KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie:-)
Ja dzis noc bez spania:/ Lukaszek ma niestety nadal katar takze albo sie wierci jak owsik, albo katar a jak nie on to Damian katar i chrapanie. No masakra. Teraz Lukaszko zrobil histeryjke, ale przebralam pieluche, odciagnelam(troche zielonych spirow) i usnal w lozeczku, choc cos ostatnio go to lozko gryzie:/
O co kaman z Anna Przybylska? Musze obczaic bo bylam odcieta od swiata!
Pipi super fota! Oby czesciej:-)
Milego dnia! -
Hej
Hania dziękuje ze życzenia
u nas noc kiepska chyba kupa ją męczyła, ja zasnąć jakoś nie mogłam a jak ok 22 mąż mi powiedział że Ania Przybylska nie żyje to już w ogóle, taka młoda, dzieci też małe masakra
A jutro teściowa jedzie po wyniki bo podejrzewają u niej raka płuc ;/ którego ona nie bardzo chce leczyć bo nie wierzy w leczenie a jak przeczyta o Ani to już na pewno zrezygnuje ;/
a jakie Polcia ma okularyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 07:53
-
Tak to sa specjalne okulary dla niemowląt sa na gumce z tylu na rzep przyczepiane. My je dostaliśmy od tesciow a oni je za granicą kupili ale w Polsce pewnie tez sa do kupienia..... fajna sprawa
aaaa i oczywiście maja specjalny filtr
aga8787 lubi tę wiadomość
-
to jest straszna wiadimość z Anią od wczoraj nie mogę w to uwierzyć
dość, że w wieku mojego M to jeszcze 3 dzieci....... smutno mi bardzo.
trzeba zyć pełnią życiai korzystać z niego bo nie wiem ile nam jest pisane!!!!! takie mam przemyślenia.
-
Witam się
Okulary superowe, też chcieliśmy kupić Maksiowi podobne, też z filtrem, miękkie nie łamiące się ale stwierdziliśmy że może na przyszły rok jednak.
Ja też o Ani pół nocy myślałam, fajna babka była no i 3 dzieciaczków
U nas noc średnia, ale nie najgorsza. no i po nowym mleku bąków nie było! może kilka pojedynczych, nie wiem czy to przypadek czy rzeczywiście zmiana mleka. Ale i tak się wiercił jak owsik-jak to Beata napisała.
Beti jak mały ma zielony katarek to może lepiej do lekarza?
Mirka to super że mała radosna na basenie ja już się nie mogę doczekać aż my pójdziemy no ale to za jakieś 2 miesiące dopiero
Patulla no i dobrze że tatuś był z dzieciaczkami szkoda tylko że taki niemrawy jest ten Twój mąż i się żonką nie przejmuje
Aga przykra wiadomość z teściową, może jednak nie będzie to złośliwy. Niestety wiem co to walka z rakiem bo u nas w rodzinie były 3 przypadki niestety dwoje nie przegrałoEh jakoś same smutne buźki w tym poście..
-
Witam się porannie, ja jeszcze bardziej chora niż wczoraj masakra, i znowu dochodzę do wniosku że dzieci bardzo mocno wyczuwają nasze samopoczucie bo zawsze jak ja się źle czuję to Ewelina jest bardzo spokojna jakby wiedziała że mama potrzebuje odpoczynku żeby dojść do siebie, dzisiaj obudziła się po 6:00 zjadła i od razu zasnęła i spała do 9 teraz sobie grzecznie leży i gada do rybek
, my mamy mieć w środę szczepienie ale nie wiem czy nie przesuniemy bo boję się że może się ode mnie zarazić.
O Annie Przybylskiej mąż mi powiedział wczoraj wieczorem, okropne, z tego co wiem to rak trzustki jest trudny w leczeniu, u mnie w rodzinie rak to częste zjawisko niestety mój tata zmarł na raka jego ojciec też i babcia ze strony mamy, dlatego chciałabym zaszczepić kiedyś Ewelinę przeciwko HPV -
Iza tego zielonego bylo malutko a rano juz przezroczyste. Sama sie zastanawialam nad lekarzem, ale nsrazie kupilam masc majerankowa i moze inhalacje zrobie. Ale katarku jakby mniej.
A my kurde! Wstalismy o 8. Pobuszowalismy do 9 i usnelismy i dopiero teraz pobudka, nie wiem jak to mozliwe;) w sumie 3 gofziny bez jedzenia;) jestem w szoku -
Mirka ale u nas to jednorazowe hihi, pewnie odsypial noc:)
Byliśmy na spacerku, posmarowałam pod noskiem maścią, oby pomogło:) bo jutro lekarz jak cos:P
Kurcze dziś w lidlu są ubranka fajne, ciekawe czy jak pojade to jeszcze coś będzie hehe:P ale musze na mężula czekać -
Cześć wszystkim ! My w sobotę byliśmy na weselu mojej przyjaciółki , małego zostawiliśmy z moją mamą i wiecie co wytrzymalam tylko do 21 i wróciłam do domu tak się stesknilam masakra, dostałam ochrzan od mamy że przecież nic się nie działo ale ją już musiałam . Potem w nocy dwa razy tak się poplakal że spał na mnie ale we śnie nie obudził się to sobie wkrecilam że mu się pewnie śniło że mamy nie ma ech ta opiekunczosc.
Bea_tina, Kaja, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Zdrówka dla Łukasza, oby szybko przeszło i obyło się bez lekarza.
pysia toś serio poleciała hehe
pogoda dziś przepiękna, mogłoby tak zostać aż do marca
Młody śpi ponad dwie godziny jak wstanie jedziemy do mamy, żeby pobyć dłużej na świeżym powietrzu.