X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie juz wiecie Ańna przybylska zmarla jeju 3 dzieci zostawila

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• magdalena Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    czytałam masakra tak nie mogę w to uwierzyć była w wieku mojego m :(

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haniu najlepszego :-)

aga8787 lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Nie wiedziałam. Teraz przeczytałam. Oj, smutno strasznie, taka młoda kobieta i 3 trójka małych dzieci...

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam pójść wcześniej spać a tu już taka godzina. Dobranoc:-)

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie:-)

Ja dzis noc bez spania:/ Lukaszek ma niestety nadal katar takze albo sie wierci jak owsik, albo katar a jak nie on to Damian katar i chrapanie. No masakra. Teraz Lukaszko zrobil histeryjke, ale przebralam pieluche, odciagnelam(troche zielonych spirow) i usnal w lozeczku, choc cos ostatnio go to lozko gryzie:/

O co kaman z Anna Przybylska? Musze obczaic bo bylam odcieta od swiata!

Pipi super fota! Oby czesciej:-)

Milego dnia!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Hania dziękuje ze życzenia :)

u nas noc kiepska chyba kupa ją męczyła, ja zasnąć jakoś nie mogłam a jak ok 22 mąż mi powiedział że Ania Przybylska nie żyje to już w ogóle, taka młoda, dzieci też małe masakra

A jutro teściowa jedzie po wyniki bo podejrzewają u niej raka płuc ;/ którego ona nie bardzo chce leczyć bo nie wierzy w leczenie a jak przeczyta o Ani to już na pewno zrezygnuje ;/

a jakie Polcia ma okulary :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 07:53

ug37df9hmgtex3az.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja też po wiadomości o Ani Przybylskiej jakoś spac nie mogłam :/ szkoda jej i dzieci :(
    Okulary Polci furore w parku zrobiły :D i fajne sa bo ja mozna nosic i ja sloneczko nie razi po oczach ;)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie kupiłaś takie okulary? to są jakieś specjalne dla maluszkow?

ug37df9hmgtex3az.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to sa specjalne okulary dla niemowląt sa na gumce z tylu na rzep przyczepiane. My je dostaliśmy od tesciow a oni je za granicą kupili ale w Polsce pewnie tez sa do kupienia..... fajna sprawa :) aaaa i oczywiście maja specjalny filtr

aga8787 lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest straszna wiadimość z Anią od wczoraj nie mogę w to uwierzyć :( dość, że w wieku mojego M to jeszcze 3 dzieci....... smutno mi bardzo.
    trzeba zyć pełnią życia :-) i korzystać z niego bo nie wiem ile nam jest pisane!!!!! takie mam przemyślenia.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się
    Okulary superowe, też chcieliśmy kupić Maksiowi podobne, też z filtrem, miękkie nie łamiące się ale stwierdziliśmy że może na przyszły rok jednak.
    Ja też o Ani pół nocy myślałam, fajna babka była no i 3 dzieciaczków :(
    U nas noc średnia, ale nie najgorsza. no i po nowym mleku bąków nie było! może kilka pojedynczych, nie wiem czy to przypadek czy rzeczywiście zmiana mleka. Ale i tak się wiercił jak owsik-jak to Beata napisała.
    Beti jak mały ma zielony katarek to może lepiej do lekarza?
    Mirka to super że mała radosna na basenie ja już się nie mogę doczekać aż my pójdziemy no ale to za jakieś 2 miesiące dopiero :(
    Patulla no i dobrze że tatuś był z dzieciaczkami szkoda tylko że taki niemrawy jest ten Twój mąż i się żonką nie przejmuje :(
    Aga przykra wiadomość z teściową, może jednak nie będzie to złośliwy. Niestety wiem co to walka z rakiem bo u nas w rodzinie były 3 przypadki niestety dwoje nie przegrało :( Eh jakoś same smutne buźki w tym poście..

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• mirka14 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się porannie, ja jeszcze bardziej chora niż wczoraj masakra, i znowu dochodzę do wniosku że dzieci bardzo mocno wyczuwają nasze samopoczucie bo zawsze jak ja się źle czuję to Ewelina jest bardzo spokojna jakby wiedziała że mama potrzebuje odpoczynku żeby dojść do siebie, dzisiaj obudziła się po 6:00 zjadła i od razu zasnęła i spała do 9 teraz sobie grzecznie leży i gada do rybek :) , my mamy mieć w środę szczepienie ale nie wiem czy nie przesuniemy bo boję się że może się ode mnie zarazić.

O Annie Przybylskiej mąż mi powiedział wczoraj wieczorem, okropne, z tego co wiem to rak trzustki jest trudny w leczeniu, u mnie w rodzinie rak to częste zjawisko niestety mój tata zmarł na raka jego ojciec też i babcia ze strony mamy, dlatego chciałabym zaszczepić kiedyś Ewelinę przeciwko HPV

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirka to kuruj sie:) i szybkiego powrotu do zdrowia ;) fajnie ze Ewelinka grzeczna i mamusi nie dokucza :)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Mirka mi pediatra mowil ze jak ktos w domu ma chociaż katar to nie przychodzic na szczepienie takze moze faktycznie przesun to szczepienie :)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza tego zielonego bylo malutko a rano juz przezroczyste. Sama sie zastanawialam nad lekarzem, ale nsrazie kupilam masc majerankowa i moze inhalacje zrobie. Ale katarku jakby mniej.

A my kurde! Wstalismy o 8. Pobuszowalismy do 9 i usnelismy i dopiero teraz pobudka, nie wiem jak to mozliwe;) w sumie 3 gofziny bez jedzenia;) jestem w szoku

1usapiqvs8bdmaac.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatina teraz dziecko powinno zaczynać się najadać na zapas i wytrzymywać dłużej bez jedzenia, podobno ;)

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirka ale u nas to jednorazowe hihi, pewnie odsypial noc:)

Byliśmy na spacerku, posmarowałam pod noskiem maścią, oby pomogło:) bo jutro lekarz jak cos:P

Kurcze dziś w lidlu są ubranka fajne, ciekawe czy jak pojade to jeszcze coś będzie hehe:P ale musze na mężula czekać :)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim ! My w sobotę byliśmy na weselu mojej przyjaciółki , małego zostawiliśmy z moją mamą i wiecie co wytrzymalam tylko do 21 i wróciłam do domu tak się stesknilam masakra, dostałam ochrzan od mamy że przecież nic się nie działo ale ją już musiałam . Potem w nocy dwa razy tak się poplakal że spał na mnie ale we śnie nie obudził się to sobie wkrecilam że mu się pewnie śniło że mamy nie ma ech ta opiekunczosc.

Bea_tina, Kaja, aga8787 lubią tę wiadomość

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • zozol Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla Łukasza, oby szybko przeszło i obyło się bez lekarza.
    pysia toś serio poleciała hehe
    pogoda dziś przepiękna, mogłoby tak zostać aż do marca :P
    Młody śpi ponad dwie godziny jak wstanie jedziemy do mamy, żeby pobyć dłużej na świeżym powietrzu.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

‹‹ 613 614 615 616 617 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ