KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
HEJ KOCHANE PAMIĘTACIE NAS JESZCZE ?
DAWNO NAS TUTAJ NIE BYŁO, ALE JUŻ WRACAMY:)TAK SIĘ CIESZĘ, ŻE STARA GWARDIA NA MIEJSCACH I WĄTEK TĘTNI ŻYCIEM:) BUZIAKI DLA WAS MUSZĘ PONADRABIAĆ ZALEGŁOŚCI I POSZUKAĆ WASZYCH FOTEK BO DZIECIACZKI JUŻ PEWNIE MEGAaga8787, Kaja, zozol, Bea_tina, Bea_tina, Pipi26, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
natalinka wrote:Nie wyobrażam sobie tam jeździć. Nie dość, że Kubie się odwidziało i teraz rehabilitacja w domu to horror, to nie widzę sensu w OWI skoro nim dojedziemy, to on będzie padnięty, zmęczony i śpiący, więc te ćwiczenia to będzie porażka.
Kaja, natalinka lubią tę wiadomość
-
No pewnie że pamiętamy Alaalicja opowiadaj gdzie byłaś jak Cię nie było. Fajnie że jesteś. No i też czekamy na zdjęcie córci.
My po urodzinach, kurde młody tak super się "bawił" ze swoim 2,5 letnim kuzynem, a wpatrzony w niego jak w obrazek. Tak myślę że jak by miał częściej kontakt ze starszymi dziećmi to by już powoli chodził Rozwój dzieci przy innych dzieciach jest nie do przecenienia!
Beti czekamy na zdjęcie solenizanta z misiemALAALICJA, mychowe lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Jasia i Lukaszka Buziaki dla solenizantow
Beatka, swietne zdjecie z misiem
Brawa dla Lukaszka
Lili wczoraj tez pila z niekapka i z normalnego kubeczka i jak ladnie jej szlo, bylam pod wrazeniem.
Znikam na wieczor filmowy z mezem
Buziaki weekendoweBea_tina, zozol, aisa lubią tę wiadomość
-
No słodziak ! Ale się na misia rzucił robiłaś w dzień czy wieczorem? bo lepsze chyba w dzień wychodzą ze względu na światło. Mój też się wiercił i ciągle z misia schodził Ale na szczęście na 6 zdjęciach się skończyło (z obawy przed siusianiem )
Super że mu woda zasmakowała, oby tak dalej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 19:49
Bea_tina, ALAALICJA, mychowe, Kaja, aga8787, aisa lubią tę wiadomość
-
Mój na normalny kubek się rzuca jakby go nie wiadomo jak suszyło ale niestety kończy się przebieraniem bo cały mokry, na butelkę z wodą też tak reaguje.
Miłego wieczorku MychoweWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 22:34
ALAALICJA, mychowe lubią tę wiadomość
-
Iza robiłam pod wieczór. Jutro może w ciągu dnia spróbuję no ale masakra, co on z tym misiem, albo na nim wyczyniał Ja tam się siuśkami nie przejmowałam no ale mój model nie dopisał na 100% liczę na jutro
No a Maksio pierwsza klasa!!zozol, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
hej hej Miałyśmy małe problemy techniczne,stary laptop umarł, a w raz z nim wszystkie hasła,fotki i inne życiodaajne aspekty:(Konto tutaj też było niedostępne, ale na szczęście już jesteśmy
WSZYSTKICH WITAMY I POZDRAWIAMY:)mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata totki z misiem superowe Lukaszek sliczny model
Alicja sliczna córcia i jaka piekna kolekcja bucikow
My juz nie spimy wczoraj mala poszła spac o 19 a pobudka 5.50 i wiercenia i stekania w nocy od groma... niech sie ten skok skończy bo juz chce normalne noceALAALICJA lubi tę wiadomość
-
Hello w Niedziele !!!!!
Allllliccccjaaaaaaa Witam spowrotem juz myslalam ,ze poszlas na dobre ,ale ta twoja mala super Laseczka i juz ma uzależnienie od zakupow butow nono pilnuj ja jak raz ci ucieknie to wiesz gdzie szykac ObuwniczymALAALICJA lubi tę wiadomość
-
witam wszystkich, czytam Was na bieżąco ale z telefonu i coś się przez telefon zalogować nie mogę więc nie pisałam
przede wszystkim buziaki dla wszystkich solenizantów i dla całej reszty dzieciaków również, zdjęcia super, dzieciaki na nich jeszcze lepsze
alicja fajnie że jesteś
powiedzcie mi dziewczyny gdzie kupujecie te opaski dla dziewczynek bo są świetne a na alegro znalazłam ale kwiaty na nich to trochę lipa, a na waszych są cudne
Ewelinę ostatnio komar chyba dopadł, gnida jedna i połowę nosa miała opuchniętą i czerwoną, bidulka, wyglądała jakby się z kimś pobiła na mieście ;P
ogólnie u nas wszystko ok, zdrowe, szczęśliwe i zadowolone z życia jak mi się w końcu uda zalogować przez telefon to będę pisać częściej, a dzisiaj basen i 23 listopada mają robić sesję podwodną mam nadzieję że Ewelina się załapieBea_tina, zozol, Kaja, aisa, mychowe, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
Witam sie:-)
Pysia buziaczka dla Antosia
My po spokojnej nocy:-) tylko 4 pobudki i wstalismy 730, takze bardzo sympatyczznie. Jedynie to jak wzielam Lukasza po 4 do lozka to cos za bardzo spac nie moglam, no ale ok.
Alaalicja, szkoda ze wszystko straciliscie, mam nadzieje ze uda sie Wam cos odzyskac ze zdjec i filmow, ja to zapobiegawczo wszystko na dysk zewnetrzny przedrywam, bo sie boje ze stracecos. I Marika pieknotka
Mirka to oby sie udalo zalogowac i czesciej nas odwiedzala!! A z komarami masakra, nie raz mnie krazownik obudzil, a jeden beszczelnie juz siedzial na Lukaszu. Dziady francowate:/ no i obu sesja sie udala, super pamiatka by byla!
Milej niedzieli!pysia13, ALAALICJA lubią tę wiadomość