KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea_tina wrote:Kaja ja mam camarelo carera

No hama znajdziesz wszędzie niestety:/
Normalnie znowu wypiłam sobie piwko, warka wprowadziła shandy 0% normalnie 2 piwo od VIII 2013
Wes bo w alkoholizm matka wpadniesz hihi -
zozol wrote:Betia ja piję co tydzień karmi żurawinowe też bez alko, pycha

Zozol ty mieszanki lubisz
ja pamietam ze ulullalam sie redsem różnymi smakami fujjjjj nigdy więcej !!!!!!!
zozol lubi tę wiadomość
-
obyście pokonali ten stanzozol wrote:No dzwoniłam powiedziała żeby nie przychodzić, (tym bardziej że dziś dzieci chore przyjmuje żeby nie zarazić) chyba że do poniedziałku bedzie się utrzymywać to przyjść w poniedziałek, dopajać, nie przegrzewać mieszkania bo to też podwyższa temp., no i podawać przeciwgorączkowy pow. 38c.
-
Plecy
sory za 2 posty ale pisze z telefonu i nie umie edytować tamtego 
Po za tym to zmieniliśmy mleko na Bebiko i młody przestał ulewać
Ja damałam już obiadek z kurczakiem Filip wcinał jak szalony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 09:51
-
Pipi, pogratulować, już drugi ząbek, pięknie
Kaja, porządna firma to jednak ważna rzecz. Super że masz już spacerówkę w domu
Sasza, super że Filip przestał ulewać
A propo zaginięć to Patulla się dawno nie odzywała..
patulla, Kaja, mychowe lubią tę wiadomość
-
Taka minimalna ilość to wywietrzeje do następnego karmienia, bo karmię dopiero koło 2 w nocyKaja wrote:Zozol wszystko ma %%%

Sasza już kilka osób mówiła że bo bebiko dziecko lepiej się "czuje" niż po np. bebilonie czy innych droższych.
Patulla co u Ciebie i dzieci?
Sasza20 lubi tę wiadomość
-
Tak przeglądam zabawki do małego i znalazłam taki stoliczek
http://www.3kropki.pl/p/oball-krzeselko-oballowe-centrum-zabaw-ob-60265-544627f33402b.html?utm_source=okazje.info&utm_medium=referral&utm_campaign=okazje.info
Trochę drogi ale fajny. W sumie młody ma bardzo dużo kasy z chrztu w końcu musimy je na coś wydać nie? Musze omówić to z m. -
Hello najprzut solenizant Kacprek 7 miesiecy no chlopie czas leci szybko

A unas tłumy gości przez dom jak na cmentarzu tylko zniczy i kwiatów brakuje
Zrobilam 3 blachy duże ciasta i co i zabrakło hehehe tyle ludzi sie nie spodziewalam minus mieszkania przy cmentarzu wiecznie pelno ludzi !!!!
A dla giraczkujacych szkrabow buzaki aby szybko tempa spadła i ząbek sie pokazał
patulla, zozol, aisa lubią tę wiadomość