X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszlam z Lili na spacer, zasnela i teraz dalej spi od pol godziny, a ja sciagam mleko i pije kawe bez kofeiny :)
    Mysle zeby od stycznia namawiac meza na druga dzidzie:) juz mloda nie jestem, a starania tez moga troche potrwac.

Bea_tina, magdalena, aisa lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He mychowe my tez z mezem od przyszlego roku druga dzidzie będziemy robic a przynajmniej tak planujemy. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Bea_tina, mychowe, magdalena, aisa lubią tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym chciała bo lata lecą ;)

mychowe, magdalena, aisa lubią tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę dziewczyny super plan-drugie dziecko :) Ja najchętniej też bym nie czekałam no ale muszę i ze względu na cc i na pracę.

Oj Kaja myślę że jeżeli Asia nie czytała na bieżąco to może mieć problem z zadrobieniem :)

I znowu noc, ciekawe co tym razem młody wymyśli żeby rodzice nie pospali :)

No i rzeczywiście Natalia nam zniknęła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 19:14

mychowe lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Łukasz padł jak kawka:P pomyślał sobie, że nie będzie spać od 15:20 no i masakra:) o 17 chciałam Go lulnąc, ale chciał ale nie usnął no i się biedny męczył. O 18 już był maruder, ale po kąpieli sekunda i usnął:P

Zozol, też jestem ciekawa co nasz czeka w nocy:Pi aga pewnie też:D

Kurde myślicie o kolejnych dzieciakach, super :) oby szybko się Wasze marzenia spełniły:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Hania dzis wyjatkowo grzeczna :) a w nocy i tak nie nastawiam się na spanie ;/ okazało się że teściowa ma raka złośliwego miedzybłoniaka opłucnej nie operowalnego :( w necie pisze że chorzy 12 miesięcy nie dożywają :( masakra :(

ug37df9hmgtex3az.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polcia spiaca byla i ja wczesniej wykapalismy i od 19.30 spi.... ciekawe o ktorej sie obudzi rano :D teraz chwila dla siebie :)
    Spokojnej nocy :)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o cholera Aga, tak mi przykro :(

1usapiqvs8bdmaac.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do zbycia mleko bebilon pepti u nas chyba nikt nie używa ale jakbyscie coś wiedziały że ktoś potrzebuje to dajcie znać, jeśli chodzi o następnego bobaska to my tak za rok, dwa też będziemy chcieli

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • zozol Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga przykro mi z powodu teściowej :(

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tulam przykro!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nieźle po 20 Łukasz się obudził z mega katarem, a odciągałam mu po kąpieli. Nie wiem z jakim płaczem, bo się akurat kąpałam, ale dopiero usnął:( Temperatury nie ma, więc ciągle się zastanawiam, czy by nie iść do lekarza:/ eh, zobaczymy co będzie dalej...

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh laski ale wieczór Marcel dzis cały dzień jeczal bo kupy brak ,ale mnie załatwił no właściwie porzescieradlo bo część kupska zlapalam,ale reszty nie ,ale po co mam przewijak hihi no nic musowe pranie łóżka !!!!!

Ej Patulla wes no mnie kochana powiedz mlody dostaje obiadki i teraz zaczął kupy trzaskac w pierwszej fazie twarde i zbite ,a reszta normalna to po tych obiadkach !?!?!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    No nieźle po 20 Łukasz się obudził z mega katarem, a odciągałam mu po kąpieli. Nie wiem z jakim płaczem, bo się akurat kąpałam, ale dopiero usnął:( Temperatury nie ma, więc ciągle się zastanawiam, czy by nie iść do lekarza:/ eh, zobaczymy co będzie dalej...

Idź niech go lekarz spr i będziesz spokojniejsza bo on juz ile dni ten katar !?!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcel właśnie zasnął przekrecil się na prawy bok do mojej dłoni bo śpi ten tydz zemna :-) bo mezol na nocki ehhhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mychowe Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, przykro mi.. moze jeszcze jest jeszcze szansa?
    Ja tez mialam cesarke, ale mi powiedziano, ze najlepiej conajmniej rok zeby byl od jednego porodu do drugiego. I mam duza szanse zeby rodzic naturalnie :)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi26 wrote:
    Oj mam nadzieje ze Kacperkowi przejdzie kaszelek i sie nie rozchoruje :)

zozol z checia bym ci oddala pare moich nocek :) kurcze ty nie śpisz pol nocy a ja 2 razy wstane i niewyspana jestem, az sie glupio przyznawac.
    Czytalam ostatnio ze dzieci takie 5-6 miesiecy wstaja na jedzenie z przyzwyczajenia. Teściowa mi mówiła ze ona dawala dzieciom w nocy wody zamiast mleka i pare nocy plakaly a pozniej juz nie wstawaly w nocy bo na wode sie im nie oplacalo :D i mówiła zebym z Polcia tak sprobowala ale jakoś nie jestem przekonana wydaje mi się ze jest za mala jeszcze. Co o tym sadzicie?

ja obczaiłam, że Oluś tak naprawdę je tylko raz a tak to chce pomlaskać albo. faktycznie chce mu się pić więc chyba też wypróbuje tej metody :-) z pewnością go nie zabiedze on je 4x180 i mleko + warzywko no i w nocy cycuś.

Pipi26 lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    Hej! Mychowe kleik kukurydziany nie powoduje zaparc i nie ma po nim problemu z kupią przynajmniej u mnie;-) Właśnie przeglądałam rzeczy malucha i trochę spakowalam a reszty muszę się pozbyć, od brata męża na chrzciny mały dostał chodzik nawet nie pytał czy chcemy nie lubie takich prezentów, muszę go wystawić chyba na tablicy albo allegro byleby się go pozbyć
    pysia a czemu nie chcesz?

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Wzięłam Łukasza sposobem i mleko z żelazem podałam mu mleko łyżeczką i no powiem, że miał kupe frajdy:D! i może i dość mu się ulało, ale wypił więcej niż z butli:)

A usnęło mu się w bujaku to sobie posprzątałam, pranie wstawiłam, naczynia pomyłam, super:)

Czy u Was też jest taki wysyp biedronek?? Masakra! Nie wiem skąd się wzięły, ale jest ich wszędzie miliony!!
    beatina a czemu podajesz zelazo?

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychowe wrote:
    Wyszlam z Lili na spacer, zasnela i teraz dalej spi od pol godziny, a ja sciagam mleko i pije kawe bez kofeiny :)
    Mysle zeby od stycznia namawiac meza na druga dzidzie:) juz mloda nie jestem, a starania tez moga troche potrwac.
    mychowe też bym chciała mieć drugiego dzidziusia :-) <3

dqpri09knl7nzqjn.png
‹‹ 616 617 618 619 620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ