X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

U nas noc od 3 dni taka sama, usypia o 20, wstaje o 7 i 3 pobudki jedzeniowe.

Kaja, mama dobrze prawi, gówna nie ruszać bo gorzej śmierdzi.

Lineczka, no to masz słodki ciężar do noszenia ;) Też szczepionce na grypę mówię nie.

Magdalena, nie mam pojęcia jak jest z zębami. U Mychowe chyba całkiem szybko wyszedł.. Ale pewnie co dziecko to inaczej..

M wczoraj miał wolne to pojechaliśmy na zakupy. W H&M kupiliśmy czapkę i rękawiczki a zamiast szalika coś takiego http://www.hm.com/pl/product/91895?article=91895-G Zobaczymy czy się sprawdzi.

Miłego dnia

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Pati nie zły jest ten Twój mąż :/ co Cię to obchodzi że on dostał mandat ?? powinien i tak dać Ci tyle samo kasy na dzieciaki... A i piękny awatar:)

Lineczka piękna waga :)

Kaja zaje... masz sąsiadkę :/

Ja też nie szczepie na nic więcej :)

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja u nas jest mnóstwo takich golfików i jest to o wiele lepsze rozwiązanie :) mój siostrzeniec ma 6 lat i dalej to nosi

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • lineczka Ekspertka

Wysłany: 28 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ,
    U nas noc dobra tylko 4 pobudki na cycusia tak że jestem wyspana jak nie byłam od paru miesiecy :)

zozol lubi tę wiadomość

iv09io4ptwhk6nng.png
  • lineczka Ekspertka

Wysłany: 28 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja sasiadka "super" , ignoruj no nic innego nie mozesz zrobić,

iv09io4ptwhk6nng.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lineczka wrote:
    Kaja sasiadka "super" , ignoruj no nic innego nie mozesz zrobić,

A jaka dwulicowosc mały skrzat pierdolony dzis jak zaczepiala ,a ja kuprem zawinelam i poszłam !!!!!!

mychowe, zozol, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co Tragedia złamała mi sie buda w spacerowce dramat! !! Nie moge zamykac ani otwierac jej

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mychowe Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, u nas pobudka o 7 i pozniej spanie do 10 :)

Magdalena, u nas zavek wyszedl ekspresowo i przez przypadek go zauwazylam. Lili bardzo sie slinila, ale dziasla nie byly spuchniete. I nie bylo objawow oprocz slinotoku. No i troche marudzila, ale nie az tak zebym pomyslala, ze to zab.

Lili u nas zaczela pelzac. Chyba raczkowanie to juz kwestia dwoch tygodni.

Pipi26, zozol, aga8787, aisa, magdalena, Kaja lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, wspolczuje. Ale moze uda sie ja naprawic?

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe juz przygotowala do wysłania zobaczymy jak x-lander firma mnie potraktuje !!!!

Jak na razie odzew szybki :-) ciekawe jak reszta

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Pipi26 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja to kitowo ze sie budka zepsula ale miejmy nadzieje ze ci ja naprawią :) widze siasiadka dalej uprzykrza ci zycie... a to malpa pewnie sie jej nudzi.

Mychowe gratulacje dla Liluni :) no to faktycznie niedlugo zacznie raczkowac jak nic! fakjnie:)

U nas dzien nawet ok tylko cos malej nie moglam uspic w ciagu dnia, niby spiaca oczka trze ale darla sie przy usypianiu jak nie wiem, zadna jej pozycja nie pasowała hehe ale koniec koncow jakos usnela ya to popoludniu ya nic nie moglam jej uspic to ja do chustawki bujaczka u sywagierki wsadzilam i pospala

mychowe lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe super że Lili takie postępy robi, ani się nie obejrzysz a będzie biegać :)

Pipi Maks też tak miał parę dni temu, dłużej trwało jego usypianie niż jego spanie.

Ja z zębami też nie pomogę bo jeszcze nie mamy, ale gdzieś czytałam że ząb jako tako wychodzi ok 5 dni zanim się przebije.

Pipi26, mychowe lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Pipi26 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Polcia juz spi a dzis sie znów kapalysmy razem w wannie i maz pokazal jej jak chlapac raczka i tak z 10 min uderzala raczkami w wode ale miala radoche :D cala lazienka zalana..... a i maz kupil taki kołnierz do kapania w basenie i zalozylismy Polci i do wanny ale miala taka mine i widac bylo ze sie bala wiec lipa chyba ze sie do niego jeszcze przekona bo na basen sie z nia w końcu wybrać chcialam :)

Bea_tina lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się:)

My po ciekawej nocce. Łukasz przebudzał się tylko 3 razy, ale po 2 zrobił sobie godzinną przerwę i usnął o 3, za to obudził się o 7 i koniec spania:)

Dziś pierwszy dzień brokułu, no nie powiem nie smakował mu, albo coś, bo pluł wściekle, ale i tak zjadł swoją porcję, więc wyszło na moje :)

Kurde, pojechaliśmy na zakupy dziś, bo chciałam sobie kurtkę na zimę kupić i tragedia, z moimi nieokiełznanymi cycami nic na mnie nie lezy, masakra, chyba będę siedzieć cała zimę w domu, bo nie wiem co ja na siebie ubiorę...
    Ale za to kupiliśmy większą wanienke Łukaszkowi!! I w końcu nie bije się w oparcie, tylko rozciągnięty jaki długi :)

Kaja, oby się udało załatwić z wózkiem, no bo szkoda gadać i oby szybko poszło!! Bo wiadome, rączki na wagę złota!

Mychowe gratulacje dla Lili :) Witam w gronie pełzaczy:) Łukasz pełza od soboty 19.10 i coraz wyżej podnosi pupkę i niby coś kombinuje, ale szału nie ma, ale w sumie niech jeszcze trochę poczeka:)

Pipi ja mam taki "sposób" na Łukasza. Jak widze, że jest spiący a prezes nie raczy, to ok, wkładam Go do łożeczka, nakręcam pozytywkę daję buziaka i mówię, że baw się, za 5 min przyjdę i będziemy próbować dalej usypiać. Nie raz mi tak usnął a jak nie, to była kwestia czasu jak usnął, może i Tobie się uda?? Choć wiadomo, że z każdym agentem jest inaczej:P

Miłego wieczorku zyczę mamuśki! i przedewszystkim spokojnych nocy :*

Pipi26, Kaja, mychowe, aisa, agata86 lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za info odnośnie ząbków no to może na dniu sie coś wyklaruje dziś marudny dzień /:
    no ale cóż pewnie go boli....

muszę się pochwalić prawie już mamy ogarnięty domek teraz niebawem sprzątanie na bieżąco wszystko rozpakowane najważniejsze że Olusia pokoik skończony :-) :-) :-) <3

Mychowe to Lili robi super postępy :-)
    Beatina rozumiem Twój ból bo ja też przez cyce wyglądam mało korzystnie szczegölnie jak nie zakładam usztywnionego biustonosza:(
    Pipi fajna taka wspólna kąpiel z dzidzią :-)
    Kaja oby szybko uwzględnili reklamacje bo lipa w sumie!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:18

Pipi26, Bea_tina, mychowe, aga8787, aisa lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychowe wrote:
    Witajcie, u nas pobudka o 7 i pozniej spanie do 10 :)

Magdalena, u nas zavek wyszedl ekspresowo i przez przypadek go zauwazylam. Lili bardzo sie slinila, ale dziasla nie byly spuchniete. I nie bylo objawow oprocz slinotoku. No i troche marudzila, ale nie az tak zebym pomyslala, ze to zab.

Lili u nas zaczela pelzac. Chyba raczkowanie to juz kwestia dwoch tygodni.

No to teraz mamuśka buzak dla córki i zwiekszona czujność przy pelzaku :-)

mychowe lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata mi bufory zawsze problem robiły bo jak były dobre czasy wchodzilo sie w Bluzki S ,a przez cyce jak donice M i tak cale życie ,a teraz to nie wspomnę bufory jak wielka dzìura budrzetowa ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Pipi26 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j7yo9l.png

Zdjecie z dzisiejszej kapieli ;)

Bea_tina, natalinka, patulla, Sasza20, mychowe, aisa, Kaja, magdalena, zozol, aga8787, agata86 lubią tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • LoLkA Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczeta! Znow nie bylo mnie tu daawno ale doslownie nie mam czasu.. Maly chce byc tylko na rekach i to jeszcze trzeba z nim chodzic a jak juz lezy to trzeba sie z nim bawic wyglupiac pokazywac rozne rzeczy itp sam sie zajmie na 5 minut i koniec. Jem na szybko a kawe pije pol dnia. Obiad gotuje tylko wtedy jak maly spi a sypia po pol godziny czyli robie obiad na raty.. Ubierac sie nie nawidzi wiec wybranie sie na spacer to wyczyn ale chodzimy codziennie. Ostatnio nawet nie chodze do znajomych wogole. Dzis jak bylam u kolezanki to musialam go u niej caly czas nosic a potem jak przyszlo do ubrania to oczywiscie odstawil szopke.. W foteliku to wytrzyma 5-10 min i ryk no bo nudno i zadne zabawki nie pomagaja. Juz nie mowie o tym zeby Was tu czytac i pisac z Wami bo na to czasu wogole nie mam. Nawet nie mam juz ochoty na sex bo jestem wykonczona. Maz pracuje i nie ma go caly dzien wiec za duzo mi nie pomoze. Moj syn jest przekochany ale juz nie wiem co robic..;(

Musialam sie wyzalic ehh...

Wogole to mam do Was pytanie odnosnie wprowadzania nowych posilkow. Moj syn nie toleruje lyzeczki i nowosci. Probowalam gotowac sama i sloiczki tez owoce i wazywa papki zadkie i w kawaleczkach i nic. Na widok lyzeczki zaciska usta. Dodaje mu czasem do mleka niech poczuje smak ale to juz trwa miesiac. Maly toleruje tylko mleko i kaszki. Czy u Was jest/bylo podobnie?

Pipi26 lubi tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja u nas noc niefajna. Szefowa sie 3 razy budzila:/ no wczoraj zjadla malo w ciagu dnia i pewnie dlatego .... ale jestem dzis polamana... masakra :D

iv09df9h5nm7nn0s.png
‹‹ 659 660 661 662 663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ