X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    My po spacerku, ręce mi zmarzły jak nie wiem. Czas zacząć nosić rękawiczki :/
    Ogólnie to lubię jesień i zimę ale z dzieckiem już pewnie przestanę przez te wszystkie kombinezony, czapki i szaliki...

U nas noc dziwna. Jedzenie normalne, ale obudził się po 4 i nie spał do 5 tylko chciał się bawić. Potem pospał z nami do 8.

Zozol, współczuje tyle pobudek..

Pipi, buziaki dla Poli :*

Natalinko, Ty dziewczyna o dobrym sercu jesteś, ale kilka ostrzejszych słów to niestety ale należy się Twojej rodzince. Współczuje i przytulam!

Beatina, spanie może po kaszce faktycznie, chyba że taki dzień ma Łukasz i po prostu spać Mu się zachciało ;) Fajnie, że to wykorzystałaś i też trochę się zdrzemnęłaś :)

Kaja, też mi się wydaje że lepiej zadzwonić do przychodni..

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka współczuję Ci naprawde..
    . Szkoda twoich nerwow dla takich ludzi....
    Beata moja Pola tez dzis sporo drzemie chyba przez pogode? :D

Kaja Pola urodzila sie 3900 a teraz to z 8 kg wazy jest na mm. ... kawal z niej baby chodź jakos dużo nie je.... kuzyn mojego m też to mleko pil i był grubiutki a teraz chuda szkapa i mam nadzieje ze moja Pola tez nie bedzie grubaskiem :D

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka współczuję :-( Zozol biedaku i apel do Maksia "maluszku daj mamie pospać ";-) Po dzisiejszym dniu dochodzę do wniosku że moje dziecko przestawia się całkowicie z jedzeniem i myślę że to też przez rozszerzanie diety a w dzień mleko ci 4 h wcześniej nic nie wcisne ale sprobowalam herbatki i się udało także to trochę moja wina że tak ma. Bo cały czas chciałam mu wciskać mleko i mój błąd już potrzebuje innych pokarmów

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi no piękna wage ma :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka współczuje
    zozol może te nasze dzieci takie na zmiane pogody
    znalazlam fajne piosenki po angielsku :)
    http://www.youtube.com/watch?v=51nAi3eDYN8

ug37df9hmgtex3az.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę dzwoniła bo wolę ,aby go obie zobaczył najwyżej nie dostanie szczepienia ,a ja będę spokojna to ząbkowanie jest jakaś katastrofa potok śliny i jeczenia ,a zębów brak :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Dorjana Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina :))
    napisz prosze jaka kaszke dajesz smykowi ??
    musze przetestowac - tobi tez oststnio lepiej sypia moze po kaszce bedzie jeszcze lepiej :)))

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorjana wrote:
    Beatina :))
    napisz prosze jaka kaszke dajesz smykowi ??
    musze przetestowac - tobi tez oststnio lepiej sypia moze po kaszce bedzie jeszcze lepiej :)))

Dorjana ja mam kaszke holle.

Kaja fakt faktem dobrze jeśli osłuhają Marcelka i niech spojrzą na ząbki:P zawsze to lekarz, ale mam nadzieje ze ten ok, a nie ten konował?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga też dzisiaj puszczałam młodemu te piosenki :)
    Może i na zmianę pogody już sama nie wiem co z nim :(

Kaja to przekichane najpierw "przygody" z mlekiem a teraz uczulenie na gluten. Oby szybko przeszło.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• mychowe Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie, u nas rewelacja bylam w szoku, Lili co prawda zasnac wczoraj nie mogla, ale w dobrym humorze zasnela ok.23, jak zwykle sama, tylko pieluszke sobie na oczy bierze i spi, a dzis rano znowu sie przed nia obudzilam i bylam w szoku.. napierw sie obudzilam o 8.15, a ona dalej spala, wiec probowalam dalej zasnac i tak spalam do 9. O 9.10 zaczelam sciagac mleko, a ona sie obudzila o 9.15 i zaczela gadac i zadnego placzu nie bylo nawet :) po 10h snu i niejedzenia, szok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:28

Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka, wspolczuje. Trzymam caly czas kciuki, zebyscie w totka wygrali i sie wyprowadzili do swojego domku, albo jakims cudem szybciej go skonczyli.

Beatinka, ladnie Lukaszek pospal po kaszce:) moze teraz bedzie mial dluzsze przerwy pomiedzy posilkami :)

Pipi, sliczna ta Twoja coreczka i ladnie rosnie :)

Kaja trzymam kciuki,zeby szybko przeszlo Marcelkowi :)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polka właśnie opanował a przewroty z brzuszka na plecy... myslalam ze tylko przez przypadek jej sie udalo ale zrobila to dzis kilka razy :) teraz to nie bede mogla jej z oka spuscic....
    mam nadzieje ze jutro bedzie ladniejsza pogoda albo cchociz nie bedzie padac bo skisne w tym domu :/

Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychowe ale Ci fajnie :) jak ja bym chciała jedną noc się wyspać :)

Hania zasypiała sama tylko jako noworodek, a teraz bez bujania ani rusz, jak wyspana to radosna ale noce to masakra

mychowe, lineczka lubią tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe ładnie ci corcia spi.... pozazdroscic...moja max 8 h spi bez jedzenia wiec nie jest zle ;)

mychowe lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje Wam dziewczyny z tym nocnym niespaniem i bujaniem. Dwa miesiace temu moj maz byl przekonany zeby miec druga dzidzie, a pare dni temu zaczal miec watpliwosci czy sobie poradzimy.. bo mieszkamy w Uk i nie mamy tu babci ani dziadkow, ktorzy by sie zajeli wnukami jak my do pracy chcemy pojsc.
    Ja jestem pewna, ze damy rade razem.. a martwic to sie czlowiek powinien w momencie jak jest problem, a nie na zas..
    A wczoraj wieczorem zapytal "to kiedy juz mozemy sie starac?" hehe

Wlasnie Lili dawalam obiadek i ona zaczela znowu w polowie z pfrrr, wiec odczekuje, ale sie nie uspokaja, a juz 10 minut minelo.

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe moj maz tez chodzi i dopytuje kiedy następne dzidzi robimy bo ona chciałby najchetniej juz a ja sie troche obawiam bo z jednej strony bardzo bym chciala miec mala różnice wieku miedzy dzieciaczkami a z drugiej strony jesteśmy sami na tym Śląsku. .. moi rodzice 300 km od nas a tesciowie za granica.... mama oczywiscie przyjechała by jakbym urodzila na jakis miesiac a co potem? Boje sie ze nie dam rady...

mychowe lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mamusie :-) wysypka z ud uciekła sobie ,a na twarzy lekka kaszka została ,ale do jutra zniknie więc ewidetnie to po kaszce ehhhh kicha totalna

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowa moja znajoma mieszka razem z mamą ,a liczy tylko na siebie bo babcia ma inne obowiazki ,a nie wspomnę o teściowej ,która w domu na d..... i ma do niej autem 12 km i bywa wcale

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi my kobity damy rade spokojnie

Pipi26, mychowe lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja mam nadzieję ,że to mu minie i będzie jadł wszystko bez problemu bo Marcel jadł by Obiad z każdą osobą ,która cos przy stole je bo wie ,że dostanie jeść ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 632 633 634 635 636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ