KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze śliwki nie podawałam, choć w domu mam zapas, bo przy tych biegunkowych kupach Kubusia ze śluzem, to jednak bym się obawiała.
Beata - mam nadzieję, że neurolog powie, że wszystko jak najbardziej ok i nie trzeba rehabilitacji. U nas ostatnio ćwiczenia to koszmar. Godzinę temu pani wyszła.
Jutro mamy o 18 wizytę w OWI, nic Kubie nie wspominamy, bo znów coś wymyśli
Kurczę, wrócimy pewnie ok.21 do domu, bo to 40 km drogi
-
Iza, kurde to tylko ja chyba tak biednie Go karmie:P Bo 3 dni dostaje jedno i to samo i zmiana co 3 dni:P no nic, dokończe już jak zaczęłam, a już i tak mi się kończą, więc zaczniemy już szaleć i chyba zdecydowanie musze zwiększyć porcje. A i Łukasz po każdej porcji słoiczka je normalnie cyca! Żeby nie było :)Także je dwa na raz hehe
I Łukasz bardzo lubi śliwki i bardzo mu to pomogło na zaparcia, bo wczoraj po mega ataku, dziś w końcu normalna kupka Także z owoców nie będę rezygnować, choć chciałam poczekać, ale dla niego nie ma różnicy więc nie ma strachu
A do neurologa idziemy, bo ma tą jedną stronę dominującą i moja pediatra powiedziała, że mimo, że jest to normalne, ona woli sprawdzić no i idziemy i zobaczymy co powiedzą Choć nie sądze, że jakoś Łukasz się rozwija nieprawidłowo, bo ostatnio to szaleje z ruchliwością!
A i dziś Łukasz pobił rekord niespania Drzemke miał 10:30-12:50 i tyle spania na dziś! Marudny, no ale teraz to już za pół godziny kąpiel więc spać raczej dopiero na noc pójdzie
I Beata dziś poszalała i zrobiła ciasto, co prawdę zwykłą babkę, ale ja tam uwielbiam, a Damian tylko pyta, kiedy będzie dobraaga8787, zozol, mychowe lubią tę wiadomość
-
Z tym karmieniem 3 dni jedna rzecz to akurat dobrze, ja tak chyba tylko z marchewka i dynią zrobiłam
To mam nadzieję że u neurologa wszystko wyjdzie ok.
Babeczka mmmm, smaka mi narobiłaś
Aga też trzymam kciuki zeby USG było w porządku. -
Witam witam
A my 2 tanki w nocy plus o 3 nad ranem stwierdził ,ze spac nie będzie i w najlepsze gadał, śpiewał i oczywiście krzyczał ,a do kogo gadał przez godz nie wiem ,aż musiałam wstać i wziąść spr w swoje ręce butla do buzi i 5 min zasnął ,a mój m myślała ,ze juz 6:30 i sie ubieral na sniadanie buhahahahaahahhaah marzyło mu sie jajecznica ,a jaka mina ,ze o 3 h za wczesnie wstal buahhahahah moj spiochmychowe lubi tę wiadomość
-
Pysia z tego co wiem nie zawierają szkodliwych substancji, więc myślę że atesty powinna posiadać. To francuska firma więc liczę na porządny produkt i że nie będzie śmierdzieć. Dam Ci znać jak przyjdzie.
-
Poszukaj sobie maty tessel ponoć bezpieczne
"Puzzle TESSELL wyprodukowane są z superlekkiej pianki EVA. Pianka EVA to spieniony opolimer etylenu i octanu winylu. Ten bardzo elastyczny, wytrzymały na rozciągliwość materiał ma właściwości amortyzujące, ochronne i izolujące. Jest całkowicie bezpieczny dla ludzi i środowiska. Wszystkie produkty Tessell przeszły najwyższe kontrole bezpieczeństwa i jakości zarówno dla Stanów Zjednoczonych (ASTM-F963 i CPSC) jak i Europy (EN-71)"magdalena lubi tę wiadomość
-
witajcie
my dziś po szczepieniu 3 dawka za nami ufff teraz szczepienie na 13 m-cy
no i było dziś ważenie i mierzenie no i mamy 70cm i 8150g no super
u nas Oluś nie chce mleka więc zmieniam plan dnia jeśli chodzi o jedzenie zmniejszam ilość mleczka... pozostaje 3x mleko z kaszką do tego obiadek i śniadanko owoc z kaszką.Bea_tina, aga8787, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
natalinka wrote:Chciałam kupić Kubuśkowi zabawkę. Co o tym myślicie?
http://allegro.pl/uciekajacy-piesek-smily-play-do-raczkowania-pies-i4741043329.html
natalinko fajny psiak ale np. nie dla Olusia na teraz już słyszę pisk w uszach jak nie może sięgnąć po niegomychowe lubi tę wiadomość
-
Witam sie:-)
Czy w nocy byla pelnia? Bo noc jak z horroru. Pobudki co 1,5-2 h, od 12 spal z nami, bo w lozeczku plakal a u nas sie tak wiercil, ze zasnac nie moglam. No dawno nie bylo tak kolorowo, a o 7 pobudka i szaleje, a ze w lozku mu sie nudzilo tofruu na puzzle. Myslalam ze na nich sobie dodrzemie, ale z owsikiem nie ma co;)
Magdalena to Oli pieknie wazy, nie ma co, a dopiero byl 'problem' z przybieraniem, brawo!
Natalia na tablecie nie sprawdze, ale podejrzewam o co chodzi;) fajna zabaweczka:-) ja wole o raczkowaniu jeszcze nie myslec;)
Ale cieplo w nocy bylo, chyba 12 st, niezle hehe:-)
Milego dnia:)
magdalena lubi tę wiadomość
-
Hej
Beti u noc podobna księżyc nieźle świecił, ale czy to była dziś pełnia to nie wiem. Hania też od 7 nie śpi.
Natalinka też patrzyłam na taką zabawkę tylko biedronkę wydaje się fajna
Magdalena to Oluś ładnie przybrał
Miłego dniamagdalena lubi tę wiadomość
-
Pysia na Bazarku na belly laska chce sprzedać matę tessel za 49 zł http://allegro.pl/tessell-puzzle-mata-edukacyjna-motor-na-biegunach-i4768568669.html
Pełnia ponoć ma być 6.
Magdalena wymiary Olusia super! Nas jeszcze czeka trzecia dawka niestety
U nas noc wzlędna pobudki 3 i wstaliśmy o 6,35 -
Aga, całuski dla Hani na te 6 miesięcy :****
Co do karuzeli to u nas pełni tylko rolę zabawki nad ranem, melodyjek wcale z niej nie puszczamy. Super, że z bioderkami wszystko ok
Beatina, szkoda, że termometr też się znalazł w polu rażenia octu
Neurolog na pewno powie, że wszystko jest ok i nie trzeba rehabilitować.
Jaśkowe porcję są na oko, ale pewnie trochę mniej niż ten mały słoiczek to zjada. A i tak w niedługim czasie popija z cyca.
Pipi, super że Pola tak fajnie je bez zagapiaczy. Puzzle faktycznie fajne, ale za tą cenę to jednak niet.
Mychowe, południe Szwecji, tam gdzie prom dopływa z Gdyni
Natalinka, zabawka fajnie wygląda. Oby tylko nie uciekała za szybko żeby się Kubuś nie denerwował. Ciekawe jakie opinie ma. Powodzenia na wizycie dzisiejszej!
Magdalena, ładną wagę ma Oluś. Oby po szczepieniu miał spokojny dzień i noc też
Kaja, kciuki za ładną wagę Marcello!
Co do jedzenia to my wciąż na warzywach jednoskładnikowych, raz dziennie. W tym pół łyżeczki kaszy mannej, sposobem Patulli. Choć ostatnio robię porcję na 3 dni. Gotuje, blenduje, dodaję kaszę, wkładam w słoiczki małe, stawiam do góry nogami. Po jakichś 2 godz wstawiam do lodówki. Jak na razie słoiczki ładnie się zamykają.
Z sadzaniem Młodego się nie spieszymy. Na kolanach naszych siedzi i w sumie tyle z tego Jego siedzenia.
Jak to jest ze szczepieniami w PL? Mniej więcej teraz jest 3 dawka skojarzonych? A w 13 miesiącu jakie jest szczepienie?aga8787, mychowe, Kaja, magdalena lubią tę wiadomość
-
Hejka
Buzka dla Hani na pol roczku !
Beata na rehabilitacji na pewno bedzie ok i nic nie trzeba bedzie rehabilitowac.
Kaja powodzenia na wazeniu bedzie dobrze na pewno Marcelek przybral.
u nas noc oki nawet sie nie wiercila i raz mleczko o 1 i spanie do 6 więc git
Mogla by tak do 7 spac bo ostatnio to nie wazne o ktorej pojdzie spac to o 6 pobudkaaga8787 lubi tę wiadomość