X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga8787 wrote:
    a Hania dzis wyjatkowo grzeczna :) a w nocy i tak nie nastawiam się na spanie ;/ okazało się że teściowa ma raka złośliwego miedzybłoniaka opłucnej nie operowalnego :( w necie pisze że chorzy 12 miesięcy nie dożywają :( masakra :(
    aga jejku tak mi przykro :( okropieństwo te raki i nie sily na to cholerstwo.

Pipi26 lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    Mam do zbycia mleko bebilon pepti u nas chyba nikt nie używa ale jakbyscie coś wiedziały że ktoś potrzebuje to dajcie znać, jeśli chodzi o następnego bobaska to my tak za rok, dwa też będziemy chcieli
    a pepti to jakie to jest? ja dziś zaczęłam podawać bo dokarmiam czasem Olusia.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Idź niech go lekarz spr i będziesz spokojniejsza bo on juz ile dni ten katar !?!
    beatina też bym poszła.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękujemy za życzonka :-). <3

mychowe lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, przykro mi bardzo:-(

Kaja, myślę, że te kupki to tak po jedzonku. U nas (a właściwie u Kacpra:-)) też się zmieniły jak zaczęliśmy rozszerzać dietę.

Beata, a ja żelazo w malutkiej ilość mleka rozpuszczałam i podawałam strzykawką (taka jak przy syropach np.), albo właśnie łyżeczką. I może jednak przejdź się do pediatry, nie zaszkodzi, skoro jednak się rozwija ten katarek...

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena to mleko jest dla alergików; a chodzika nie będę używać bo uważam że więcej robi dziecku krzywdy niż pożytku

magdalena, mychowe, Pipi26 lubią tę wiadomość

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co chyba mam owulacje bolace jajniki i śluz zabarwiony krwią czyżby miała nadejść @ ??? jak to u Was jest przy kp?

dqpri09knl7nzqjn.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją miałam pare kropelek krwi miesiac po pologu , od tego czasu cisza

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • patulla Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i już życzę powodzenia przy staraniach o kolejnego dzidziusia, a nawet życzę wpadki prędzej:-P

A ja dzisiaj byłam w oddziale krwiodawstwa, bo przysłali mi list żebym się na badania zgłosiła i przy okazji dopytałam doktorka kiedy mogę oddawać krew ponownie i mogę JUŻ, karmienie nie przeszkadza, grunt żeby pół roku od porodu minęło. Więc niedługo się wybieram. Kurcze jak ja to lubię:-D

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też po połogu myślałam, że już miałam @, ale jednak nie. Pierwszą po porodzie dostałam miesiąc temu, więc na dniach powinna być kolejna, zobaczymy...

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam noca wlasnie mialam iść spac ,a Marcel nogi w górę i ryczy brzuch dalam przeciwbólowe bo taki placz ,ze szok masakra to mleko mnie i jego wykancza jeszcze tylko 2 miesiace i zmiana bo osiwieje jak nic!!!!

Patulla jak stara jestem nigdy takiej@@@ obfitej nie mialam ostatnie 2 miesiace taz były plamienia ,ale od 3 dni armagedon w gaciach ;-) masakra normalnie podlkad pod tylek mam az ehhhh i od ostatniego niby@@ minęło 22 dni dziwnie pewnie wszystko sie reguluje ciekawe jak sie ureguluje zobaczymy ....

Nic ide spac może mlody da pospać ehhhh

Kolorowych snów i spokojnej nocy

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mychowe Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic nie widac jesli chodzi o @, za to kilka ostatnich dni mam sluz taki jakbym jajeczkowala. Po porodzie 7 tygodni krwawilam, a od tamtego czasu nic nie widac.. no i dobrze, poki karmie swoim mlekiem nie mysle o @:)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaleno, juz tylko w nocy dajesz Olusiowi cycusia, a w dzien mm?

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zelazo podaje bo mu wyszla lekka anemia:/ no, chyba jutro juz sie przejde, chociaz po tej pobudce o 20 Lukasz spal do 0:11, pozniej 2:09. A teraz mnie komar obudzil i nie moge usnac:) a katar ma tak od poniedzialku.

Ja mam od okolo miesiaca, nie wiem dokladnie dziwne plamienia,bo raz sa 2 dni, pozniej nie ma i tak non stop, ale to na bank nie @ bo po pierwszej cesarce mialam jak Kaja, armagedon w gaciach:-)

Aaa Pati ja podaje pol saszetki bo on ma malutki niedobor,a boje sie o kupki, zeby niemial zatwardzenia, boroznie moze byc;)

Kurde oby mi siekimlo.nie wiem co to taka rozbudzona jestem, chyba za duzo juz spalam:-)

magdalena lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 03:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa, całuski dla Janeczka :*:*:*:*:* <3

aisa lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Hanie coś brzuszek męczył w nocy bąki puszczała i kupy do tej pory nie ma a zawsze o 5 godzinie była. No i pobudki co godzine eh juz się nawet przyzwyczaiłam ale coś od kilku dni kręgosłup mnie boli

Buziaczki dla Łukaszka i Jasia :)

A teściowa idzie do siebie do szpitala na chemie opiekę będzie miała dobrą i nawet nie chcę myśleć że to prawda co piszą o tym raku :( czeka nas dużo zmian

Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychowe wrote:
    Magdaleno, juz tylko w nocy dajesz Olusiowi cycusia, a w dzien mm?
    nie nie w dzień też moje czasem jednak uzupełniam sztucznym :-) czasem jest to 30 a czsem 60-90 ml.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Beti 13.10 w lidlu mają byc kombinezony za 49 zl :)

Bea_tina lubi tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ŁUKASZKU kochanie wszystkiego naj naj <3 zyczy ciocioa z Olusiem :-)

Bea_tina lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga przykro mi z powodu tesciowej... ze tez jeszcze nie wynalezli lekarstwa na to cholerstwo :(
    Pola od 19.30 do 3 ładnie spala potem sie przebudzila to dalam jej wody pospala jeszcze 20 min i zaczela marudzic i jak jej smoka dalam to sie na niego rzucila wiec stwierdzilam ze glodna jest i mleko zrobiłam i zjadla wszystko :) a ja od tej 3 jakos zasnac nie moglam i nie wyspana jestem.
    Aga mnie tez kregoslup boli a juz mialam z nim spokoj to brzuszki robilam i teraz mnie znow napiernicza :/
    My wstajemy idziemy pampersa po nocy zmienić i kawusie zrobic ;)
    Milego dnia ;)

iv09df9h5nm7nn0s.png
‹‹ 617 618 619 620 621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ