KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się
u nas noc super, 4 pobudki i wstaliśmy 8:10:P także dziwnie ale nie narzekam:)
Iza to niezle Maksio narobil, dobrze ze jeszcze trochę dospal, bo było by biednie:P
Rano obskoczyliśmy urzędy i oczywiście becikowe dalej nie załatwione!! No masakra, chyba już 5 razy tam byłam i ciągle cos!!!
Teraz Łukasz zjadł bananka, ja śniadanie wessałam i mam nadzieje, że nam się drzemnie hihi
Miłego dniaPipi26, mychowe lubią tę wiadomość
-
Hej
Biedny Maksiu
My jeszcze na wsi, ale tu wszyscy chorzy ;/ szkoda że nie uprzedzili bo 4 letni wujek non stop ją całuje i nikt mu uwagi oprócz mnie nie zwróci ;/
a noc masakra pobudki co pół godziny, poszła spać o 23 i wstała o 5 ;/ ledwo patrze na oczy
-
Cześć
Dziękujemy za życzenia dla Jasia :*
Wróciliśmy wczoraj w nocy, zajrzałam tylko złożyć życzenia Antosiowi i w kimono. W gościach było super, mało się spało za to dużo gadało. Jaś super towarzyski, wciąż się uśmiechał, podróż też Mu dobrze minęła (głównie na spaniu
Zozol, fajnie, że jest okazja na takie wyjścia z ludźmi z pracy
Kicha, że znów gorączka się pojawiła
AlaAlicja, witaj po przerwie Córcia śliczna, a kolekcja bucików naprawdę niezła
Lineczka, fajnie że Sammy je dorosłe jedzonko. Na paznokcie niestety nie wiem co dobre..
Chciałabym spróbować takiego ala blw ale póki Jaśko nie siedzi to nie będę próbować. Poza tym my wciąż na etapie tylko warzyw więc luzik.
Beatina, fajne zdjęcie z Misiakiem
Pysia, współczuje małpy, że też akurat w taki dzień przylazła i to jeszcze taka mega..
Aga, może to przez nowe miejsce takie kiepskie spanie było.. A to, że nie uprzedzili a są chorzy to sorry ale niepoważni do kwadratu są...Bea_tina, Pipi26 lubią tę wiadomość
-
Aga no coment:/ mam nadzieje, że będzie wszystko ok! może zadziałaj szybko solą fizjologiczną i maścią majerankową, może pomoże na początkowe stadium??
Dziś jestem lekko padnięta. Łukasz je coraz gorzej owocki i przechodzę przez piekło, a warzywa wsysa w minute! Dziś już niestety miałam nerwy na niego (zła mama:( ). Spał dziś 5 min w samochodzie(usnął przed domem) i 12-13:20 i koniec spania, buszował dziś jak szalony! Oczywiście pięknie usnął 19:30 i w sumie to jest super, ciekawe jak dziś pośpi
Pysia ja nie pomogę, bo u mnie tylko warzywka.
Aisa super, że wyjazd udany, a Jaś jak zawsze elegancko się spisał. A mam pytanie Jan czy John?? Tak mi się pomyślało
Iza kurde widzę, że szybko pójdzie, szkoda że Maksio tak ciężko przechodzi ponoć najlepiej podać nurofen. Buziaki dla agenciaka :*aisa lubi tę wiadomość
-
Witajcie po jednodniowej przerwie.
Spoznione zyczenia dla Antosia!
Beatina, gratuluje nocy z 4 pobudkami tylko! Moze zacznie byc coraz mniej:)
Alicja, witaj po przerwie, sliczna coreczka.. ale myslalam, ze zle widze, jak zobaczylam ja jak stoi, myslalam, ze to fotomontaz
To tak jak Tobi Dorjany, juz chodzi, w szoku jestem.
Ale z drugiej strony sie cieszw, ze jeszcze za Lili nie musze biegac, bo ona sie turla po 3 metrowej kuchni na macie i w dwadziescia sekund potrafi sie przeturlac przez pol kuchni, ale to tylko kulanie z brzucha na plecy i odwrotnie w obie strony:)
My juz od piatku zaczelismy rybke raz w tygodniu i obiadki z kurczakiem
Lili wcina az sie uszy trzesa, ale zjada okolo 5/6 i na sniadanie bardziej lubi naturalne platki jaglane z borowkami i domowymi powidlami bez cukru niz kaszke manna blyskawiczna dla dzieci
No i musze zaczac podawac pol jaja:)
Aga, duzo zdrowka zycze. U nas tez bylo chorobsko, przypuszczalam, ze zarazilam sie wtedy od kszlacego 5 latka na imprezie urodzinowej, ktory buzi nie zakrywal.. dobrze, ze Lili tylko katar miala.
Zozol, fajnie, ze udalo Ci sie wyjsc i odpoczac psychicznie troche
Lili wlasnie tanczy breakdance'a na macieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 21:43
aga8787, Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
Hello nocą my po tankowaniu nastepne koło 3h wiec luz blus Maria
Witam wszystkich !!!
Zdrowka dla kichajacych , smarkajacych ,goraczkujacych oby szybko wyszło jak weszlo
A Marcel raczuje jak rak do tyłu no se wybrał kierunek do raczkowania tylkiem kieruje no masz ci los ,ale smiesznie mu to wychodzi !!!,a dal mi dzis dużo zrobić wiec sukces !!!!!!mychowe, aga8787, aisa, zozol lubią tę wiadomość
-
Lili to poczekaj na Marcela on bedzie kuperkiem tańczył tylem hehehe i duet ja, ta lala!!!!
Aaa dzis pogoda czad 13st i my na spacerze o 16 normalnie szal nagi w pokrzychach
Buzaki znikam spac bo wiecie co czeka .......
Dobranocmychowe lubi tę wiadomość
-
Buziaki dla Maksia
Noc ok jeśli brać pod uwagę chorobę Hani ;/ oczywiście katar kaszel i temperatura jest jestem strasznie zła na rodzinę męża
Hania strasznie się męczyła od 1 do 3 nie spalismy dostała czopek i czekałam aż temp trochę spadniezozol lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Maksia :*
Aga, kicha że choroba się rozwinęła jednak. Ale mam nadzieje, że szybko przyjdzie! A rodzina męża bez sensu się zachowała.
Beatina, Jan. Tu wymawiają Jon. John to pewnie gdzieś w okolicach Mychowe by się sprawdziło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 13:49
zozol, aga8787, Kaja, Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość