KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mychowe nie zrobiłam:P Bo dostał ataczku płaczku i musiałam Go w sekundę rozebrać i wycałować Ale 6 grudnia na pewno będzie fotorelacja
Mychowe, a powiedz mi jak Ty masz na imię? Bo nie pamiętam, no chyba, że nie pochwaliłaś się??
A dziewczyny, czy jak wprowadzam pokarmy to powinnam dopajać Łukasza woda? Bo mama i siostra drą się na mnie, że mu wody nie daję, a wydawało mi się, że jak cyc, to tylko cyc? Zwariuję!mychowe lubi tę wiadomość
-
Beti jesli jest na cycku to woda bylaby mu podawana tylko w upalach to co wiem my na mm to wiem ze wode musimy mu dać! !!!
A Lukaszek to cycka ma wiec je ile chce wiec jak dlamnie to nie!!!Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Beatina, mam na imie Aska, chyba nie pisalam
Ja tez myslalam nad woda, bo teraz Lili mniej pije mleka przez to, ze zjada warzywka i owoce. Wiec mniej plynow przyjmuje. I ona tez dostaje tylko moje mleko, bo sciagam. Mm juz nie musze jej dokarmiac, bo nadazam ze sciaganiem.
Mysle, ze troche wody nie zaszkodzi, zawsze mozna sprobowac czy nie jest spragniony w miedzyczasie.aisa lubi tę wiadomość
-
hejka:)
Beata fajnie ze Łukaszek juz ma przymiarki do raczkowania, pewnie niedlugo to opanuje do perfekcji i bedziesz go scigala po domu koniecznie mu musisz zrobic zdjecia w stroju sw Mikolaja i sie pochwalic na forum:)
Iza super ze goraczka u Maksia spadła, mam nadzieje ze zabki mi juz beda wychodzily bez goraczki i bezbolesnie
Mychowe super zdjecia, Lilunia chyba do ciebie podobna , tzn tak mi sie wydaje
u nas weekend szybko zlecial w sobote bylismy na cmentarzu i u ciotki a w niedziele u znajomych i Polcia nie miala popoludniowych drzemek i wczesnire nam padala . Wczoraj juz o 18 spala a 5.50 sie obudzila ale bylam na to przygotowana i wczesniej poszlam spac wiec nie jest zle.
Kaja zajebiscie ze wozek tak szybko naprawili, teraz mozna na spacery smigac tym bardziej ze pogoda dopisuje
Wiecie co ale sie dzis wkurzylam.... wczoraj mi sie linomag skonczyl ten taki w pudeleczku jak krem i ide do apteki kupic ale mowi mi facet ze nie ma tego w pudeleczku ale jest inny to sie pytam czy on jest tez dla dzieci a ten ze tak ze juz od pierwszych dni zycia no to mysle ok kupie. Wczoraj ja tym posmarowalam, dzis rano tez smaruje i patrze na opakowanie a tam jak wół drukowanymi literami jest napisane NIE STOSOWAC U DZIECI no jebne tego kolesiowi z apteki !!!!!!!!!!!!mychowe lubi tę wiadomość
-
Mychowe plażing nad oceanem, tylko pozazdrościć, super, i mała śliczna.
Ja nic nie podaję do picia,wprawdzie jak miał gorączkę to podawałam sok z wodą ale to może kilka łyczków zrobił przez te dwa dni. Czasem mu ze szklanki wodę daję bo lubi ale to raczej tylko język i usta zamoczy raczej nie pije.
Kurde coś Patulla nie pisze ostatnio za często podejrzewam że znowu doła złapała.
Pati wracaj do nas, olej system!
patulla, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Pipi to jakiś niepoważny ten koleś. Poszłabym tam i zrobiła awanturę!
Maksiu zaczął podnosić brzuszek, jak leży na brzuszku. Ale póki co nic więcej z tego nie wynika.
Wczoraj wpadli do nas szwagier z narzeczoną to fajny wieczór mieliśmy, mieliśmy plan że jak oni przyjdą to zostawiamy im dziecko a my idziemy spać (mąż że idziemy na sex)
U nas ząbek widać na razie tak minimalnie znad dziąsełka. Za każdym razem jak mu tam chcę zajrzeć to młody język kładzie na niego i nie chce pokazać
Pipi ile dni/tygodni wychodził cały ząb?mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata a z tym dopajaniem że się u Ciebie drą, to u mnie od porodu cały czas się rzucają ze powinnam mu dawać herbatkę, bo kiedyś zawsze się dawało! Matko słuchać tego nie mogę.
Muszę iść też do tesco obadać ten strój -
Witam sie
Pipi ja bym raczej poszla do apteki i zrobila awanture, co za koles:/
Iza to dobrze ze nie tylko ja dosraje zlote rady. Ja fajr mu butle z wida, ake in wogole nie jest nia zainteresowany:/ to vo na chama mam mu do gardla pchac? Pije cyca kiedy tylko ma chec jak dla mnie to jest wtstarczajace, ale wezcie komus to powiem to ja gowno wiem, eh:/
Wczoraj pobudka o 6 a dzis 840! Nie narzekam, ale czasami przydalby mi sie jakis harmonogram dnia;) dzis sliwki i kalafior, oczywiscie pieknie zjedzone:) no i chyba sliwki mu pomogly, bo od wczoraj ribil kupek chyba 4 a dzis po kalafiorze zrobil taka jak zawsze, mniejsza, a w trakcie przebierania atak kupy! Nie wiem gdzie mu sie to zmiescilo! Oczywiscie mnie omieszkal mnie obsrac ze tak powiem:)
Milego dnia!Pipi26, mychowe, zozol lubią tę wiadomość
-
Witajcie. U nas byla pobudka o 5, Lili miala nosek zapchany, trzeba bylo odepchac, zmienic pampersa i mleczko wypila i spala do 9.30
Zozol, u mnie to samo. Lili owoce wszystkie zje, ale jak ma jesc warzywka, to sie rozglada na okolo i nie chce buziaka otwierac. -
Witajcie
Wypisujemy się z grona szczerbatków. Dziś przebił się ząbek u Jasia. Nie było podwyższonej temp, więcej śliny ani specjalnie rączek w buzi. Wcale bym się nie skapnęła gdyby nie to że bawił się moim palcem i dziabnął czymś ostrym a nie jak zwykle dziąsłami. Oby wszystkie tak bezboleśnie wychodziłyBea_tina, zozol, Pipi26, agata86, Kaja, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Patulla, spóźnione życzenia dla Kacperka :***
Zozol, fajny stoliczek. Fakt że nie jest tani ale ale ciekawie się prezentuje.
Beatina, też jestem ciekawa jak Łuki wygląda jako Mikołaj Fajnie, że udało się wyhaczyć promo na garnuszek
Kaja, niezły kocioł miałaś przy tych świętach ufff
Mychowe, super zdjęcia moja imienniczko Weekend nad oceanem, super sprawa! My tu niby nad morzem, ale po tej stronie Bałtyk wygląda jak jezioro przez ilość wysepek..
Pipi, tego gościa z apteki to opierdziel równo!
My wciąż na etapie warzyw, owoców jeszcze nie jadł. Nie dawałam Mu też jeszcze wody.Pipi26, Kaja, patulla, mychowe lubią tę wiadomość
-
witamy kolejnego zębaczka i gratulujemy, super że tak łagodnie to przechodzi!pozazdrościć.
Mychowe zdrówka dla Lili oby katarek szybko minął i mała się nie męczyła.
Ach zazdroszczę wam tego rannego spania, Maks przeważnie budzi sie koło 6 i już nie śpi do 9-10, fakt że pobawi sie sam sporo czasu ale trochę też się nim trzeba pozajmować.
Ale za to dzisiaj spał prawie 4 godziny!!! od 9 do 13 szok, z przerwą na cycaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 16:35
Pipi26, Bea_tina, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
no no Aisa gratulacje dla Jasia! Widze, że grono szczerbatków ładnie się zmniejsza Oby każdy maluch tak pięknie przechodził wybijanie się ząbków
Zozol, to mogłaś sobie pięknie odpocząć Maksio chyba ząbkowanie i gorączkowanie odsypiał.
Ja mam obawy wieczorne:/ Wstaliśmy 8:40 Pospaliśmy jeszcze 11:30-12:50 i Łukasz usnął mi teraz! o 17! Także podejrzewam dziś trudną nocko-zasypianie Dobrze, że będę miała co oglądać jak coś ;P
Czy pochwaliłam się Wam, że wczoraj na wieczór zalałam kuchnie octem?? Bo odkamieniałam dzbanek:P nie było by to przykre, jakbym akurat przy okazji nie zalała termometru Łukaszkowego(bezdotykowego) i ani teraz sprawdzić ewentualnie temperatury, ani nie mam jak skontrolować potrawek do przygotowania:/ normalnie szkoda mi siebie:/