KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Allicja tak tak to zebra prezent czekał 6 miesiecy hehehe bo moja znajoma oszalala na tym punkcie hhehehehehe najpierw Krowa, teraz Zebra ,a przywiezli a Angli hehehe lata po sklepach i wyszukuje fajne ciuszki ,a cenowo smiech na sali jensowa koszula na nasze 16 zł ,a w PL bym zaplacila około 45zl zdzierstwo jak nic!!!?
A teraz Aaaaaaaaaaaaa noc koszmarna pobudki po przemeczeniu co 2h myslalam ,ze jajko zniose jakas masakra ,ale dzis juz luzik gjzik
Asia Lidla odwiedze ,a dzis pampersy kupione za 29,99 zł bo fajna cena Zielone!! Dam ci znac jak te ciuszki bo sama sie wyboire
Beti co cie dopada slonko ?!?!
A koleżanka ,która ma problem z tesciem wywal chama z domu twego i jak sie nie ogarnie to nie wpuszczaj ,a ja m nie stoi w twej obronie to za drzwi ,albo Karny jezyk i do konta aż oliwa trafi na porzadne tory te chlopy to zamiast mózgu mają siano mokre ,które nie trybi!!!!!mychowe, aisa, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
Kaja ogólnie póki co to katar i gardło, powoli dochodzi kaszel, temperatura póki co w normie i coś mnie w plecach łypie, oby szybko przeszło.
Jeśli chodzi o ubranka z lidla, to ja urzywam od rozmiaru 62/68 i jestem bardzo zadowolona Dobre jakościowo, i długo można używać, ze względu na podwójny numer w sumie na 80 to mam 80% ubranek z lidla:P -
Beti ja ubranka wszytskie kupilam do kolezanki teraz dopiero Marcel szybko wyrasta kumpela jest w szoku bo jej nosil i nosil ,a my juz kartony popakowane ,a dziś sie zdziwila ,ze jestesmy na 4 pampersach jej Synek jest fajniutki drobniutki może d,atego taka różnica ehhehehe
-
Beata co do jedzenia Marcel dziś odwalil nr zjadł kaszkę przyszła babcia na sniadanie i z babcia zjadł pół bulki z maselkiem naturalnym obiady 2 z czego dzis mialam rosło i zjadł swój obiad plus ,a 5 min później rosół ,marchewke z makaronem
Bea_tina, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja my 4 to już nosimy hoho! Bo 3 Go uciskały i po jednym usikaniu musiałam zmienić, bo była masakra
Kaja to niezły jadek-niejadek! Ale wiesz, dobrze że je, to najważniejsze, a to, że mlekiem gardzi, to było wiadome od dawna:PKaja lubi tę wiadomość
-
Kaja ale ma apetyt Twój syn, niedziwne że przytył 1 kg w dwa tygodnie. Mój Przytył 1 kg w dwa miesiące!
My nadal pampersy 3 używamy i jeszcze długo w nich pochodzi
Beti zdrówka zyczę i oby nic poważnego się nie rozwinęło
Mychowe ja tam życzę dwóch kresek, i tak chcieliście powiększyć w miarę szybko rodzinkę więc po co odkładaćmychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Aisa dobrze wiedzieć z tymi ząbkami, będę przemywać
Ale wam dobrze że macie lidla u siebie u nas w mieście nie ma niestety.
Pipi kurde zaciekawiłaś mnie z tym kubkiem że jej tak dobrze poszło. U nas z niekapka trochę lipa. -
Aisa super że Janek się już obraca.
U nas z tym obrotami to jakaś masakra nic nie idzie przy nim zrobić bo od razu na brzuch fika,nawet przy piersi. No ale niestety nie potrafi jeść z cyca w pozycji na brzuszku hehe
Aga śliczny awatarek.
U nas na szczęście wróciło wieczorne samodzielne zasypiania, poza kilkoma moimi interwencjami bo oczywiście obrócił się na brzuch i płacz bo na brzuszku niestety za nic nie zaśnie. Ale i tak super bałam się że przez to kilkudniowe wieczne noszenie na rękach nie będzie chciał sam poleżeć w łóżeczku i zasnąć.
No to chyba nadrobiłam was Dobranoc!aga8787, aisa lubią tę wiadomość
-
Zozl u nas to samo, zmiana pampersa to wielki wyczyn, Lili ciagle sie obraca i jest bardzo silna,w iec sie razem silujemy hehe.
Beatina, mam nadzieje, ze chorobsko szybko sobie pojdzie. Duzo zdrowka!
Asia, gratulacje dla Jasia z powodu obrotow.
U nas to chyba nie ciaza. W poprzedniej juz mialam slaba druga kreche i straszna zgage w tym momencie od owulacji.
Zreszta co bedzie to bedzie
Dobrej nocy wszystkim.aisa lubi tę wiadomość
-
Buziaki dla Filipka:-)
A jasobie spac nie moge:/ nos zatkany, bola mnie plecy i gardlo, ledwie sie ruszam, Lukasz juz 2 razy sie obudzil, no nie powiem jutro nie bedzie mi do smiechu, nie ma co.
Pati ladniutki awatarek:-)
Mychowe masz racje co bedzie to bedzie:-) iu nas to samo z przebieraniem istna wiertarka,nic na niego nie dziala. Czasami sobie lezy goly bo rece opadaja a nerwy trzeba szanowac:)patulla, mychowe, Sasza20 lubią tę wiadomość
-
Hej
Buziaki dla Filipa
Pati super chłopaki w awatarku
u nas troche mniejszy katar, chciałam iść wczoraj do lekarza ale jak mąz dzwonił to już miejsc nie było a godz 8:20 była, wcześniej zajete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 09:20
patulla, Sasza20 lubią tę wiadomość