KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mychowe wrote:U nas MAMA cala sobote gadala, teraz ucichla i czasem jest baba i czesto pfffrrrr az sie cala oslini.
A te piski to ojej.
Ale na szczescie sa momenty kiedy moge lazienke umyc albo dom odkurzyc, potrafi sie do pol godziny sama bawic jak mnie nie ma w tym samym pokoju, a jak jestem to jeszcze dluzej.
Czy ktoras z Was probowala na basenie nurkowania dla niemowlakow albo nauki plywania?
Kaja, sliczny Marceljak sobie elegancko lezy
Agata, gratulacje dla Antosia z powodu drugiego zabka
My chodzimy na basen od momentu gdy Inka skończyła 3 miesiące nurkujemy już od miesiąca, super sprawazozol, mychowe lubią tę wiadomość
-
Witam się
Joala mnie podobnie jak Aise normalnie zatkało, żarty jak cholera, szkoda, ze mąż tak głupio reaguje...
Aisa dzięki za cynk o zębach, może kiedyś się przyda hihi
Iza dobrze, że Maksio spał lepiej, no i że gorączki nie ma:)
My dziś 4 pobudki, wstaliśmy o 7, to pojechaliśmy do lidla po pieluchy i znowu mam zapasik:P Łukasz cos nie ma apetytu, je po chyba 2-3 minutyoby wrócił do normy, bo jeszcze mi schudnie! a ja mecze katar i bol gardla:/
-
Witam
Pojechałam o 10 do Tesco, bo chciałam kupić latarkę z FP po niecałe 19zl, ale już nic nie było. Szkoda
Joala, nie zazdroszczę sytuacji w domu. Chyba najlepiej byłoby ograniczyć wizyty teścia.
Ząbków u nas również brak. Za to Kacperek ładnie siedzi już i całą chwilkę potrafi się tak utrzymać. A na wersalce to już w ogóle ładnie siedzi.zozol, Bea_tina, pysia13, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej
Trzeci raz zaczynam pisać wiadomość
Iza dobrze że Maksiowi się poprawiło
Beata to fajnie że macie zapasyi zdrówka
powiedz kupiłaś ten termometr? Ja wczoraj zamówiłam ten sam inhalator co Ty:)
Joala współczuje, starym chłopom czasem w głowie się przewraca ;/
Patulla gratulacje dla Kacperka
Aisa dobrze wiedzieć z tymi ząbkami
Hania dziś spała od 20 do 8 ze mną w łóżku ale pobudek było bardzo dużo, wydaje mi się że dziś trochę lepiej bo wczoraj to masakra strasznie się meczyła katar lał się straszniepysia13 lubi tę wiadomość
-
Hej
ja mam od soboty gosci i jakos nie mialam czasu cos skrobnac
Aga zdrówka dla Hani:), szkoda ze cie rodzina nie uprzedzila ze sa chorzy i teraz sie malenka meczy
Iza mam nadzieje ze juz Maksiu nie bedzie cierpiał z powodu ząbków
Beata tez bylam z rana w Lidlu i zakupilam pampersy, w ogole dobrze ze ktoras z was dała cynk na ta promocje bo bym przegapila
Kaja Marcel przystojniaczek, i jaki zaczytany
Joala twoj tesc to jakis za przeproszeniem jebniety, ja to bym sie normalnie go bala i ograniczyla mu kontakty z wnuczka..
A mi doszly ksiazki co zamowilam i nawet fajne ttylko sie jeszcze w nie nie za bardzo zglebilam przez gosci
a kubeczek okazal sie strzalem w 10 i pomimo tego ze sie obawialalm ze nie bedzie Pola z niego umiala pic to ładnie trzyma za uchwyty i pije z niego ... oczywiscie za pierwszym razem sie zakrztusila i oblala ale juz za 2 razem jej ladnie poszlo
Co do dadania to moja Pola gada jak najeta , czasem juz glowa mnie boli od tegonajwiecej rano jak sie obudzi gada
mama jeszcze nie mowi ..., dzis sie jej mam udalo powiedziec wiec jest coraz blizej
a pewnie i tak pierwsze powie tata
aga8787, mychowe lubią tę wiadomość
-
Aga, tak kupilam,dzis foszedl, niezly bajer, ale nie obczailam dokonca bo Lukaszek chcial czytac ze mna(zjesc instrukcje) wiec zdarzylam przeczytac jak ustawic czas;) a i Spakatula zaraz chcial jesc i spac, a ja z nim, takze pozniej moze zrobie milion pomiarow:-)
A inhalator ja jestem zadowolona:-) teraz nie uzywam, ale Lukasz sie do niego usmiecha i czasto sie nim bawi, bomamy go na oparciu wersalki;) gorzej jak go uzywalismu, ale w zasadzie niebulo tak zle:-)
Pati szkodaze sienie udalo:( moze nastepnum razem? Ale musze przyznac fajne maja promocje na zabawki, niewszystkie ale niektore tosuper:-) no i chuba wrocilas donas??? :-*
Kurde Pipi nie obczailam Twoich zakupow bonie czytalam na kompie, dalabys rade dodac jeszcze raz swoje zakupy??? I Pola to niezly gagatek:-)
Pati super ze Kacper juz siedzi!aga8787 lubi tę wiadomość
-
W lidlu od poniedziałku znów ciuszki będą http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=469 Tutaj oferta jest zazwyczaj tydzień po tym jak jest w PL, jak któraś coś kupi to poproszę o recenzje
Joala, widzę że wyedytowałaś posta a ja cytowałam go, edytować też czy zostawić co by majówki które nadciągną wieczorem wiedziały o co chodziło? -
Też się muszę rozejrzeć za jakimś kubeczkiem do picia, ten doidy cup mi się podoba. Chyba w to pójdziemy.
Muszę się pochwalić, dziś Jaśko załapał o co chodzi z przekręcaniem i namiętnie z pleców na brzuch się obraca. W porównaniu do Waszych dzieciaczków to późno, ale grunt że się fika
Przyszło nam zawiadomienie dziś, że w poniedziałek szczepienie na gruźlicę ma Jaśko. Gadaliśmy o tym z naszą pielęgniarką dziecięcą i zapisała że będziemy chcieli żeby Jasiek był szczepiony i na to. Ale chyba będzie musiał mieć wcześniej próby bo wyjeżdżaliśmy z kraju, podwójna wizyta chyba będzie...Bea_tina, Pipi26, mychowe, zozol lubią tę wiadomość
-
Aisa jak Jaś obczaił obracanie to szykuj się na ciągłe obracanie. Łukasz na plecach spedza max 5 sek i tylko brzuch. Dobrze, że umie się przemieszczać, bo byłaby bieda:P Choć ostatnio zauważyłam, że wychodzi mu coraz lepiej obrót brzuch-plecy. O obudził się
to spitalam!
aisa lubi tę wiadomość
-
Kurde okres dzis dostalam ... w sumie to dobrze bo juz schizy mialam...
kurde młoda mi ostatnio spi przed poludniem i popołudniu tak 1.5 -2 h wiec super.... obczailam ze wczesniej jak ja kladlam na pierwsza drzemke kolo 11 to popołudnie za nic na swiecie spac nic chciala a do kapania marudna bo spiaca i nosic bylo trzeba a teraz klade ja 9 lub 10 i spi 2 czasem 2.5 h a kolo 15 znow min godzinke albo i wiecej.... dobrze to wyczailam bo teraz troche spokoju jest i porobic cos mozna ; )
Bea_tina, aga8787, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie, unasobudka o 7.30 i pozniej spanie do 10:)
Joala, Twoj tesc moze ma schizofrenie?? Moze mysli, ze to jemu dziecko sie urodzilo?
Wpadlam dzis lekko w poploch czy aby w ciazy nie jestem znowu, bo dzis 32 dzien od mojego pierwszego okresu po ciazy..ale test nic nie pokazal. Ucieszylabym sie bardzo.. tylko chcialabym tez zebysmy dlugi posplacali przed kolejnym dzieckiem -
Mychowe, no no, ciekawe czy coś z tego będzie
Marchewka nam nie słuzyzawsze po marchewce kupy brak, i czy to jarzynowa, czy z czyms, to ten sam problem:/ chyba póki co dam sobie z nią spokoj.
Ja za to czuję się coraz gorzej, oby Łukasz wyssał przeciwciała czy coś i nie zachorował, bo tego bym chyba nie zdzierżyła!
Pomarudził dziś nieco, atakował karton, gdzie trzymam ubranka za małe hehe, śmiesznie to wyglądało, skakał na miśku i usnął 19:40 więc całkiem spoko, zobaczymy coo będzie w nocy.mychowe lubi tę wiadomość