KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysia Buziolki wielkie dla Antosia, i wspólczuję okresu!
Alicja Marika ślicznotka, piękna opaska, buciki mnie rozwaliły po prostu!! I ona już sama stoi ! WOW niesamowita jest
Ja też chcę córkę!! Też będę opaski kupować hehe
Współczuję utraty wszystkich danych, najbardziej chyba zdjęć żal-no chyba ze zdążyłaś wywołać. Ja się staram na bieżąco bo chyba by mi serce pękło jakby poszły w piz.. Maksiowe zdjęcia, jak rośnie i się zmienia.
Mirka no opuściłaś się ostatnio w pisaniu, udanego pluskania na basenie, a potem będziemy czekać na zdjęcie z nurkowaniapysia13, mychowe, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
Alicja mój mąż jak mu pokazałam zdjęcia Mariki z bucikami to powiedział "pozdrów ode mnie tatusia, szkoda chłopa" a tak serio to ma chyba o połowę butów więcej niż ja! popadam w czarną rozpacz
mychowe, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
Mirka u mnie podobnie z włosami
wiecie co Maksia położylam tradycyjnie o 17 na półgodzinną drzemkę wieczorną a on śpi w najlepsze! Na śpiocha wypił całą butlę mleka i jeszcze mu było mało i śpi dalej. Coś czuję że od 3 będzie pobudka i koniec spania masakra!! Ten mój synek zawsze coś wymyśli żeby rodzicom "umilić" nocki. -
a myślałam,że tylko ja mam włosów połowę mniej, z tym to tragedia, no ale cóż, kiedyś musiały wrócić do "formy". Za to paznokcie mam ok (nie zapeszając!)
Iza, obyś się myliła i Maksio dał Wam dłużej pospać, bo pobudka o 3, no to by było!
A ja dziś w szoku, bo Łukasz miał 2 drzemki do 1,5h, oczywiście pospałam z nim:D i mówię, no już widze usypianie po 19, a tu niespodzianka i śpi 19:40! zobaczymy co będzie w nocy ;P
Kaja, Pipi26, zozol lubią tę wiadomość
-
Beti hoho no akcja jak nic ze spaniem
Marcel dzis mało spal bo godzine tylko do południa a od 12 do 16 wcale bo bylismy u teciowej i weszła Prababcia no i koniec spania więc defakto spał zaledwie 15 min w drodze do domu więc była akcja Płacz bo przemęczenie i zasnąć nie mógł ,ale jakoś ogarnelam chłopa i śpi od 20:25 i oby spał spokojnie do 24 !!!!Bea_tina lubi tę wiadomość
-
No niezle, ja czekam, zeby Lukasza karmic i moc spac, a ten spi w najlepsze! Nie ze narzekam, ale zwykle wstawal po 22 imoglam spac, atu zonk, ciekawe co sie dzieje, chyba go dzis przekarmilam;) moze cala noc przespi hahaha
pysia13, zozol, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
Hejka u nas noc nawet ok. Pola spala od 19.30 do 7.15 wiec git i w nocy 2 razy mleczko z czego drugi raz niepotrzebnie zrobil jej mleko bo nie chciala jesc
Zozol jak noc? Mam nadzieje ze Maksiu nie wstal o 3 i dal wam pospac chociaz do 6aisa lubi tę wiadomość
-
hejka
oczywiście że wstał o 3 Ale w sumie nie płakał tylko się bawił stopami potem z pozycji na brzuchu chwytał się krawędzi łóżeczka i się podnosił, po pół godzinie się zmęczył, dałam mu cyca z nadzieją że zaśnie, wypił ale nie zasnął, więc musiałam nosić. Zasnął o 4.11 Wstał o 6