KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mychowe Lili se zabawę znalazła nie odpusci szybko ;-/ a Marcel dziś ryczal jak dsiki bo nie chciał siedzieć w foteliku i głodny na maksa zrywal z siebie sliniak brudni oboje byliśmy obiad miał nawet na głowie hihi
mychowe lubi tę wiadomość
-
Witam sie:-)
Wczorajsz pomysl zapisywania wdrozylam. Mialam 7 pobudek, 5 na karmienie 1 na smoka i 1 na przeniesienie do naszego lozka. A spal nieco ponad 11 godzin wiec szalu nie ma;) no ale coz, moze jeszcze drzemnie, albo po kaszce jak wczoraj, zobaczymy.
Kaja moze Marcel jeszcze nie jest gotowy na kaszke? Sama wiesz jakie mial przejscia mlekowe i to moglo go oslabic? Warto za jakis czas znowu sprobowac:-)
Pola widze szaleje z umiejetnosciami, tylko czekac jak zacznie raczkowac:-)
No nic ide do mojego rannego ptaszka:-)
A wlasnie, jak bedzie ze zmiana czasu? Bo kapie go o 19 i czasami ciezko wytrzymac mu bo jest bardzo marudny, czy pozniej przestawic kapiel na 18 czy meczyc do 19?
Milego dnia!patulla lubi tę wiadomość
-
Hello, Beti wczoraj ten sam temat poruszałam z mężem, że spać będzie chodził o 18 i budził się o 3?4?5?!! masakra, Będziemy go codziennie przetrzymywać o 15 minut. Taki plan a zobaczymy jak będzie w praktyce.
u nas dziś 6 pobudek i od 6 już nie śpi. Dostał już marchewkę z ziemniakiem ale średnio mu podchodziło i potem już buzi nie chciał wcale otworzyć
Ja wczoraj poszłam spać o 20 ale i tak się średnio wyspałam bo o 22 już była pierwsza pobudka. -
Witajcie:-)
Spóźnione buziaki dla Poli ♥
A u nas jak zwykle nie dobrze. Wczoraj byłam na kontroli u pediatry i Kacper dostał antybiotyk, bo kaszel nie ustąpił i dalej osluchowo coś tam było. A z Konradem wylądowałam wczoraj w szpitalu. Hemoglobina spadła mu w ciągu 2 miesięcy z 10 do 7 i szukamy przyczyny... eh...
Mleko dla Kacperka ściągam... Jak myślicie ściągnąć tatusia na noc do Konrada?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:14
Pipi26 lubi tę wiadomość
-
Pati - on musi doświadczyć tego co Ty. Trosk, zmęczenia - to jest rodzicielstwo, a nie pojawienie się u zdrowego dziecka na 2 godziny i przekazanie prezentu w postaci rajstopek. To Wasze dziecko, Wasze, nie tylko Twoje. Wstyd wstydem, a może niech pokaże się z tej "cudownej" strony lekarzom, pielęgniarkom, może ktoś mu powie co myśli. Konrad będzie przynajmniej czuł, że się nim interesuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:42
-
Pipi26 wrote:Dziewczyny szczepila juz ktoras na rota ? Ok wszystko bylo?
Pipi, ja nie pomogę, bo nie szczepię. Dziewczyny na kwietniówkach kiedyś pisały, że dziecku może się właśnie wszczepić wirusa i bywa, że go ciężko przechodzi. Mi osobiście pielęgniarka odradziła, bo powiedziała, że ciągle zachodzą mutacje wirusów i ta szczepionka niewiele daje...
-
aga8787 wrote:Hej
U nas noc standard, wczoraj pierwszy raz kupy nie było, ale przypuszczam że to po marchewce
Patulla zdrówka dla maluchów, dzwoń do taty miech się zainteresuje
Aga - marchewka ma tendencje zapierające, niestety u nas kupy pomarańczowe Kubuś też się męczył, ale pomasowałam wacikiem okolice odbytu i od razu się wypróżnić, więc mu użyło... Podaj może jabłuszko...
aga8787 lubi tę wiadomość
-
natalinka- tak zrobiłam po 2 dniach marchewki podałam jabuszko, ale kupa była z rana trochę gęstsza i pomarańczowa ale chyba się nie męczyła u nas problemem są raczej luźne kupki, ale to chyba lepiej niż biedne dzieciaczki z zaparciami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:59
-
U nas po pierwszych marchewkach tez były problemy z kupkami, ale teraz już jest ok. Soczek z marchewki działa przeciwnie.
Mi pediatra rota tez nie polecala właśnie ze względu na to ze szczepów tego wirusa a szczepi się tylko na kilkaaga8787, Kaja lubią tę wiadomość