KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
aga8787 wrote:a Hania dzis wyjatkowo grzeczna
a w nocy i tak nie nastawiam się na spanie ;/ okazało się że teściowa ma raka złośliwego miedzybłoniaka opłucnej nie operowalnego
w necie pisze że chorzy 12 miesięcy nie dożywają
masakra
okropieństwo te raki i nie sily na to cholerstwo.
Pipi26 lubi tę wiadomość
-
pysia13 wrote:Mam do zbycia mleko bebilon pepti u nas chyba nikt nie używa ale jakbyscie coś wiedziały że ktoś potrzebuje to dajcie znać, jeśli chodzi o następnego bobaska to my tak za rok, dwa też będziemy chcieli
-
Aga, przykro mi bardzo:-(
Kaja, myślę, że te kupki to tak po jedzonku. U nas (a właściwie u Kacpra:-)) też się zmieniły jak zaczęliśmy rozszerzać dietę.
Beata, a ja żelazo w malutkiej ilość mleka rozpuszczałam i podawałam strzykawką (taka jak przy syropach np.), albo właśnie łyżeczką. I może jednak przejdź się do pediatry, nie zaszkodzi, skoro jednak się rozwija ten katarek...
-
No i już życzę powodzenia przy staraniach o kolejnego dzidziusia, a nawet życzę wpadki prędzej:-P
A ja dzisiaj byłam w oddziale krwiodawstwa, bo przysłali mi list żebym się na badania zgłosiła i przy okazji dopytałam doktorka kiedy mogę oddawać krew ponownie i mogę JUŻ, karmienie nie przeszkadza, grunt żeby pół roku od porodu minęło. Więc niedługo się wybieram. Kurcze jak ja to lubięmychowe lubi tę wiadomość
-
Witam noca wlasnie mialam iść spac ,a Marcel nogi w górę i ryczy brzuch dalam przeciwbólowe bo taki placz ,ze szok masakra to mleko mnie i jego wykancza jeszcze tylko 2 miesiace i zmiana bo osiwieje jak nic!!!!
Patulla jak stara jestem nigdy takiej@@@ obfitej nie mialam ostatnie 2 miesiace taz były plamienia ,ale od 3 dni armagedon w gaciachmasakra normalnie podlkad pod tylek mam az ehhhh i od ostatniego niby@@ minęło 22 dni dziwnie pewnie wszystko sie reguluje ciekawe jak sie ureguluje zobaczymy ....
Nic ide spac może mlody da pospać ehhhh
Kolorowych snów i spokojnej nocy -
Zelazo podaje bo mu wyszla lekka anemia:/ no, chyba jutro juz sie przejde, chociaz po tej pobudce o 20 Lukasz spal do 0:11, pozniej 2:09. A teraz mnie komar obudzil i nie moge usnac:) a katar ma tak od poniedzialku.
Ja mam od okolo miesiaca, nie wiem dokladnie dziwne plamienia,bo raz sa 2 dni, pozniej nie ma i tak non stop, ale to na bank nie @ bo po pierwszej cesarce mialam jak Kaja, armagedon w gaciach:-)
Aaa Pati ja podaje pol saszetki bo on ma malutki niedobor,a boje sie o kupki, zeby niemial zatwardzenia, boroznie moze byc;)
Kurde oby mi siekimlo.nie wiem co to taka rozbudzona jestem, chyba za duzo juz spalam:-)magdalena lubi tę wiadomość
-
Witam
Hanie coś brzuszek męczył w nocy bąki puszczała i kupy do tej pory nie ma a zawsze o 5 godzinie była. No i pobudki co godzine eh juz się nawet przyzwyczaiłam ale coś od kilku dni kręgosłup mnie boli
Buziaczki dla Łukaszka i Jasia
A teściowa idzie do siebie do szpitala na chemie opiekę będzie miała dobrą i nawet nie chcę myśleć że to prawda co piszą o tym rakuczeka nas dużo zmian
Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
Aga przykro mi z powodu tesciowej... ze tez jeszcze nie wynalezli lekarstwa na to cholerstwo
Pola od 19.30 do 3 ładnie spala potem sie przebudzila to dalam jej wody pospala jeszcze 20 min i zaczela marudzic i jak jej smoka dalam to sie na niego rzucila wiec stwierdzilam ze glodna jest i mleko zrobiłam i zjadla wszystkoa ja od tej 3 jakos zasnac nie moglam i nie wyspana jestem.
Aga mnie tez kregoslup boli a juz mialam z nim spokoj to brzuszki robilam i teraz mnie znow napiernicza
My wstajemy idziemy pampersa po nocy zmienić i kawusie zrobic
Milego dnia