KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja zaciskam kciuki! Zaraz po wizycie pisz co i jak, ale na pewno będzie super:)
Buziaczki dla Haneczki
Asia u nas szczepienie 6-12-18tydzien i później po roczku i to tymi albo skojarzonymi lub nie +wzw po porodzie 6t, pol roku i nie wiem ale po roku pewnie tez:P
Dałam pół słoiczka jabłuszka i muszę powiedzieć,że śliwki lepiej jadł no ale trudno, ale jabłko też dziabnął
Iza dostałaś już kula hula? bo reklamują na tvn i się nad tym zastanawiam:P choć mąż pewnie zawetuje
i znowu napisze o kupie, że mam nadzieje ze nie zapeszę, ale chyba wrócił do normy:P
aga8787, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
Buziaczki dla Haneczki :*
Beata nie mam jej jeszcze bo się jakoś ekipa wybrać nie może albo któreś z dzieci chore albo dorosły, tu święta tam coś no i dupa, się śmieję że za miesiąc do pracy wrócę to mi prezent dają
Kaja ja Ci oczywiście życzę żeby Marczello przytył 500g w dwa tygodnie ale chyba to trochę nie realne na tym etapie. Ale powiem Ci że Maks też pije 60-90 mleka (jak mu z butelki dawałam odciągnięte), jedynie wieczorem wypije 160 ml.
Coś nam Lineczkę wcięło
O patulli to już nie wspomnę! Pati do tablicy, natychmiast!!!aga8787, mychowe lubią tę wiadomość
-
Witam, jestem cały czas, ale nie mam weny, żeby pisać, przepraszam.
Buziaki dla Hanusi ♥
Z Hipp'a po 7 miesiącu znowu paczuszka będzie:-) My już dostaliśmy słoiczek i dwa kuponiki -20%
No to znikam dalej, papaPipi26, mychowe, aga8787, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
hejka
kurcze uspilam Polcie o 11 a w zasadzie sama padła i normalnie przed poludniem mi spi 2/2.5 h ale zadzwonily mi do drzwi dwie babki swiadkowie jehowy i mi ja obudziły o 11.40 to prawie nic nie pospała ehhh i teraz sie martwie czy mi teraz zasnie po poludniu bo z tym to roznie bywa a juz usypianie ja po poludniu to zawsze z pol godziny trwa a ile przy tym placzu..... kurde zla jestem... no zobaczymy jak to bedzie z tym jej spaniem dzis... mam nadzieje ze zasnie bo jak nie to juz o 17/18 bedzie ledwo zywa
Patulla napisz cos wiecej dawno cie tu nie byłomychowe lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wybaczcie, ale mialam zabiegany dzien wczoraj, poszlamw koncu rano na silownie, musze zaczac cos robic, juz nie chodzi o to, eby schudnac, ale odpoczac i naladowac sie, taka godzina dla siebie. Pozniej szybko do domu, na 14 umowilysmy sie z kolezanka, krora ma starsza coreczke o dwa miesiace i wrocilysmy do domu dopiero o 20, szybka kapiel, sciaganie mleka, cycki mi prawie wybuchly i spac, padnieta bylam.. od trzech dni Lili sie budzi o 5, pije mleko, zmiana pampersa i dlalej spac do 9.30 zazwyczaj, wiec nie jest zle , juz wole to, niz pobudki po 6 i niespanie do 7.30:)
Tymczasem jestem fajnie wyspana
Musze Was nadrobic i odezwe sie pozniej
Milego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:08
-
Mychowe wybaczamy;) fajnie ze masz chwilke dla siebie tez myślałam o jjakimś fitnesie np bo nawet blisko mam ale jak sobie pomyślę jakie bbędę mieć zakwasy to mi sie odechciewa a poza tym mnie plecy napieprzaja wiec bym padla pewnie. ...
Właśnie Pole uspilam...niesamowite 5 min i spala zobaczymy jak dlugo na wszelki wypadek leze kolo niej jak cos to pomiziam i zasnie znowumychowe, lineczka, aisa lubią tę wiadomość
-
Aga ją już teraz myślę że wszystko mogło go uczulic myślę o lyzeczce plastikowej i o proszku mimo że nie zmienialam masakra ale chyba to nie od jedzenia bo odstawilam wszystko a jest coraz gorzej, no i myślę wybrać się do lekarza prywatnie, bo ten na NFZ to szkoda gadać. A i oczywiście wszystkiego naj.... Dla Hani
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Zozol po dyskusji z mężem kupiliśmy te puzle piankowe co Popis no i jeszcze dywanik musimy kupić i będzie super. I zakochalam się w rzeczach la millou czy jakoś tak macie coś z tego?
zozol lubi tę wiadomość
-
Pysia ja nie mam z tego rzeczy, fajne są to fakt, ceny też
Kurde dziewczyny współczuję wam z tym uczuleniem oby szybko wszyło z czego to.
Aga super że z bioderkami wszystko ok i już macie spokój
Pipi zakwasy to jeden góra dwa dni będą a mnie kręgosłup też strasznie nawala ale odkąd chodzę na zumbę to znaczna poprawa. Fajnie że Ci mała tak szybko zanęła. U nas też nigdy nie wiem co będzie za cyrk. nieraz zasypia szybciutko a nieraz dłużej usypiam niż potem śpi
Mychowe to intensywny dzień za wami, ale taki dni też są potrzebne No i gratuluję decyzji o siłce heheaga8787, mychowe, Pipi26 lubią tę wiadomość
-
Eh, a mi Lukaszek zrobil niespodzianke i postanowil nie wiem kiedy isc spac. Usnal na sekunde i oczy jak 5 zl:/ i moge sie zalozyc, ze skoro idzie pozniej spac, to jutro pobudka o 6. A w nocy pewnie znowu bedziedawal popalic, masakra:(
Lineczka, gratulacje dla Sammy:-)
Pysia a robicie jakies badania alergiczne? Cgoc u takich maluchow to ponoc nieadekwatne:/ kurde obyscie szybko doszli od czego to paskudztwo:(
Aga super ze usg dobre:-) jedno z glowy:-)lineczka lubi tę wiadomość