KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja zaciskam kciuki! Zaraz po wizycie pisz co i jak, ale na pewno będzie super:)
Buziaczki dla Haneczki
Asia u nas szczepienie 6-12-18tydzien i później po roczku i to tymi albo skojarzonymi lub nie+wzw po porodzie 6t, pol roku i nie wiem ale po roku pewnie tez:P
Dałam pół słoiczka jabłuszka i muszę powiedzieć,że śliwki lepiej jadłno ale trudno, ale jabłko też dziabnął
Iza dostałaś już kula hula? bo reklamują na tvn i się nad tym zastanawiam:P choć mąż pewnie zawetuje
i znowu napisze o kupie, że mam nadzieje ze nie zapeszę, ale chyba wrócił do normy:P
aga8787, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
Buziaczki dla Haneczki :*
Beata nie mam jej jeszcze bo się jakoś ekipa wybrać nie może albo któreś z dzieci chore albo dorosły, tu święta tam coś no i dupa, się śmieję że za miesiąc do pracy wrócę to mi prezent dają
Kaja ja Ci oczywiście życzę żeby Marczello przytył 500g w dwa tygodnie ale chyba to trochę nie realne na tym etapie. Ale powiem Ci że Maks też pije 60-90 mleka (jak mu z butelki dawałam odciągnięte), jedynie wieczorem wypije 160 ml.
Coś nam Lineczkę wcięło
O patulli to już nie wspomnę! Pati do tablicy, natychmiast!!!aga8787, mychowe lubią tę wiadomość
-
Witam, jestem cały czas, ale nie mam weny, żeby pisać, przepraszam.
Buziaki dla Hanusi ♥
Z Hipp'a po 7 miesiącu znowu paczuszka będzie:-) My już dostaliśmy słoiczek i dwa kuponiki -20%
No to znikam dalej, papaPipi26, mychowe, aga8787, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
hejka
kurcze uspilam Polcie o 11 a w zasadzie sama padła i normalnie przed poludniem mi spi 2/2.5 h ale zadzwonily mi do drzwi dwie babki swiadkowie jehowy i mi ja obudziły o 11.40 to prawie nic nie pospałaehhh i teraz sie martwie czy mi teraz zasnie po poludniu bo z tym to roznie bywa a juz usypianie ja po poludniu to zawsze z pol godziny trwa a ile przy tym placzu..... kurde zla jestem... no zobaczymy jak to bedzie z tym jej spaniem dzis... mam nadzieje ze zasnie bo jak nie to juz o 17/18 bedzie ledwo zywa
Patulla napisz cos wiecejdawno cie tu nie było
mychowe lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wybaczcie, ale mialam zabiegany dzien wczoraj, poszlamw koncu rano na silownie, musze zaczac cos robic, juz nie chodzi o to, eby schudnac, ale odpoczac i naladowac sie, taka godzina dla siebie. Pozniej szybko do domu, na 14 umowilysmy sie z kolezanka, krora ma starsza coreczke o dwa miesiace i wrocilysmy do domu dopiero o 20, szybka kapiel, sciaganie mleka, cycki mi prawie wybuchly i spac, padnieta bylam.. od trzech dni Lili sie budzi o 5, pije mleko, zmiana pampersa i dlalej spac do 9.30 zazwyczaj, wiec nie jest zle
, juz wole to, niz pobudki po 6 i niespanie do 7.30:)
Tymczasem jestem fajnie wyspana
Musze Was nadrobic i odezwe sie pozniej
Milego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:08
-
Mychowe wybaczamy;) fajnie ze masz chwilke dla siebie tez myślałam o jjakimś fitnesie np bo nawet blisko mam ale jak sobie pomyślę jakie bbędę mieć zakwasy to mi sie odechciewa a poza tym mnie plecy napieprzaja wiec bym padla pewnie. ...
Właśnie Pole uspilam...niesamowite 5 min i spala zobaczymy jak dlugo na wszelki wypadek leze kolo niej jak cos to pomiziam i zasnie znowumychowe, lineczka, aisa lubią tę wiadomość
-
Aga ją już teraz myślę że wszystko mogło go uczulic myślę o lyzeczce plastikowej i o proszku mimo że nie zmienialam masakra ale chyba to nie od jedzenia bo odstawilam wszystko a jest coraz gorzej, no i myślę wybrać się do lekarza prywatnie, bo ten na NFZ to szkoda gadać. A i oczywiście wszystkiego naj.... Dla Hani
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Zozol po dyskusji z mężem kupiliśmy te puzle piankowe co Popis no i jeszcze dywanik musimy kupić i będzie super. I zakochalam się w rzeczach la millou czy jakoś tak macie coś z tego?
zozol lubi tę wiadomość
-
Pysia ja nie mam z tego rzeczy, fajne są to fakt, ceny też
Kurde dziewczyny współczuję wam z tym uczuleniem oby szybko wszyło z czego to.
Aga super że z bioderkami wszystko ok i już macie spokój
Pipi zakwasy to jeden góra dwa dni będąa mnie kręgosłup też strasznie nawala ale odkąd chodzę na zumbę to znaczna poprawa. Fajnie że Ci mała tak szybko zanęła. U nas też nigdy nie wiem co będzie za cyrk. nieraz zasypia szybciutko a nieraz dłużej usypiam niż potem śpi
Mychowe to intensywny dzień za wami, ale taki dni też są potrzebneNo i gratuluję decyzji o siłce
hehe
aga8787, mychowe, Pipi26 lubią tę wiadomość
-
Eh, a mi Lukaszek zrobil niespodzianke i postanowil nie wiem kiedy isc spac. Usnal na sekunde i oczy jak 5 zl:/ i moge sie zalozyc, ze skoro idzie pozniej spac, to jutro pobudka o 6. A w nocy pewnie znowu bedziedawal popalic, masakra:(
Lineczka, gratulacje dla Sammy:-)
Pysia a robicie jakies badania alergiczne? Cgoc u takich maluchow to ponoc nieadekwatne:/ kurde obyscie szybko doszli od czego to paskudztwo:(
Aga super ze usg dobre:-) jedno z glowy:-)lineczka lubi tę wiadomość