KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyszlam z Lili na spacer, zasnela i teraz dalej spi od pol godziny, a ja sciagam mleko i pije kawe bez kofeiny
Mysle zeby od stycznia namawiac meza na druga dzidzie:) juz mloda nie jestem, a starania tez moga troche potrwac.Bea_tina, magdalena, aisa lubią tę wiadomość
-
Kurczę dziewczyny super plan-drugie dziecko
Ja najchętniej też bym nie czekałam no ale muszę i ze względu na cc i na pracę.
Oj Kaja myślę że jeżeli Asia nie czytała na bieżąco to może mieć problem z zadrobieniem
I znowu noc, ciekawe co tym razem młody wymyśli żeby rodzice nie pospali
No i rzeczywiście Natalia nam zniknęła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 19:14
mychowe lubi tę wiadomość
-
Kurde Łukasz padł jak kawka:P pomyślał sobie, że nie będzie spać od 15:20 no i masakra:) o 17 chciałam Go lulnąc, ale chciał ale nie usnął no i się biedny męczył. O 18 już był maruder, ale po kąpieli sekunda i usnął
Zozol, też jestem ciekawa co nasz czeka w nocy:Pi aga pewnie też
Kurde myślicie o kolejnych dzieciakach, superoby szybko się Wasze marzenia spełniły:)
mychowe lubi tę wiadomość
-
Mam do zbycia mleko bebilon pepti u nas chyba nikt nie używa ale jakbyscie coś wiedziały że ktoś potrzebuje to dajcie znać, jeśli chodzi o następnego bobaska to my tak za rok, dwa też będziemy chcieli
-
No nieźle po 20 Łukasz się obudził z mega katarem, a odciągałam mu po kąpieli. Nie wiem z jakim płaczem, bo się akurat kąpałam, ale dopiero usnął
Temperatury nie ma, więc ciągle się zastanawiam, czy by nie iść do lekarza:/ eh, zobaczymy co będzie dalej...
-
Ehhh laski ale wieczór Marcel dzis cały dzień jeczal bo kupy brak ,ale mnie załatwił no właściwie porzescieradlo bo część kupska zlapalam,ale reszty nie ,ale po co mam przewijak hihi no nic musowe pranie łóżka !!!!!
Ej Patulla wes no mnie kochana powiedz mlody dostaje obiadki i teraz zaczął kupy trzaskac w pierwszej fazie twarde i zbite ,a reszta normalna to po tych obiadkach !?!?! -
Bea_tina wrote:No nieźle po 20 Łukasz się obudził z mega katarem, a odciągałam mu po kąpieli. Nie wiem z jakim płaczem, bo się akurat kąpałam, ale dopiero usnął
Temperatury nie ma, więc ciągle się zastanawiam, czy by nie iść do lekarza:/ eh, zobaczymy co będzie dalej...
Idź niech go lekarz spr i będziesz spokojniejsza bo on juz ile dni ten katar !?! -
Pipi26 wrote:Oj mam nadzieje ze Kacperkowi przejdzie kaszelek i sie nie rozchoruje
zozol z checia bym ci oddala pare moich nocekkurcze ty nie śpisz pol nocy a ja 2 razy wstane i niewyspana jestem, az sie glupio przyznawac.
Czytalam ostatnio ze dzieci takie 5-6 miesiecy wstaja na jedzenie z przyzwyczajenia. Teściowa mi mówiła ze ona dawala dzieciom w nocy wody zamiast mleka i pare nocy plakaly a pozniej juz nie wstawaly w nocy bo na wode sie im nie oplacaloi mówiła zebym z Polcia tak sprobowala ale jakoś nie jestem przekonana wydaje mi się ze jest za mala jeszcze. Co o tym sadzicie?
ja obczaiłam, że Oluś tak naprawdę je tylko raz a tak to chce pomlaskać albo. faktycznie chce mu się pić więc chyba też wypróbuje tej metodyz pewnością go nie zabiedze on je 4x180 i mleko + warzywko no i w nocy cycuś.
Pipi26 lubi tę wiadomość
-
pysia13 wrote:Hej! Mychowe kleik kukurydziany nie powoduje zaparc i nie ma po nim problemu z kupią przynajmniej u mnie;-) Właśnie przeglądałam rzeczy malucha i trochę spakowalam a reszty muszę się pozbyć, od brata męża na chrzciny mały dostał chodzik nawet nie pytał czy chcemy nie lubie takich prezentów, muszę go wystawić chyba na tablicy albo allegro byleby się go pozbyć
-
Bea_tina wrote:Wzięłam Łukasza sposobem i mleko z żelazem podałam mu mleko łyżeczką i no powiem, że miał kupe frajdy:D! i może i dość mu się ulało, ale wypił więcej niż z butli:)
A usnęło mu się w bujaku to sobie posprzątałam, pranie wstawiłam, naczynia pomyłam, super:)
Czy u Was też jest taki wysyp biedronek?? Masakra! Nie wiem skąd się wzięły, ale jest ich wszędzie miliony!! -
mychowe wrote:Wyszlam z Lili na spacer, zasnela i teraz dalej spi od pol godziny, a ja sciagam mleko i pije kawe bez kofeiny
Mysle zeby od stycznia namawiac meza na druga dzidzie:) juz mloda nie jestem, a starania tez moga troche potrwac.mychowe lubi tę wiadomość