KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam:)
Noce są u nas nieciekawe ostatnio delikatnie mówiąc. Jestem bardzo zmęczona, ale niestety nie ma kto mnie wyręczyć chociaż na jedną noc. Jak mi się marzy przespana noc i pobudka, o której mi by się chciało.
Kacper jest karmiony mieszanie, średnio pół na pół moje mleczko i mm i juz pewnie raczej nie uda mi się bardziej laktacji rozkręcić, a pustego cycka Kacper nie chce ciągnąć.
-
Heja
Buziaczki dla Filipka
My nocka nawet ok tylko od 5 mala z nami bo sie tak wiercila ze mi sie nie chcialo do niej wstawac.
kurde wlasnie Pole uspilam i zaczeli nam balkon remontowac i sie tluc i wiercic i mala obudzilo to... na szczęście ka jakos uspilam choc oczy jak 5 zl mialaBea_tina, Sasza20 lubią tę wiadomość
-
Hejka
U nas noc marzenie !!!! w końcu! Były dwie pobudki na karmionko o 2 i 5 w prawdzie od 5 do 6 miał przerwę w spaniu ale bawił się w łóżeczku a potem go ululałam i spaliśmy do 8. Już nie pamiętam takiej nocy. Mogłoby tak zostać
Z tą zabawą w łożeczku robi się niebezpiecznie trochę bo wkłada nogi między szczeble a potem nie potrafi ich wyciągnąć bo je ma tak powykrzywiane.
Pati śliczne chłopaki, współczuję nocek, to pewnie dlatego siedzisz po nocach na kompie. A mama nie mogłaby Ci pomóc troszkę, choćby w weekend?
A z tym karmieniem to u nas masakra młody coraz mniej z cyca ciągnie
Dzisiaj mieliśmy owocowe prawie BLW, może potem wrzucę fotki. Prawie bo u nas polega to na tym że ja mu muszę do budzi wkładać
Buziaczki dla Filipka :*
Pipi26, Bea_tina, patulla, aisa, aga8787, mychowe, Sasza20 lubią tę wiadomość
-
Buziaki dla Filipka :*
Kaja, ale żarłok z tego Marcela, dwa obiady już wciąga
Mychowe, to trzymam kciuki za II kreski
Beatina, zdrówka!
Aga, super, że katar już mniejszy!
Zozol, oby takie nocki już zostały, a może nawet i lepsze!
Patulla, współczuje nocek i sytuacji Mężulo wciąż zarobionego udaje?
My na pampersach 3 wciąż jesteśmy. A wiecie że w tutejszym lidlu w ogóle nie ma pampersów. Są tylko ichniejsze Toujours.
Na razie szału turlaniowego nie ma, i dobrzemychowe, Sasza20 lubią tę wiadomość
-
Super chłopaki!!!
Szkoda, że małż nie kuma wciąż, że najwspanialsze chwile Mu uciekają... kiedy dzieciaczki są małe i bardzo nas potrzebują... Trudne to, ale to Jego wybór...
Może na zjeździe się trochę kimniesz, głowa na ławkę i parę chwil snu będzie
Kurcze, a my nie mamy z misiem bo dużego misia nie mamy. Tylko dużą żyrafa jest, ale została w Wawiepatulla lubi tę wiadomość
-
Witam się po "Beata&Łukasz horror night"
Ja zasnęłam chyba przed 3, bo budziłam męża do pracy, także teoretycznie miałam jedna pobudkę o 5 i o 7 wstaliśmy Za to drzemka 9-11:40 także tylko dzięki niej funkcjonuję
Pati piękne faoteczki!! A modele fiu fiu
Iza oby już tak zostało na noc, tego Wam zycze!
Aisa zaraz zobaczysz jak Jasiek będzie szaleć
Aga oby katar szybko przeszedł, ehpatulla lubi tę wiadomość
-
Witajcie, u nas pobudka o 8, pozniej spanie do 10
Zozol, gratuluje swietnej nocki, aby tak dalej a czemu Maksiu nie chce z piersi ciagnac?
Beatina.. miejmy nadzieje, ze niedlugo lepiej sie poczujesz. Zdrowka!
Patulla, ale przystojne chlopaki, swietne fotki!
I jak sie zmiescili w te same body??
-
Pati chłopaki super, i szok że mają ten sam rozmiar! czyli jaki 74 czy 80?
Mychowe Maks pociągnie dwa trzy łyki i się obraca na brzuch, znowu go przystawiam i tak w kółko, jestem tym wykończona i wiem że przez to nie dojada. Dzisiaj po takiej akcji zrobiłam mu 60 ml mm oczywiście wciągnął jednym łykiem i ryk bo mało, przystawiłam go to popił ciut dłużej i zaś na brzuch. jedynie w nocy fajnie pije i lepiej jest taż po południu-wieczór. Może i to dobrze bo powili będę go przestawiać na nowy rytm bo wracam do pracy za 2 tygodnie. Więc do południa będą obiadki kaszki itp a cyc ok 14,30-15 dopiero.
Ja dziś poszłam na spacer i spotkałam najpierw jedną koleżankę chwilę pospacerowaliśmy i musiała wracać, za chwilę spotkałam drugą potem ona swoją i tak oto zleciało nam 2,5 godziny na spacerze Oczywiście wszystkie z wózkami tylko moje w nosidlepatulla lubi tę wiadomość