KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Znowu mam brazowe plamienie normalnie mam już dość.
Wczoraj też tylko wydaje mi sie ze mniej i lekarka nie zareagowała w sumie. Powiedziała ze jak bedzie sie coś działo to mam dzwonić. Sama nie wiem bo nic mnie nie boli.
[/link]Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 19:51
-
hej Skarby:**
Znowu mnie dopadły zatoki....grrryyy. Mimio że chodze jak wariatka w czapce gdy jest 20 stopni...to i tak to cholerstwo przyplątało się;/
Obiecuję sobie że po ciąży coś z tym musze zrobić.
Któraś pisała o mleku z czosnkiem?? to na prawdę pomaga tak szybko??
pamiętam że robiłam podobną miksturę tyle że jeszcze z miodem.....ohydne.Na samą myśl o tym trzęsie mnie jak an wymioty:))
Dorjana, chyba faktycznie warto zmienić lekarza....Kazdy jest miły jak prywatnie.(moj bierze tylko 100zł, a wizyty krótkie jak moje posiedzenie w wc:))))
Iwonka, hehe Ty spryciulo:*
Aga, natalinka, no stres:* myslimy tylko pozytywnie!!!!
Dziś tak pięknie...a ja taka marudna:)) wszystko przez zatoki!to na pewno:))
Buziaki:*aga8787, bemommy, natalinka lubią tę wiadomość
-
Aga8787 jesli masz pod reka luteine lub duphaston to zazyj, plamienia moga byc sygnalem spadku progesteronu.
Dziwni ci lekarze, po dzis.wizycie typu trzasniecie drzwiami i blyskawiczne usg z tekstem ze "w 9 tyg nie robimy Dopplera serca" (chcialam tylko posluchac i az!)dolaczam do Waszego Klubu Krytyki, no ale za 3,5tyg pojde w dobre miejsce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 20:41
-
Fizjo powiem ci, że ja tak zawsze lecze siebie i męża, nawet jak się dopiero zaczyna, jak przemarzniemy, lub przemokniemy, żeby coś nie złapało, ja mimo skuteczności naprawdę musiało mnie rozłożyć żeby to zrobić,bo to mi tak wali, ale jak brałam gripexy fervexy i nic, a już mnie męczyło to po tym od razu wypocisz się moment ja teraz na zatoki na zapchany nos to skrapiam poduszkę amolem, też za pięknie nie pachnie, ale w którymś momencie już oddycha się w pełni jak się człowiek nawącha, fizjo lepiej żeby to był czosnek polski albo inny, ale prawdziwy nie ten chiński badziew co wciskają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 21:07
-
Do niezadowolonych i ja dołączę. Wróciłam z oddziału. Z dzieckiem ok, strasznie szalało na USG Mam najprawdopodobniej zapalenie pęcherza. Dostałam 3x2 Urofuraginum i mam w pon. zrobić koniecznie badania. Ciekawe czy pomoże...
bemommy, slonkozusa lubią tę wiadomość
-
Biję się w piersi - piję zbyt mało. Mam nadzieję, że tabletki pomogą i choć na chwilę ustąpi kłucie i ból pleców... Tak to jest jak lekarz nie zleca badań, ostatnie z jego polecenia miałam we wrześniu. 3 tyg. temu przed szpitalem zrobiłam mocz prywatnie, wówczas było ok. A teraz powiedział, że 20 listopada na wizycie da mi skierowanie...
-
witam się i ja:)))
oooo tak przestawienie czasu:) mam w domu 5 zegarków- a tylko na jednym dobra dziś godzina:))) zrobiłam dziś obiad przed 12...hehe:)))
bemommy, dzięki za poradę:* Wiesz co...wypiłam wczoraj to świństwo...ale nie pomogło. Chyba mam niezle zapchane te zatoki;/ NOtorycznie na to choruje...o tej porze roku. Kiedyś nawet latem się zdarzyło. Chyba jestem jakiś wybrakowany egzemplarz.
ooo z tym amolem nie pomyślałabym!!
Ja smaruje okolice zatok przynosowych i czołowych Vicksem. Na chwilę jest ulga.
Mam nadzieję że nie skończy się tym razem na antybiotyku....bo już w tej ciąży brałam go raz:(((
Ktoś ma podobne doświadczenia w tej branży??? )
milego dnia:* i uśmeichu od ucha do ucha!!!!!jesteśmy w ciąży!!!!to piękny czas:-))))))bemommy, kasienka82 lubią tę wiadomość
-
Fizjo pięknie musiałaś się załatwić a moze moglabys brać ten ibuprom zatoki? nie wiem czy mogą cieżarne, byś musiała sprawdzić ja raz tylko miałam z zatokami problem i to dawno i wtedy wzięłam ibuprom pomogło
Iwonka tu też zmieniają czas także jestem 1 godz z przyszłośći
fizjo lubi tę wiadomość
-
natalinka wrote:Do niezadowolonych i ja dołączę. Wróciłam z oddziału. Z dzieckiem ok, strasznie szalało na USG Mam najprawdopodobniej zapalenie pęcherza. Dostałam 3x2 Urofuraginum i mam w pon. zrobić koniecznie badania. Ciekawe czy pomoże...
Natalinka,ja tez mialam zapalenie pecherza i to bylopare tygodni temu, bylam w 9 tygodniu i bolalonormalnie jak na okres, ale w nocy spac nie moglam. Dostalam antybiotyk i przeszlo. Byl to czas jak nie pilam zbyt duzo,bo bylomi ciagle niedobrze, wiec pewnie to bylo przyczyna. A Ty tez pisalas, ze nie pijesz duzo.
Od tamtej pory wypijam okolo 1.8l dziennie.. -
Fizjo a miałaś prześwietlenie zatok ? Bo ja mam zawsze takie problemy z zatokami jak ty i bóle głowy i co się okazało gdy robili mi prześwietlenie wyszło że z jednej strony głowy prawie wogóle ich nie mam dostałam leki które pomagają na silne bóle ale w ciąży ich brać nie można