KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mychowe wrote:U nas MAMA cala sobote gadala, teraz ucichla i czasem jest baba i czesto pfffrrrr az sie cala oslini.
A te piski to ojej.
Ale na szczescie sa momenty kiedy moge lazienke umyc albo dom odkurzyc, potrafi sie do pol godziny sama bawic jak mnie nie ma w tym samym pokoju, a jak jestem to jeszcze dluzej.
Czy ktoras z Was probowala na basenie nurkowania dla niemowlakow albo nauki plywania?
Kaja, sliczny Marcel jak sobie elegancko lezy
Agata, gratulacje dla Antosia z powodu drugiego zabka
My chodzimy na basen od momentu gdy Inka skończyła 3 miesiące nurkujemy już od miesiąca, super sprawazozol, mychowe lubią tę wiadomość
-
Witam się
Joala mnie podobnie jak Aise normalnie zatkało, żarty jak cholera, szkoda, ze mąż tak głupio reaguje...
Aisa dzięki za cynk o zębach, może kiedyś się przyda hihi
Iza dobrze, że Maksio spał lepiej, no i że gorączki nie ma:)
My dziś 4 pobudki, wstaliśmy o 7, to pojechaliśmy do lidla po pieluchy i znowu mam zapasik:P Łukasz cos nie ma apetytu, je po chyba 2-3 minuty oby wrócił do normy, bo jeszcze mi schudnie! a ja mecze katar i bol gardla:/ -
Witam
Pojechałam o 10 do Tesco, bo chciałam kupić latarkę z FP po niecałe 19zl, ale już nic nie było. Szkoda
Joala, nie zazdroszczę sytuacji w domu. Chyba najlepiej byłoby ograniczyć wizyty teścia.
Ząbków u nas również brak. Za to Kacperek ładnie siedzi już i całą chwilkę potrafi się tak utrzymać. A na wersalce to już w ogóle ładnie siedzi.zozol, Bea_tina, pysia13, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej
Trzeci raz zaczynam pisać wiadomość
Iza dobrze że Maksiowi się poprawiło
Beata to fajnie że macie zapasy i zdrówka powiedz kupiłaś ten termometr? Ja wczoraj zamówiłam ten sam inhalator co Ty:)
Joala współczuje, starym chłopom czasem w głowie się przewraca ;/
Patulla gratulacje dla Kacperka
Aisa dobrze wiedzieć z tymi ząbkami
Hania dziś spała od 20 do 8 ze mną w łóżku ale pobudek było bardzo dużo, wydaje mi się że dziś trochę lepiej bo wczoraj to masakra strasznie się meczyła katar lał się straszniepysia13 lubi tę wiadomość
-
Hej
ja mam od soboty gosci i jakos nie mialam czasu cos skrobnac
Aga zdrówka dla Hani:), szkoda ze cie rodzina nie uprzedzila ze sa chorzy i teraz sie malenka meczy
Iza mam nadzieje ze juz Maksiu nie bedzie cierpiał z powodu ząbków
Beata tez bylam z rana w Lidlu i zakupilam pampersy, w ogole dobrze ze ktoras z was dała cynk na ta promocje bo bym przegapila
Kaja Marcel przystojniaczek, i jaki zaczytany
Joala twoj tesc to jakis za przeproszeniem jebniety, ja to bym sie normalnie go bala i ograniczyla mu kontakty z wnuczka..
A mi doszly ksiazki co zamowilam i nawet fajne ttylko sie jeszcze w nie nie za bardzo zglebilam przez gosci
a kubeczek okazal sie strzalem w 10 i pomimo tego ze sie obawialalm ze nie bedzie Pola z niego umiala pic to ładnie trzyma za uchwyty i pije z niego ... oczywiscie za pierwszym razem sie zakrztusila i oblala ale juz za 2 razem jej ladnie poszlo
Co do dadania to moja Pola gada jak najeta , czasem juz glowa mnie boli od tego najwiecej rano jak sie obudzi gada mama jeszcze nie mowi ..., dzis sie jej mam udalo powiedziec wiec jest coraz blizej a pewnie i tak pierwsze powie tataaga8787, mychowe lubią tę wiadomość
-
Aga, tak kupilam,dzis foszedl, niezly bajer, ale nie obczailam dokonca bo Lukaszek chcial czytac ze mna(zjesc instrukcje) wiec zdarzylam przeczytac jak ustawic czas;) a i Spakatula zaraz chcial jesc i spac, a ja z nim, takze pozniej moze zrobie milion pomiarow:-)
A inhalator ja jestem zadowolona:-) teraz nie uzywam, ale Lukasz sie do niego usmiecha i czasto sie nim bawi, bomamy go na oparciu wersalki;) gorzej jak go uzywalismu, ale w zasadzie niebulo tak zle:-)
Pati szkodaze sienie udalo:( moze nastepnum razem? Ale musze przyznac fajne maja promocje na zabawki, niewszystkie ale niektore tosuper:-) no i chuba wrocilas donas??? :-*
Kurde Pipi nie obczailam Twoich zakupow bonie czytalam na kompie, dalabys rade dodac jeszcze raz swoje zakupy??? I Pola to niezly gagatek:-)
Pati super ze Kacper juz siedzi!aga8787 lubi tę wiadomość
-
W lidlu od poniedziałku znów ciuszki będą http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=469 Tutaj oferta jest zazwyczaj tydzień po tym jak jest w PL, jak któraś coś kupi to poproszę o recenzje
Joala, widzę że wyedytowałaś posta a ja cytowałam go, edytować też czy zostawić co by majówki które nadciągną wieczorem wiedziały o co chodziło? -
Też się muszę rozejrzeć za jakimś kubeczkiem do picia, ten doidy cup mi się podoba. Chyba w to pójdziemy.
Muszę się pochwalić, dziś Jaśko załapał o co chodzi z przekręcaniem i namiętnie z pleców na brzuch się obraca. W porównaniu do Waszych dzieciaczków to późno, ale grunt że się fika
Przyszło nam zawiadomienie dziś, że w poniedziałek szczepienie na gruźlicę ma Jaśko. Gadaliśmy o tym z naszą pielęgniarką dziecięcą i zapisała że będziemy chcieli żeby Jasiek był szczepiony i na to. Ale chyba będzie musiał mieć wcześniej próby bo wyjeżdżaliśmy z kraju, podwójna wizyta chyba będzie...Bea_tina, Pipi26, mychowe, zozol lubią tę wiadomość
-
Aisa jak Jaś obczaił obracanie to szykuj się na ciągłe obracanie. Łukasz na plecach spedza max 5 sek i tylko brzuch. Dobrze, że umie się przemieszczać, bo byłaby bieda:P Choć ostatnio zauważyłam, że wychodzi mu coraz lepiej obrót brzuch-plecy. O obudził się to spitalam!
aisa lubi tę wiadomość
-
Kurde okres dzis dostalam ... w sumie to dobrze bo juz schizy mialam... kurde młoda mi ostatnio spi przed poludniem i popołudniu tak 1.5 -2 h wiec super.... obczailam ze wczesniej jak ja kladlam na pierwsza drzemke kolo 11 to popołudnie za nic na swiecie spac nic chciala a do kapania marudna bo spiaca i nosic bylo trzeba a teraz klade ja 9 lub 10 i spi 2 czasem 2.5 h a kolo 15 znow min godzinke albo i wiecej.... dobrze to wyczailam bo teraz troche spokoju jest i porobic cos mozna ; )
Bea_tina, aga8787, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie, unasobudka o 7.30 i pozniej spanie do 10:)
Joala, Twoj tesc moze ma schizofrenie?? Moze mysli, ze to jemu dziecko sie urodzilo?
Wpadlam dzis lekko w poploch czy aby w ciazy nie jestem znowu, bo dzis 32 dzien od mojego pierwszego okresu po ciazy..ale test nic nie pokazal. Ucieszylabym sie bardzo.. tylko chcialabym tez zebysmy dlugi posplacali przed kolejnym dzieckiem -
Mychowe, no no, ciekawe czy coś z tego będzie
Marchewka nam nie słuzy zawsze po marchewce kupy brak, i czy to jarzynowa, czy z czyms, to ten sam problem:/ chyba póki co dam sobie z nią spokoj.
Ja za to czuję się coraz gorzej, oby Łukasz wyssał przeciwciała czy coś i nie zachorował, bo tego bym chyba nie zdzierżyła!
Pomarudził dziś nieco, atakował karton, gdzie trzymam ubranka za małe hehe, śmiesznie to wyglądało, skakał na miśku i usnął 19:40 więc całkiem spoko, zobaczymy coo będzie w nocy.mychowe lubi tę wiadomość