KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia, u nas cala ciaze nie zagladaja. A pierwsze usg w 12 tygodniu, pozniej standardowo tylko jedno w 20, ale ja mialam mnostwo, bo cukrzyca ciazowa sie przypaletala..
Natalinka nie uwierzysz, ale ja ten komplet czapke z nadupnikiem kupilam za smieszne 4 funty razem z przesylka z Chin na ebay (to tak jak allegro).. jakas Chinka ja pewnie dziergala za smieszne pieniadze, przesylki z Chin do UK sa bardzo tanie.. np. Za 3-4zl wysylaja, wiec juz duzo rzeczy kupilam z Chin.. i tak jak bym kupila to w Uk to produkcja jest w Chinach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 23:05
aisa lubi tę wiadomość
-
Hej
Buziaki dla Jasia i Łukaszka
Ale brzydki dzień się zapowiada ;/ nie lubie jeździć w taką pogodę a tu 180 km przed nami, może popołudniu się przejaśni, oby
Hania od 6 wojuje i budzi sąsiadów dzień bez krzyków dzień straconyBea_tina, aisa, mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witam sie:)
Co za noc, masakra! Od 21 mialam 7 pobudek, srednio co 1,5h, niezle, oby to byl jednorazowy wybryk, bo juz nie chce wracac do takich nocek:/
Pogoda fatalna, pada od nocy, takze kisimy sie w domu, choc moze pojdziemy w nosidle z parasolem? Bo szkoda w domu siedziec.
Dziekujemy za zyczenia:) -
Buziolki dla Jasia i Łukasza :* :*
Ale sie rozpisałyście wczoraj! Muszę nadrobić. Ja wczoraj byłam na imprezie z pracy, fajnie było, cały czas tańce, i mnóstwo alko się lało, oczywiście mamuśka przy karmi Na wejściu każdy musiał walnąć kielona, mówię że nie mogę bo jestem autem a ci do mnie że to żadna wymówka! No to mówię że karmię piersią, to stwierdzili że ta wymówka może przejść. Co za ludzie Kurde fajnie tak wyjść i się oderwać trochę
Nawet się cieszę że nie piłam bo aż boję się myśleć jak to jest zajmować się dzieckiem na kacu! Tym bardziej że w nocy znowu miał godzinną przerwę w spaniu ;/Bea_tina, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
No trochę się obawiałam czy nie nasika na misia ale co tam to tylko miś, na szczęście udało się i wytrzymał
Aisa gratulacje dla Jasia na tego ząbka czyli będą kasowniki
Natalia ponoć tak jest że im później idą zęby tym lepiej bo zdrowsze, dlatego miałam nadzieję że u nas będą później, no ale cóż. Mam nadzieję że mimo wszystko będzie miłą mocne zęby po mnie, chociaż mój m też ma zdrowe zęby.
Beti no chyba żartujesz z tym przepraszaniem !! Czekam na zdjęcia z misiem!!
Ja też nie lubię jeździć w taką pogodę, szerokiej drogi dziewczyny. My dziś do prababci Maksia na urodziny.
Kaja nic się nie bój w końcu zęby wyjdą
NataliaK zdaję sobie sprawę z zagrożeń płynących z internetu ale też nie popadajmy w paranoję, w gazetach dla mam jest więcej bobasów z gołymi pupciami.
A i nie lubię jak ktoś cytuje moje posty ze zdjęciami bo potem nie idzie ich usunąć a ja wszystkie zdjęcia systematycznie usuwam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 11:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas cały tydzień był zwariowany, jak wychodziłysmy o 7 rano tak wracałysmy o 7 wieczór.Jeden plus to taki że Sammy stęskniła się za swoimi zabawkami I dzisiaj bawiła się sama całe 3 godziny
Przeczytałam co pisałyście , dużo było
Natalia podziwiam że nie rozszarpałas tej lekarki . Nie przejmuj się tym co mowiła , głupi babsztyl.