KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza, tak się czasami zastanawiam, kiedy będzie nam dane pospać
oczywiście dłużej niż 1,5-2h:P
Kurde nie wiem czy Łukaszowi się katar nie zaczyna:( Jak go rano myłam, to zwykle wkrapiam 2-3 krople soli i tyle, a dziś słyszałam, że cos tam siedzi i odciągłam sporo przeźroczystego:( Ale to jest jeszcze ok, czy już włączyć mu inhalacje? (tak Beata panikuje, dyskretnie:D)
A my jeszcze pospaliśmy 8-10:P Wiercił się jak owsik, nie wiem co go tak, może mu za ciepło, bo palimy już na noc, bo zimno;P
Teraz Łukaszko w bujaku, a ja po sniadaniu oglądam iniemamocnych:Dzozol lubi tę wiadomość
-
Witam was unas koszmar o 22.! Marcel zasnął o 20 ,a 22 taki płacz ,że noszenie ,skakanie,kolysanie nic nie dało !!!! Dopiero po czopki i żelazko poszło w ruch nie wiem kupa plus mega zęby ehhhh masakra niech te zęby wyjda bo o szaleć można z niemocy by mu pomuc aby nie bolało ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 12:35
-
100 latek dla Hani
Beata to może lepiej puść Łukaszowi ten inhalator
Kaja współczuje nocy
Mychowe aby pozazdrościć takiego leniuchowania
patulla i bardzo dobrze zrobisz jak zostawisz maluchy z mężem on zobaczy jak to jest ciężko a Ty trochę odpocznieszWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 15:05
aga8787, mychowe lubią tę wiadomość
-
Pysia, musisz wejść w ustawienia-dane publiczne czy jakos tam i tam na dole jest miejsce na suwaczek
My po spacerkach, Łukasz aktualnie drzema, ale pewnie nie za długo, bo po co:)
Kurde, nie wiem czy go inhalować, bo rano ok sciągnęłam, ale przez reszte dnia już jest czysty:P zwariować można! -
Beata, z inhalacjami nie ma co przesadzać. To PO Nocy Pewnie Tylko bylo:-) Spoko luz Beata:-)
Sto lat Haniusia:-)
Jak on mnie wkurza. Chodzi jakby ledwo żył i jakby to jemu było najciężej na świecie. Ale nadal twierdzi, że c he rodzinę tworzyć z nami...
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Witam się wieczorkiem, mu dzisiaj basen i Ewelina w końcu zaczęła się śmiać na zajęciach i miałyśmy ćwiczenia przygotowujące do nurkowania
bardzo jej się podobało.
A mnie choróbsko jakieś zbiera bo katar mam okropny, teraz leczę się herbatką z wiśniówką i oglądam anioły i demonyzozol, mychowe lubią tę wiadomość