poszaleje ,ale szybka akcja butal i cisza ehhhhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia13 gdzie bylas jak cie nie bylo witam !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcel dał popalić mlodemu psu bo aż oboje piszczeli jeden z radosci (Marcel)a drugi z bólu hehehe pies uciekła od niego a młody piszczal za nim hehhe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla witam z niedalekiego Gdańska :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• pysia13 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaki obiecuje że się poprawie;-) i będę się czynnie udzielać na forum;-) A tak wogóle to fajnie byłoby się spotkać na żywo tak jak robią to kwietniowki:-)

Kaja lubi tę wiadomość

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

15.05.2020 Kacper
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zaczęłam rozszerzać dietę tzn rozszerzać to za duże słowo,wprowadzilam tylko jabuszko że względu na problemy z kupka i narazie pomaga no i jeszcze jedną porcję mleka modyfikowanego z lyzeczka kaszki

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

15.05.2020 Kacper
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po szczepieniu mala ma 67 cm i 7.6 kg. Co do rozszerzania diety to my na mm jesteśmy i kazal od 5 miesiaca tak jak dzieci kp. Co dokladnie wprowadzac to nie wiem . Za 4 tyg rota to wtedy zapytam dokladnie. Mala przy wkluciu plakala i tyle a pozniej sie nawet do pielegniarek uśmiechała a teraz dostala mleczko i zasypia :)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol jesli Cie to pocieszy, to ja mialam pobudki co 2 godziny bez zmiluj, o 7 wstalismy i koniec laby:-)

Powiem Wam, ze jesli to nie ida zabki Lukaszowi, toja nie mam pojecia o co kaman:/ bylo super, a teraz po 4 dniach super, wrocil marudek:( moze nie jest najgorzej, ale jak zacznie plakac to konca nie widac... i troche juz mnie to meczy i nawet nie chce myslec co bedzie przy zebach,jesli to faktycznie nie one...
    Drugie podejscie do nosidla... po 15 min placz:( mamnadzieje ze jeszcze sie do niego przeona, bo jak dla mnie to super wygoda.

Pipi to ladna juz klusia:-)
    Pysia na zatwardzenia sprobuj suszonych sliwek, ponoc najlepsze. Ja zapas mam:-)

Kurde myslalam zesobie drzemniemy, 30 min i koniec spania, ja tonawet nie zdarzylam usnac:/

Meza jeszcze nie ma, a jak przyjedzie to pojdzie spac...

Dziewczyny musicie sie zmobilizowac do pisania pracy, bo przekladjac ok,fajnie ze mozecie, ale jaki bedziecie miec spokoj po oddaniu! Niestety, ale lepiej sie wziac w garsc i skonczyc, bo tylko odwlekacie nieuniknione...

zozol lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i Lukasz tez milosnik tv, ale jaki ma wybor jak u nas chodzi non stop a siedzimy w pokoju gdzie jest... choc staram sie nie wlaczac, ale fajnie samemu cos poogladac;) wiem ze to zle, ale no nie kazdy musi byc idealny hihi:-)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina tylko on nie ma zatwardzen tyko jakoś nie chce wyjść ta kupka i często jest płacz, a jak tam Twoje ćwiczenia? A I jakie masz nosidelko? Wstaw kiedyś zdjęcie;-)

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

15.05.2020 Kacper
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No taka śląSka klusia z mojej Polci. Dzis wreszcie zobaczylam jak sie z brzuszka na plecki przekreca i odwrotnie bo wczesniej nie udalo mi sie tego zobaczyc hehe

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia, to źle zrozumiałam:P wybacz! No ćwiczenia wykonuje jak pamiętam:) ale staram się pamiętać, no ale dwa razy mi "umkło" hihi

Chciałam zrobić zdjęcie w nosidełku, ale fatalnie wyszło, jak zrobie fajne to dodam na pewno:) a mam womar zaffiro eco 1 grafitowe.

Pipi, to Pola super! Łukasz kiedyś robił fikołki, a teraz mu się zapomniało i obraca się tylko z pleców na brzuch i koniec:P taki agencior z niego sklerotyk po mamusi:D

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina jeszcze Łukaszek sobie przypomni i bedzie mamie fikolki robil jak ta lala
    moja mala marudna bo spiaca ale jej uspic nie mogłam bo kazda pozyja be i tylko ryk i rączki. .... w koncu padla i spi. Ja padnieta a jeszcze dentysta mnie czeka :/

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    A i zaczęłam rozszerzać dietę tzn rozszerzać to za duże słowo,wprowadzilam tylko jabuszko że względu na problemy z kupka i narazie pomaga no i jeszcze jedną porcję mleka modyfikowanego z lyzeczka kaszki
    Pysia czyli jabłuszko pomaga? Mój też ma takie problemy kupkowe, nie są twarde ale nie raz ciśnie ciśnie a nie chce wyjść. A dajesz surowe czy gotujesz to jabłko?

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• zozol Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi no Pola ładnie waży. My dziś ważyliśmy naszego i ze mną wyszło 6700 a z mężem 6900 hmmmm. Dziwne to.

Beatina no to szkoda że Łukaszowi nie przypadł do gustu. A byłaś z nim na dworze czy tylko po domu chodzicie? Może mu w domu tylko nie pasuje.

Maksiu już idzie spać (mąż go kładzie) aż się boję nocki!! Miałam ambitny plan odespać dziś trochę z małym no ale jak zwykle nie wyszło. Jak mi się marzy pospać 6 godzin nieprzerwanie! eh

qm4p206.png

Nasz największy skarb

‹‹ 555 556 557 558 559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ