KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea_tina wrote:Kaja ja mam camarelo carera
No hama znajdziesz wszędzie niestety:/
Normalnie znowu wypiłam sobie piwko, warka wprowadziła shandy 0% normalnie 2 piwo od VIII 2013
Wes bo w alkoholizm matka wpadniesz hihi -
zozol wrote:Betia ja piję co tydzień karmi żurawinowe też bez alko, pycha
Zozol ty mieszanki lubisz ja pamietam ze ulullalam sie redsem różnymi smakami fujjjjj nigdy więcej !!!!!!!zozol lubi tę wiadomość
-
zozol wrote:No dzwoniłam powiedziała żeby nie przychodzić, (tym bardziej że dziś dzieci chore przyjmuje żeby nie zarazić) chyba że do poniedziałku bedzie się utrzymywać to przyjść w poniedziałek, dopajać, nie przegrzewać mieszkania bo to też podwyższa temp., no i podawać przeciwgorączkowy pow. 38c.
-
Plecy sory za 2 posty ale pisze z telefonu i nie umie edytować tamtego
Po za tym to zmieniliśmy mleko na Bebiko i młody przestał ulewać
Ja damałam już obiadek z kurczakiem Filip wcinał jak szalony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 09:51
-
Pipi, pogratulować, już drugi ząbek, pięknie
Kaja, porządna firma to jednak ważna rzecz. Super że masz już spacerówkę w domu
Sasza, super że Filip przestał ulewać
A propo zaginięć to Patulla się dawno nie odzywała..patulla, Kaja, mychowe lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Zozol wszystko ma %%%
Sasza już kilka osób mówiła że bo bebiko dziecko lepiej się "czuje" niż po np. bebilonie czy innych droższych.
Patulla co u Ciebie i dzieci?Sasza20 lubi tę wiadomość
-
Tak przeglądam zabawki do małego i znalazłam taki stoliczek
http://www.3kropki.pl/p/oball-krzeselko-oballowe-centrum-zabaw-ob-60265-544627f33402b.html?utm_source=okazje.info&utm_medium=referral&utm_campaign=okazje.info
Trochę drogi ale fajny. W sumie młody ma bardzo dużo kasy z chrztu w końcu musimy je na coś wydać nie? Musze omówić to z m. -
Hello najprzut solenizant Kacprek 7 miesiecy no chlopie czas leci szybko
A unas tłumy gości przez dom jak na cmentarzu tylko zniczy i kwiatów brakuje
Zrobilam 3 blachy duże ciasta i co i zabrakło hehehe tyle ludzi sie nie spodziewalam minus mieszkania przy cmentarzu wiecznie pelno ludzi !!!!
A dla giraczkujacych szkrabow buzaki aby szybko tempa spadła i ząbek sie pokazałpatulla, zozol, aisa lubią tę wiadomość